כנסייי לאדם יש ביצועים לבד בשירים "כשאת עצובה" ו"האור שבעיניים" ולאביחי יש את "בא בכאב"
א אדרררר New member 23/1/06 #16 כנסייי לאדם יש ביצועים לבד בשירים "כשאת עצובה" ו"האור שבעיניים" ולאביחי יש את "בא בכאב"
ב ברוש הבובעע New member 23/1/06 #38 ממ..כנסי..../images/Emo13.gif אדם: 1.באור שבעיניים 2.בצבא הכי חזק אביחי: 1.בא בכאס ממ...זה מה שאני יודעת חח..
ממ..כנסי..../images/Emo13.gif אדם: 1.באור שבעיניים 2.בצבא הכי חזק אביחי: 1.בא בכאס ממ...זה מה שאני יודעת חח..
א אדווה המאמי New member 23/1/06 #14 בנותתת.. כנסו היום אני קצת פחות יהיה פה.. וגם ניראה לי שכל השבוע אני יהיה פה קצת פחות יםםםם של מבחניםםםםם!!!!! =\
בנותתת.. כנסו היום אני קצת פחות יהיה פה.. וגם ניראה לי שכל השבוע אני יהיה פה קצת פחות יםםםם של מבחניםםםםם!!!!! =\
ש שרינוששש New member 23/1/06 #18 יוווווווו בנותתתת במבוקשיםם אנחנו מקוםם 4 מהה קרהה לנוו מהרררררר להצביעעעעעעעעעעע
פ פ ו צ י ק י ת New member 23/1/06 #20 מקום 5 ../images/Emo10.gif לצערנו http://www.music24.co.il/DailyChart.aspx
ש שרינוששש New member 23/1/06 #23 שאלההההההה מייייייי פהה בפורוםם הרשמיי שלהםםם מיי שבפורוםם אני צריכהה שתעזורר לי שתסביר לי על הפורום וזה.... 267346726>>מי שבפורום שתדברר איתיי בדחופפפפפפפפפ
שאלההההההה מייייייי פהה בפורוםם הרשמיי שלהםםם מיי שבפורוםם אני צריכהה שתעזורר לי שתסביר לי על הפורום וזה.... 267346726>>מי שבפורום שתדברר איתיי בדחופפפפפפפפפ
א אדם אוהבת אותך New member 23/1/06 #29 גמני זה סתם שרשור אז אצלהם זה ... נקרא אשקול ועם את פוחתח שם אשקול סתם הבנות שם אוכלות אותך תזהרי...=))
גמני זה סתם שרשור אז אצלהם זה ... נקרא אשקול ועם את פוחתח שם אשקול סתם הבנות שם אוכלות אותך תזהרי...=))
ש שרינוששש New member 24/1/06 #43 לכוסיתת על הגג? איך קוראיםם לךך? ויש לך אותו באיסיקיוו?!אים כןן דבריי איתייייייי דחוףף!