שירשור יומי

Buyo H

New member
הוו.. סוף סוף התחיל../images/Emo3.gif

"תאכלו מהר יותר"XD "קאגומה היא בת אנוש חלשה".. וואו, זה כל כך נכון.. אבל אם אינויאשה היה אומר את זה היא הייתה אומרת לו "אסווארי" וכששיפו אומר את זה, זה לא מפריע לה>.>" אהה! עכשיו אני יודעת איזה פרק זה
המ.. אני לא אוהבת את הפרק הזה ואת הפרק שאחריו
מה הפקצה נוגעת באינויאשה?! די! שתעזוב אותו!!>< למה כל הכפרים נראים אותו הדבר? מה? מה קרה? למה אינויאשה הפסיק?oO נוו באמת! אין לי זמן לזה!>< מה?!?!?!?! זוידס???!??!?!? אבל... אבל.. אבל... למה?;;

MeAvosh2005

New member
אנשים!!!

ביום שישי ההנהלה סגורה..שיט...הם לא קיבלו את כל ההודעות שלנו...

MeAvosh2005

New member
בדקתי בפורום של ערוץ הילדים

אני בקשר עם המנהלת עכשיו והיא עדיין לא מצאה דרך לדבר איתם...ככה היא אומרת..><

Jade Chan

New member
סליחה? (מנהלת באתר ערוץ הילדים)

אני אישית, לא יודעת מה קרה שם. המשרדים שם סגורים. ואני מבקשת ממכם להפסיק לקלל, נראה מה יהיה מחר, בסדר? ^^;;

סאנגו

New member
אהמ... אהמ

(ניסיון נואש לחקות את "גברת" קרפדה {הארי פוטר ומסדר עוף החול}) מחר יהיה אותו דבר... ניסיון אישי... אלה אם הם ישימו לב להודעות שלנו ולא תמחקו אותן...

De-Panther

New member
הם כבר יודעים על מה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שקרה אם תציפו או לא תציפו זה לא ישנה מספיק אימייל אחד בדברים כאלה

Kiku

New member
באקות

מה, אם אני אקלל יחסמו אותי?
טוב, לא רוצה להסתכן
אבל אני עצבנית מאוד על ערוץ הילדים >< אררררג
ומה מישהי אמרה שאפשר לשלוח להם מכתבים? גם אני חשבתי שאולי אם יש אפשרות שנשלח אימיילים או משהו שהם קוראים אותם מיד, שנציף אותם כולנו ביחד!!!!

ממש חוצפנים!../images/Emo175.gif

ראיתי שזה התחיל ב9 וחצי התחלתי לראות עד לקטע שקגומה הביאה לאיש הזה מים וזהו התייאשתי אמרתי שאני אראה כבר מחר..חח ואני שמה לב שקטעו את זה... טוב אני מקווה מאוד שמחר הם לא יקטעו!!! שמישהו ישלח להם מייל וירשום שזה מעצבן שהם קוטעים וגם שיחזירו את מה שיקרה בפרק הבא!כבר שנים לא היה את זה!

Paruety

New member
ללאאא פיייררר

אנשים מרושעים! אינו יותר שולט משין צ'אן! מספיק שקטעו את מה שהיה בפרק הבא בשביל עוד חמש דקות של שין צ'אן, אבל להראות רק 10 דקות מאינו? אני קוראת לפרוטקציות! /=<

De-Panther

New member
רוב השירשור נמחק...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כמו שאתם רואים עם כמה שזה מעצבן שלא שידרו את הכל והיה בלאגאן... זה קורה וזה קרה ואין מה לעשות עם זה זו לא סיבה לקלל וזו לא סיבה להציף שום פורום לא את הפורום הזה ולא את הפורום בערוץ הילדים האנשים שאחראים על הפורום בערוץ הילדים הם לא אותם אנשים שמשדרים בטלויזיה הם לא שולטים במה ישודר ומה לא... סתם להציף ולקלל לא יעזור לאף אחד אלא יגרום ליותר מידיי עבודה בשביל כולם מחר יהיה שידור חוזר ולא... זה לא יהיה שידור חוזר עם באגים... הם כבר ראו היום שהיו באגים בשידור... מחר הם ידאגו שלא יהיו תקלות אני מבקש להפסיק להציף את הפורומים בנושא גם אותי זה עיצבן... אבל זה לא סוף העולם ויש מחר שידור חוזר
חכו למחר

MeAvosh2005

New member
נו טוב big brother צודק..

אבל עדיין היה כיף לעשות טרור למנהלים אני לא אשקר
אבל הצפה זה רע זה רע... |בורחתלפנישיסקלואותיברימונים|

Jade Chan

New member
*מכה אותך*

יש לך מושג כמה הודעות הייתי צריכה למחוק אתמול בפורום אנימאנגה בע"ה? בושה! D:

MeAvosh2005

New member