שירשור יומי!

הגעתי למסקנה

שפרקים שאינוישה נמצא בעידן המודרני חייבים להיות טובים [:

נטי נאן

New member
סותה כזה מתוק...

ואיך שהוא והילדה ההיא התחבקו- מרגש מה שבטוח סותה יותר טוב מאינויאשה. "אם אתה גבר אמיתי אתה תגיד לה שאתה אוהב אותה(או משהוא בסגנון)" אינויאשה לסותה אז אינויאשה הוא לא גבר אמיתי
הקטעים שקרעו אותי היו קטעי ההידד הם נראו מה זה מטופשים בעיקר אינויאשה

Bakura

New member
פרק מפגר. משעשע מעט, אבל קגו אינו

מאולץ יותר מדי. לא אהבתי. יותר מדי פרקים כאלה וא ניאדלג על פרקים. יש להם מזל גדול שג'קוטסו בא עוד 10 פרקים >_>

Bakura

New member
אמירת שם חדש לא אמורה להפריע

לאף אחד, אם אתה לא מכיר את הבנאדם. לא אמרתי למשל שהוא חייזר ממאדים שרוצה להשתלט על העולם :X אז זהו.

אני אסתום טוב אני לא אני ירשום משהו

ואלך:זה כם מפריע לי אישית זה מפריע אני אוהבת ואז לראות לא לקרוא ואז לראות. בייי בייי מצטערת עם הרגזתי אנשים.

Prince Of Hell

New member
את לא צריכה לסתום ... ../images/Emo140.gif

תכתבי פשוט מה שבא לך ^.^ ואם לא בא לך .. אז.. אל תרשמי ??? ואם את רוצה תקללי את קיקיו ! קדימה תקללי ^-^ ואם את רוצה תגידי אינו וקאגומה .. ^0^ וזהו ^-^

Bakura

New member
^_^ למה את חושבת שאני מחכה לו?

ולא שמה תמונה כדי לא לספיילר >_>;

MeAvosh2005

New member
אתם קולטים את אינו וקגו בקניון?../images/Emo12.gif

תחחחחחחחחחחחחחחח........מטיילים להם ב T N T...
אוכלים מקדונאלט..
חח...זוג מוזר..

MeAvosh2005

New member
הההה...../images/Emo2.gif

אינויאשה פדופיל! אם את ילדה בת 15, עם נטייה למלמל "שב!" מדי פעם סתם בשביל הסוטול,בעלת חתול מושך סדיסטים שנהנים למשוך לו ברגליים ובאר במחסן סתם בשביל הכיף שראתה יצור סדיסט (מיאו?) בעל שיער ענק וחליפה אדומה: דווחו לרשויות! אל תצאו אחרי 10 בלילה! התרחקו מגולות לבנות בוהקות! (עד כמה שזה מפתה...
הזוהר..בעעע) ודברים נחמטים שיכולים להיפטר מהחלל הריק שיש ברשימה הריקנית הזאת! (תעזרו לי..מה יכול להרחיק את אינוחשה?)

