שירשור יומי!

Prince Of Hell

New member
אבל אני לא מתכוונת לפתוח

קומונה על זה, חשבתי שזה פורום אינויאשה שאני יכולה לכתוב מה שאני רוצה ,ולא לפתוח קומונה על כל דבר, כי אז זה לא היה מהנה .. את לא חייבת להסכים איתי, כמו שאני לא מסכימה איתך שאת שונאת את קיקיו, אבל אני לא הולכת לפתוח קומונה על זה .. ואני לא רוצה לריב עם אף אחד על זה, אני רק אומרת מה אני חושבת. וממש לא אכפת לי אם תקללי את קיקיו כמה שבא לך בפורום, אני פשוט אתעלם, אז אני מצפה שתעשי אותו דבר ^-^

לי Li

New member
אם זה מפריע לך... חבל

כל אחד יכתוב מה שהוא חושב (כל עוד זה בגבולות הטעם הטוב) מי שלא מסכים, שלא יגיב. אי אפשר לא לדון בדברים המעצבנים שיש באינויאשה, הפורום קיים גם בשביל זה אחרי הכל

DarkBrownLynx

New member
אני חושבת שאת צודקת

שלא צריך לאסור על אנשים להגיד מה הם חושבים. זאת הדעה שלי

Prince Of Hell

New member
תודה עמיתוש ^.^

אני מכבדת את זה שאת שונאת את קיקיו *ביפ* בשבילך ^0^ וממש לא אכפת לי אם תכתבו את זה פה .. אני לא מבינה למה פתחתם קומונה בשביל זה . >_> אני אוהבת שכל אחד כותב את מה שהוא רוצה על הדמות ! ואז יש לי את מי לשכנע .. סתם סתם .. לא יצליח לי, P: אתן באמת שונאות אותה. אז תתעלמו ההערות שלי גם ^.^

Kiku

New member
איזה קוואי ../images/Emo99.gif

סותה כזה חמוד ^.^ אבל אינו וקגומה יותר!
איך שהם ניסו לעזור לו ואז הסתכלו אחד על השני... כל כך חמודים! וגם סותה כבר שם לב שאינ וקגומה אוהבים זה את זה, נראה לי כולם שמו לב חוץ מהם... חוץ מאינו לפחות... והם היו כאלה חמודים כשהם יצאו לקניות!!! לא הבנתי על מי אינו אמר שהיא מדהימה ובקשר למה אחרי שהילדה הזאת הסכימה לצאת עם סותה.... וגם איך סותה קורא לאינו? כי הוא לא אומר אינויאשה....

Prince Of Hell

New member
הוא אומר אינואוני סאן ..

נראה לי שזה... כמו אינו זה כלב .. אז ואוני סאן זה כינוי כבוד, או אחי או משו כזה ..P:

PakoLina

New member
אני חושבת..

שהוא אמר : "אינו" - שם חיבה, כאילו קיצור של השם אוני - אח, אחי צ'אן - ... אבל אני ממש לא בטוחה

Yoley

New member
נכון.

כמו שקאדה קוראת לקיקיו "קיקיו אוני סאן". בדרך כלל כשרוצים להוסיף כבוד לשם של האח\ות, מוסיפים לשם את המילה "אוני צ'אן\סאן".

DarkBrownLynx

New member
פרק מצחיק!

סותה מצא לו ממי לבקש עצות בענייני אהבה, זה מאוד יעזור לו ללבוש בגדים מעפנים כאלה ולצעוק "להבי דם!!!!" אבל זה כבר קצת נמאס כל כך הרבה פרקים לא חשובים רצוף..

L 0 L

New member
חח לי דווקא לא../images/Emo3.gif

אני אוהבת פרקים לא קשורים...

metuka15

New member
איזה קוואיייי

פרק מצחיק ביותר.. קאגומה:"הידד!" אינויאשה:"הידד!" כל כך לא מתאים לו לשמוח XD והגבה שלו רטטה כל שניה ו-57 מאיות. בדקתי

איזה פרק חמוד :]

היטומי מקסימה! ממש אהבתי את הקטע שבו אינויאשה ניסה ללמד את סותה והכל.. ואז הוא אמר לו "אני אוהב אותך" ואז, קאגומה הופיעה XD זה היה טוב ^O^ חח.. =] הומ.. זה הכל בעיקרון P=

../images/Emo6.gifחחחח

גם אני נקרעתי בבונזיי! אבל אין להם מה לעשות?
3 ימים מתעסקים עם האהבה של סותה וחושבים על זה כל הזמן? קצת משועממים הייתי אומרת... אינויאשה כל כך לא מתאים להיות יועץ או פסיכולוג!
ואת האמת גם קאגומה לא! היא סתם חשה!
סותה היה ממש מעורר רחמים... אני בקומו לא הייתי מבקשת עצה מהם הם ממש הביכו אותו
ולסיכום הייתי מעדיפה שהם יתעסקו יותר בקניון מאשר באהבה של סותה... זה היה יכול להיות יותר מצחיק

PakoLina

New member
הידד! הידד!

XDDDDDDDDDDDDDD ה"הידד" הזה קרע אותי XD אינויאשה.. מה הוא אומר, "אם אתה לא מראה את הרגשות שלך, אתה לא גבר" חכם גדול, אז אתה אומר שאתה לא גבר?

למעלה