שירשור יומי

yarden777

New member
איזה פרק יפההה

יואו רוחלה פתחה את הקופסא של דגנית................

noyil

New member
זאת לא הייתה דורית?

זאתי שהביאה לכאן במיידית את דורותי וסשה

../images/Emo26.gif../images/Emo108.gif

רוחל'ה תמות אם השמיניה לא ימצאו נוגדן תוך 48 שעות!!!!!! מיקה סיפרה לכל הבנות שהיא ואבי לא ביחד כי הוא מנשק גרוע ואדם בירר תכונות של מאיה דרך אחותו

סיכום הפרק של חן חזר../images/Emo13.gifחובה לקרוא!!

עוד אחד פתח את החבילה!!@.@ כמה לא צפוי. היועץ הפוליטי!! כמה חשוב!!! לא היועץ הפוליטי
היה לו את התפקיד הכי מרכזי בסדרה!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!! X______________________________________________X איזה מרד! ואיזו כיתה מגובשת
!! סוף סוף הגיע הקטע הזה שכל הספויילרים רמזו עליו, שניני יפתח משהו בינו לבין רוני. הופההה!!! נטשה+אבי=נשיקה לא מוצלחת! אבי אדום ולבן באותו הזמן
איך איה הצליחה להגיע לזה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חיכיתי כל כך הרבה לרוחל'ה וקישקשתא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומביאים לי אותם מתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא רוצה אותם מתים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה אותם חיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוחל'ה

לא בטוח../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

הוא אמר שצריך למצוא נוגדן תך 48 שעות! אולי השמיניה יצילו את רוחל'ה!!

shucina

New member
לא הבנתי ...

זאת לא הייתה דגנית שפתחה את הקופסא בבית ספר נכון ? (רוחלה ?) ומה היה רשום בדף לא הבנתי עבור שמונה חטאים משו ?! היה פרק פ33ה איך אבי עיצבן אותי והבנות עוד יותר נטשה - למה היא סתם ~! חברה שלה יושבת לידה והיא עושה לה פאדיחות .. ואיך אהבתי את השיחת אחים של אדם ורותם (ד"א גם השם של רותם מתחיל בר' ויונתן היה מאוהב בה שהיה קטן ...) ואיזה יפה היה שאדם כזה עשה פרצוף של איזה טיפש אני שזקרתי אותה וכל מה שאחותי אומרת נכון ושאני חולה עליה !

shucina

New member
אדם חולה על מיה

הוא5 חשב לעצמו - אני חולה עליה (אדם )

uvxox

New member
וואיייייי!!!../images/Emo12.gif

בהתחלה אמרתי אין מצב שזאת דגנית שתמות, אבל אחר כך חשבתי מי לעזאזל זה כבר יכול להיות?? ואזז.... ראיתי את רוחלההה!!!!!!!!!!

ba r2 0 1 0

New member
מגיע לרוחל'ה החתטנית../images/Emo70.gif

כמו אתמול, היה פרק ממש מצויין היום! גם הוא לדעתי אחד מהטובים! המתח רק עולה וגובר (
לתסריטאים! פשוט עבודה נהדרת!). בהתחלה חשבתי שזאת הייתה דגנית אבל זה היה כל כך-מצחיק התנוחה שרוחל'ה נתקעה בה!
מגיד לה כי היא חיטטה לדגנית בחבילה!

ba r2 0 1 0

New member
אהה ומישהו הספיק לקרוא מה כתוב בפתק

שנשלח לשר?! לא הספקתי לקרוא הכל! מישהו הספיק?

למעלה