מית צאן

New member
אוי פרק חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל הפרק לא הפסקתי לעשות קולות גבוהים וממושכים ואני כל הזמן אומרת: "אוי איזה חמוד סותה
איזו חמודה היטומי צ'אן
איזה חמודים הם
איזה חמוד אינויאשה
איזו חמודה קגומה
תגיד לה שאתה אוהב אותה
" ועכשיו לניתוח היומי שלי: קגומה הבלשית
רק נתן לך זכוכית מגדלת, בגדים כמו של חייל, משקפת ופנקס ואת מושלמת
ואינויאשה העוזר התמים-שלא-מבין-כלום...
איזה חמוד אינויאשה
איך כולם כזה עושים לסותה: "הידד
הידד
הידד
" והוא כזה: "למה נדמה לי שעובדים עליי
" אינויאשה וקגומה מנהלים שיחה שצריך לפתוח את הרגשות ולומר את האמת- גם כן... אינויאשה תתוודה
קגומה תתוודי
"אם אתה גבר אמיתי תצעק לה את זה מול הפנים
" "אני לא מרשה לך להיכנס עד שאתה אומר לה את זה
" "אני אהפוך אותך לגבר אמיתי
" "סאנגו טסוווווו
" *עוקר עץ* "עכשיו אתה
" סותה*ממלמל*: "סאנגו טסו... סאנגו טסו..." אינויאשה: *לוחץ בו שיאמר: "אני אוהב אותך"* סותה*צועק לאינויאשה*: "אני אוהב אותך
" *קגומה מגיעה...* אוי הוא כזה מאמי
אינויאשה- אתה משחק אותה גבר בשביל סותה- תתוודה כבר בפני אהובתך... אני
סתאם... תתוודה בפני קגומה ותזרוק לעזאזל את *ביפ* כבר
קטעי קגומה: "מה אתם עושים...
" *הצחוק שלה אחרי שהם סיפרו* "אני יודעת על נשים יותר טוב מאינויאשה..." אינויאשה: "כי את אישה... זה ברור
" "אתה אח שלי ואני אלמד אותך כל מה שאני יודעת
" *רקע של אש* *אינויאשה וסותה בוהים בה* איך כשסותה הולך לגינה הזאת אז קגומה אומרת: "בוא אינויאשה
" אינויאשה: "לאן
" קגומה: "אני אחותו ומותר לי להציץ..." *בלה בלה בלה* *בשיחים* *סותה והיטומי צ'אן פנים מול פנים* היטומי: "מה קרה סותה
אתה מתנהג מוזר בזמן האחרון..." סותה: "היטומי... אינני אמיץ או *משהו* או *משהו* ואני חלש, אבל... היטומי
אני אוהב אותך
" *שתיקה* סותה: "תסכימי לצאת איתי
" היטומי: "כן..." *מסמיקים* *מתחבקים* *אינויאשה וקגומה מסמיקים* קגומה: "הוא רק בכיתה ג'..." אינויאשה: "קגומה שיחקת אותה... את משהו..." *מסתכלים זה בזה ומסמיקים...* איזה חמוד אינויאשה בקניות
אינויאשה: "קשה לי לבחור..." קגומה: "זה לא הרבה מידיי
" סותה קורא לאינויאשה "אינו נו ני צ'אן"
ושאף אחד לא יתווכח כי שמעתי כמעט על פול-ווליום כי ההורים לא היו בבית...
החברות של קגומה כאלה קרציות אלוהים לא ישמור עליהן

GalaxyAngel

New member
הווידוי של סותה- כ"כ מרתק שזה עצוב

ואיזה שם לפרק.. הווידוי של סותה... מרתק.. X_X" סותה הוא דמות שטחית שעד הרגע חשבתי שהוא סתם דמות משנית אבל בסדר, אחד שיש לו עומק כלשהו, ועכשיו כשהפרק התמקד בו גיליתי עד כמה הוא דביל, שטחי, ועלוב... ושהוא בכיתה ג' ונראה כמו בן 5 XD בהתחלה חשבתי שהילדה הזו איתו בגן XDDD ואז התברר לי שזה בצפר.. וזו רק אני או שהילדה האמצעית מזכירה את סוטן והיטן?? ******************************************************************** וכמובן איך אפשר בלי: קאגומה: "אינויאשה, בוא נלך לקניות" תשובה רנדומלית שאינויאשה היה אמור להגיד: "בואי לא" ******************************************************************** "אנחנו נראים כמו זוג ככה.." ואחרי שניה "קאגומה, אני רוצה לאכול את זה" **נמרח על חלון הראווה** מצטערת קאגומה, הוא יותר בכיוון של זוגיות עם הפיתה שם מאשר איתך "^^ ******************************************************************** ואיך סבא של קאגומה:"הנה, קח את הצדף הזה ותתעורר טוב מחר" וסותה לא מתייחס "הנה בויו, קח" ובויו שחתול השמנמן הדביל (והמכוער) חומק לו במאגניבות וסבא של קאגומה רץ אחריו XDDD ******************************************************************** ואינויאשה וקאגומה- חכמים כשזה במקרה של אחרים, אבל אפילו אלוף ההתוודויות לא אמר לקאגומה שהוא אוהב אותה.. נו.. איזה "מלך" פשוט.. שניהם מסמיקים כמו מפגרים, כאילו מנסים להכחיש ו"אנחנו לא מאוהבים, הם כן, אז אל תשכחו!! אנחנו לא!!! הם כן!! ותאמינו בזה!!" ******************************************************************** ואיך הם כזה בהתלהבות "בונזאי!!!! בונזאי!!!!!!" ואח"כ לאינו כואבת היד XDDDDD כאילו, סותה עד כדי כך טיפש כמו ילד בן 3 שחושב שהוא מגניב ואם כולם מעודדים אותו אז "HE CAN DO THAT"? ******************************************************************** "אני שונאת גברים שלא אומרים את מה שיש להם על הלב!" הופה, רק בת 8 וכבר מתעסקת עם גברים? זה מפחיד, היה לך מחזור בכלל???? @_@ ******************************************************************** וכמובן, סותה מבקש עצה מאינו נו ני צ'אן... אינויאשה ה"גבר גבר" שפשוט כל כך מבין בהתוודות על האהבה מ"נסיונו האישי הרב" גמכן XDD

למעלה