שירשור יומי!

MeAvosh2005

New member
אני מגיבה ראשונה?

יאווו איזה פרק קורע!!!
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אינויאשה כזה ממוש!!!! את ממש משהו.. תחחח....... היידד! הידד! זה קרע אותי!!
יאווו...
סותה לאינויאשה: אני אוהב אותך! יאהההההההההההההה.....אני מתהההההההההה

L 0 L

New member
פרק טוב../images/Emo3.gif

הגעתי למסכנה שאינויאשה לא גבר אמיתי כי הוא לא מפגין את רגשותיו...

J e i n

New member
איזה פרצופים מצחיקים עשה היום

אינויאשה! היה מצחיק, והסוף היה כזה מתוק כשאינו וקגומה הסמיקו...
*ספוילר* זה כל כל מעצבן שהם לא יתנשקו בסדרה!

היה פרק חמוד סותה כזה חמוד!

אבל למה למה למה למה למה למה למה למה עם אינויאשה אומר לסותה שיגיד את מה שהוא מרגיש לזאתי איך קוראים לה.... אז למה אינויאשה לא עושה את זה לקאגומה למה למה למה?!

barbara777

New member
פרק מיותר אבל חמוד

וניקרעתי מצחוק שכולם עשו כזה: "הידד הידד" זה היה כזה דפוק חחח

איזה קוקוואי!

קגומה הייתה ממש חמודה היום... החברות קרציות כרגיל אינויאשה עשה פרצופי תחת לכול אורך הפרק שמתם לב לטיקים שלו? זה היה קורע! לא הפסקתי לצחוק לרגע! "סותה חולה אהבה" "איזה יופי! נכין אורז עם ירקות!" *יורקת שתייה מהפה מרוב הפתעה* סותה קוקוואי, וגם היטומי. "הוא רק בכיתה ג'!" *מביטים אחד בשני ומסמיקים* *קופצים הצידה* "את משהו מיוחד..." והקטע בחנות.... "אפשר לאכול את זה?" פחחח

Prince Of Hell

New member
אני לא רואה את הסדרה הזאת יותר ..

אני מודיעה רישמית ! נמאס לי ! למה ?!?!? למה???!!??! הפרק היה מצחיק XDDDD במיוחד אינו עם העיוותים שהיו לו .. XD וסותה כזה מסכן שיש לו אחות כזאת ..ארגגג מטומטמת !! איזה צחוק מחפגר יש לה, ואיזה חצופה שהיא מציצה לאח שלה .. מה הוא עשה המסכן שנולד למשפחה כזאת מפגרת ??? אבל לי יש תאוריה ! אבא של סותה רק זיין את אמא שלה כדי לשיהיו לו ילדים.. ובגלל שקגובע יצאה דפוקה, הוא ניסה שוב ויצא סותה חמוד, ואז הוא חזר לחבר שלו, ורצה לאמץ את סותה .אבל כנראה שלא איפשרו לו P: מסכן ..>_> ואני לא מוכנה לסבול את הפרקים האלה עוד ! חוץ מזה שסותה והיטומי היו מתוקים. אבל אני לא רואה את זה ! לפחות עד שיחזרו הפרקים של נאראקו ;; שזה יקרה עוד 100 שנה ... ;; וקגובע אמרה שהיא מבינה בבחורות !! את אמרת לא אני ^_^

הנה אני אגיב גם לפה כדי שתביני

הרבה אנשים דנו בנושא מאוד חשוב: הרבה אנשים נגיד ששונאים את נאראקו מקללים אותו בפורום ויש אנשים שכן אוהבים אותו אז זה מרגיז אז תדבריי על זה במקום אחר למשל שונאי קיקיו (אגב אני אחת מהם) כתבו המון דברים רעים עליה בפורום והמנהלת של הקומונה של שונאי קיקיו ביקשה שלא ירשמו את זה בפורום אלא בקומונה דיי מספיק אני אוהבת את קאגומה ואת לא אז תדברי על זה במקום אחר!

Prince Of Hell

New member
סבבה , את לא צריכה לתקוף אותי ..

פשוט אחרי פרקים כאלה אין לי על מי לצעוק.. אז אני מוציאה הכל בהודעה, מצטערת אם זה מפריע לך ^.^

אל תדאגי אני אהיה אחראית לכל

הדבריים האלה "אני אשקית שלום על הפורום." לא יהיו עוד הודעות כאלה כי אני כמו מלפפון ים 1
אני עוברת אחריי הודעות ושולחת להם עם כבר ראית אז זה מה שעשיתי תראי אין בעיה לרשום "אני לא אוהב את קאגומה" או משהו כזה אבל לעשות את מה שאת עשית זה מוגזם.

מית צאן

New member
אוף../images/Emo70.gif

מעצבן אותי כל הריבים וההערות
בגלל שאני באגודת שונאי "קיקיו" (טפו טפו טפו) אז מותר לי לקלל אותה חופשי ומותר לזוהר ולבאקי לומר שהן שונאות את קגומה צ'אן ומי שבאמת שונא אותה יגיב ויתמוך בהם ומי שלא- ישתוק
סורי שאני תוקפנית אני גם עייפה וגם נמאס לי מהריבים
אז לא לקחת יותר מידיי אישי- רק לפעם הבאה... *מקווה שלא העלבתי אף אחד*

לא עמית זה מרפיע כל אחד

ירשום בקומונה לשונאי נגיד "קאגומה" או אני לא יודעת מה! זהההה מפריעעעע לאנשיםםםם זההה שזההה לאאא מפריעעעע לךךך זההה לאאאא אומרררר כלוםםםםם מצטערת עם העלבתי אותך אבל נמאס לי שאנשים רושמים את זה!

מית צאן

New member
הבנתי את הרמז...

אני אשתוק ולא אביע את דעתי כדי שחס ושלום לא אעצבן אותך או אף אחד אחר... סליחה שדיברתי... ואני באמת מתנצלת
זה לא בציניות ושאף אחד לא ירשום לי: "אוי לא לזה התכוונתי..." ובלה בלה בלה... אני פשוט לא אביע את דעתי בנוגע ל*ביפ* כאן אלה רק בקומונה... אבל אם היא תיסגר אני אהיה חייבת לרשום כאן... ג'ה נה...

למעלה