פשעים במקום חטאים
S skater girl 4 ever New member 13/9/05 #1 שירשור יומי../images/Emo13.gif כי אני יום שלישי אז מה יהיה היום? האם יב"מ זה באמת ישראלים בלחי משכנתא? כל זאת ועוד בפרק 38. צפייה מהנה וסליחה על האיחור...!
שירשור יומי../images/Emo13.gif כי אני יום שלישי אז מה יהיה היום? האם יב"מ זה באמת ישראלים בלחי משכנתא? כל זאת ועוד בפרק 38. צפייה מהנה וסליחה על האיחור...!
E eva133 New member 13/9/05 #3 אני לא מאמינה! זאת הייתה רוחל'ה?????? נטשה ניסתה לנשק את אבי???? וואי הסדרה הולכת ונהית מותחת יותר!!!!
אני לא מאמינה! זאת הייתה רוחל'ה?????? נטשה ניסתה לנשק את אבי???? וואי הסדרה הולכת ונהית מותחת יותר!!!!
D Double U New member 13/9/05 #8 כן, זו הייתה רוחלה החטטנית../images/Emo3.gif ונטשה ניסתה לנשק את אבי בצחוק, בעקבות הסיפור העסיסי שמיקה סיפרה לה.
כן, זו הייתה רוחלה החטטנית../images/Emo3.gif ונטשה ניסתה לנשק את אבי בצחוק, בעקבות הסיפור העסיסי שמיקה סיפרה לה.
B B R A Y E R New member מנהל 13/9/05 #12 ../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifנה לא נראלי זו בטח דורית המזכירה
ה הגולש באינטרנט New member 13/9/05 #41 זאת רוחל'ה ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif "אבנר והשר מגלים את רוחל'ה בבית הספר" מהתקציר של מחר.
זאת רוחל'ה ../images/Emo58.gif../images/Emo185.gif "אבנר והשר מגלים את רוחל'ה בבית הספר" מהתקציר של מחר.
M m o g b a l 5 New member 13/9/05 #9 כןן בהתחלה חשבתי שזאת דגנית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
D Double U New member 13/9/05 #4 רוחלה../images/Emo2.gif פרק נחמד מאוד לא הבנתי מה הקטע של רוני. מה, היא כבר שכחה את אילן? ואיך לעזאזל אפשר לשכוח מטיול שנתי?
רוחלה../images/Emo2.gif פרק נחמד מאוד לא הבנתי מה הקטע של רוני. מה, היא כבר שכחה את אילן? ואיך לעזאזל אפשר לשכוח מטיול שנתי?
N ny22 New member מנהל 13/9/05 #5 ראיתם את הפרק היום?! מי שולח את החבילות? אני מאמין שבסוף השמינייה ימצאו פתרון לנגיף.
5 54316 New member 13/9/05 #18 תשרשר את זה לשרשור הפרק היומי. כדי לחסוך למנהל את העבודה נכון בן? סתיו
ס סופרסטארית בדם New member 14/9/05 #65 אמא נראה לי שאני יודעת מי שולח את החבילות יש שני אפשרויות אני לא אגלה רק אם בא לכם אני אגלה טוב? וגם נדמה לי שבפרק 110 יגלו מי שולח את החבילות 110 או 111!!!!!!!!!!1 אההההההההה איזה מתח!!!!!!
אמא נראה לי שאני יודעת מי שולח את החבילות יש שני אפשרויות אני לא אגלה רק אם בא לכם אני אגלה טוב? וגם נדמה לי שבפרק 110 יגלו מי שולח את החבילות 110 או 111!!!!!!!!!!1 אההההההההה איזה מתח!!!!!!
ז זיו המגניב 2 New member 13/9/05 #7 יאווווווווו חן../images/Emo108.gif ראית המ קרה לרוחל'ה????????????????????????????????? יאבה!! אלוהים החצי השני הרבה יותר טוב
יאווווווווו חן../images/Emo108.gif ראית המ קרה לרוחל'ה????????????????????????????????? יאבה!! אלוהים החצי השני הרבה יותר טוב
A adar cahlon New member 13/9/05 #32 ../images/Emo12.gif כבר הסקת שהיא מתה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif