שירשור יומי 26/5

K e R e N18

New member
חחח אבל אנחנו כל הזמן שרנו את זה

ב-ט'.

אוי איזה עייפות וחום!../images/Emo178.gif

הלכתי לישון ב4:30 בבוקר וקמתי ב8:30 כדי לעזור לשכן שלי שגר בית מעליי להעביר לשם דברים.. עכשיו סיימנו.. מה שאומר שהיום הוא היום בו אני עובר סוף סוף לבית שלי! איזה כיף לי!

onix 88

New member
בבוקר הייתי בבצפר לתגבור

במתמטיקה, יש לי מגן 100! קיבלתי תאריך גיוס חדש ל10/12 ומעניין אותי אם זה כל"צ חדש או תאריך למודיעין (אם למישהו יש מושג). היום ללמוד למתמטיקה ואולי קצת לביולוגיה. שבת שלום

היום זה תאריך מיוחד....:)

עוד חודש ב-ד-י-ו-ק מסיימים עם הבצפר הזוועתי הזה.[בהתעלמות ממועדי ב']עוד מקסימום חודש ללהגיע למקום הארור הזה...ברור שיש דברים שאני אתגעגע אליהם, אבל אני שונאת את הבית ספר שלי, על כללללללל מה שנכלל בו, אם זה האנשים [בהכללה], חלק מהמורים, הבצפר עצמו..וה-כ-לללללללל
איאייאייי עוד חודש וזהו!!! עדיף כבר צבא באמת... ומשו משמח: הקיץ הגיעעעעעעעעע יוהוווו איך יודעים שהוא הגיע? 1.יוצאים מהמקלחת ועדיין, כ"כ חם, לא רוצים להתלבש אז שמים כותנת של קיץ
2. אין שטיחים בחדרים!!!
3. אווירה של אילת/חופש גדול 4.ככזמש"א העיד על כך שעונת המנגו החלה!
(נכון?) ברוך הבא קיץ
ועוד משו משמח: מאי הרשע עומד להסתיים!! לאחר הבגרות במת' עבר חודש מאי שממנו הכי חששתי בתקופה הזו
יומטוב

K e R e N18

New member
חח איזה חמודה../images/Emo9.gif

כן באמת הגיע הזמן לסיים עם החרא הזה. עוד חודש וזהו!!
ובאמת כייף שהגיע הקיץ.. ים,אילת..
הולך להיות כייף!! יאללה,עוד קצת,נשרוד את זה...

jenngirl

New member
קיץ../images/Emo47.gif../images/Emo82.gif

אתמול היה כל כך נעים פה בלילה.לא חם ולא קר.מזג אוויר מושלם,עם קצת רוח נעימה שכזו[זה מה שטוב בירושלים בקיץ].

צליל88

New member
אכן../images/Emo9.gif../images/Emo179.gif

בירושלים היה כ"כ טוב אתמול
ולא רק המזג אויר

AndreaCorr ©

New member
קיץ../images/Emo5.gif../images/Emo128.gif

מה עושה לכם את זה? הזיעה? הדביקוּת? היתושים? החום המעיק? העובדה שאי אפשר לצאת מהבית בלי להצלות? איכסה קיץ. שיילך כבר.

C u b e

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אין דבר שאני שונאת יותר מאשר קיץ
ומנית את כל הסיבות בצורה מדוייקת ביותר

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gif

בקיץ גם יש יותר כאבי ראש
או שזה רק אצלי.. שיחזור כבר החורף

למעלה