שירשור יומי

Stinki Winki

New member
לדעתכם מחר יהיו תקלות?

כי יש פרקים שיש כזה דקה של ,מיד נמשיך בשידור" ושמים את השקופית הזאת גם בשישי וגם בשבת, בלי לתקן את התקלה...

PakoLina

New member
כמו שאורן אמר..

כנראה מחר הם יסדרו את זה.. ובקשר לפעמים האחרות, זה בגלל שהתקלה היתה ממש קטנה וזה קטע רק את השיר פתיחה אז לא היה כזה דחוף לסדר את זה.. נראה לי

harar8

New member
אוף זה היה מעצבן

שהם עצרו באמצע אני רק מקווה שמחר לא יהיו תקלות.

Yoley

New member
אוף...

לא הייתי בבית אז הקלטתי, ואז ראיתי שההקלטה הפסיקה באמצע כי תיכנתתי עד 21:40... -_-* נקווה שזאת תהיה הפעם האחרונה.

מית צאן

New member
זה כל כך מעצבן../images/Emo70.gif

אני לא אקלל כדי שלא יחסמו אותי...
אבל זה ממש ממש עיצבן אותי
אוקי- ממה שהיה...
איזו חמודה קגומה צ´אן
שיפו: "אינויאשה תתבגר כבר
"
אינויאשה: "נאני
"
שיפו*קול רב חשיבות*: "אינויאשה קגומה היא בת אנוש חלשה ולא שד רב עוצמה כמוני וכמוך
"
אינויאשה: "כמוני וכמוך"
קגומה: *מצחקקת*(מותק
) מירוקו: "לפחות מישהו אחד פה בוגר..."
איזה מוזר האיש הזה...
"איזה מיכל מים יפה..."
מה לעזאזל.......
איך אינויאשה התעצבן עליו ואיך הוא תפס אותו וקגומה מושכת אותו: "אינויאשה... תירגע..."
חשבתי שהיא תגיד אוסווארי...

The Snow fox

New member
קגובע. מותקXDDDDDDDDDD../images/Emo63.gif

אוי, אלוהים, אני לא יכול לנשום!! צורבות לי הריאות!! *נופל מהכיסא עם דמעות בעיניים*

venuse5

New member
בקשר לפרק החוזר

הפרק החוזר היה ללא תקלות זה בטח סתם בעיה שהייתה להם אתמול

Kiku

New member
האם אני רואה שיר פתיחה? ../images/Emo12.gif

כן!! ^_____^ יש אינו!!!!! סליחה על ההודעה הלא כל כך רצויה פשוט הייתי צריכה להוציא את השמחה

פולי3

New member
פרק חמודליה דודילה.

לא משהו רציני. כאילו, מותח לקראת מחר.. אבל יאללה. עוד 8 פרקים וזה מתחיל באמת.

Prince Of Hell

New member
לא יודעת למה,אבל כל הפרק צחקתי..

P::::: איך קאגומה מנסה לעזור ולא מצליחה, כל הפרק זה ככה ! ואני נקרעת ! ממש מעריכה אותה על הנסיונות P:::: אבל היא לא מועילה ..XD פוסטמת-על .... כן כן למדתי את הביטוי הזה מילד אחד בבית ספר שלי >_> ודווקא הגוג'י הזה היה יפה *-* ואני יודעת לאן אינויאשה נעלם !! כן כן! הוא היה עם סאשו *-* איזה יפה סאנגו הייתה היום =] וראיתם שאינויאשה מוטרד כי הבישי שלי לא בסביבה =] עכשיו בפרקים הבאים כולם הולכים אל נאראקו כמו נחיל ! בואו בהמוניכים=]

MeAvosh2005

New member
../images/Emo99.gifאיזה פרק!../images/Emo181.gif../images/Emo12.gif

איזה מסכן מירוקו!
חשבתי שנפטרנו מהצפרדע הזה לא?
אבל איזה ממי שיפו צ'אן! "מה? אמרתי משהו לא בסדר?" ^^ אבל הכי פשושון הוא איזוקי! (ככה קוראים לו?) תחחח..מה הוא מתחיל לזבל ת'שכל על הלילה? XDD

למעלה