שירשור יומי 21.08.05

wildgirl1

New member
שירשור יומי 21.08.05 ../images/Emo70.gif

אומנם ה 20 עוד לא ממש ירד אבל לא נורא! התוכניות שלי לבקר בלונה פארק, מקווה להנות והרבה! וזהו בעיקר. פעם ראשונה שלי

wildgirl1

New member
../images/Emo41.gifהסבר לשורה האחרונה../images/Emo41.gif ../images/Emo70.gif

הכוונה לפעם ראשונה שאני פותחת את השירשור היומי
ולא משהו אחר

hell cen be fun

New member
חיחי....טוב.

היום [האמנם? זה לא מחר?] אני יוצאת לנופש, ומה שהולך לקרות זה כאב לב אחד גדול כי אני חוזרת לזירת הפשע....פאק הוטך להיות מביך, ו.....אעעעע..... טוב, עד יום שלישי, אז אני הולכת עם חברות, ואז יהיה לי טוב וכיף ואמניזי לגמרי...

mta16

New member
אוקי..

אז אני חברה טובה שלי מתגייסת...אז אני אלווה אותה...ואולי אני ארד לים..השאר לא ידוע.. יום טוב לכולם :)

yavin

New member
לא אראה אתכם עד עוד שבועעע ../images/Emo70.gif

אני חוזר מחר לבסיס אתם מוזמנים לשמור על קשר [אני עם פלא כל היום חה חה] תשמרו על עצמכם ותכנו כמה שיותר אוהב המוןןןןןןןןןןןן נ.ב. בגלל שאני לא יהיה פה בימים הקרובים, נטע - שיהיה לך גיוס קל, מועיל ונעים תהני כמה שיותר ! בהצלחההההההההההההההההה!!! נ.ב. שני [חח] אני שונא את המצב של המדינה בארץ אז בבקשה תכנסו לאתר של צו פסיו תקראו קצת אם זה עדיין לא יסתדר לכם או שדעתכם לא תואמת למה שמדובר תשלחו לי מסר ואני מבטיח איך שאני חוזר להסביר, עד שאני אראה לכםם את ההיגיון והחשוב ביותר שבדבר אוהב המוןן
שבוע טוב
חיבורים ונשיקות
והמון לבריאות

shira245

New member
אני ממש אוהבת את האופטימיות שלך

ואת הגישה שלך לחיים:O כן ירבו כמוך:p

kinbar

New member
חברה שלי מתגייסת מחר

ממה שהבנתי זה גיוס די גדול ואנחנו מביאים דרבוקות (היא מכריחה אותנו) ונראה לי שיהיה כיף. חוץ מזה אין לי ממש כוח לישון אז בטח אני אשן מחר בצהרים... ואין תוכניות אחרות...

light angel

New member
בוקר טוב עולם! ../images/Emo140.gif

רק קמתי, אבל הבוקר התחיל בכיף. היה לי חלום נחמד על הכיתה שלי (שאנחנו הולכים ביחד לצבא
ומתחילים לעשות גם שם צחוקים ושטויות. אין על הכיתה שלי!), ועכשיו קמתי כי הוא ביקש שאני אתחבר מוקדם (חחחחח, ממש מוקדם, 11 ורבע, אבל היה לי חלום נחמד...
) אז אולי נדבר איתו, וזהו בינתיים
טוב שיום האהבה עבר, עכשיו יש סתם כיף באוויר

shira245

New member
רק קמתי:S ../images/Emo42.gif

במקום לקום ב10 וחצי ולנסוע:S אני צריכה להחליט אם לנסוע ליומיים לכנרת

light angel

New member
כנרת זה פיכסה.

אם לנסוע, זה רק בגלל האווירה, החברים או משהו כזה. כי כשהייתי שם בפסח זו היתה טראומה רצינית
חופים מגעילים, מים קפואים, אין רחצה מסודרת, המון זבובים... ממש לא היה שם כיף. חזרנו רבע שעה אחרי שבאנו. אני אוהבת בהרבה את חופי הים התיכון.

shira245

New member
מהמהמהממהמהמהממהמהמה?

איך אפשר להגיד דבר כזה על הכנרת?:-O אני מתה על הכנרת,זה אחד מהמקומות היותר אהובים עליי בישראל. אבל זה הכל תלוי לאיזה חוף את הולכת.צריך לדעת ללכת לחוף מסודר,חסר-ערסים וכזה:) אחרת זו באמת יכולה להיות חוויה-מהגיהינום. אני מבטיחה לך שאם תלכי לחוף מבודד עם חברים יהיה לך כל כך כייייייייייף. אין על השקיעה והזריחה בכנרת

nettus

New member
../images/Emo45.gif

אני הייתי בסוף שבוע הזה בכינרת והיה לי הכי כיף, עם את רוצה חוף טוב לכי לחוף גופרה, זה חוף מצויין

xx Cat Woman xx

New member
זהו

מחר אני מתגייסת...וממחר אני רשמית הופכת לרכוש צה"ל...חחחחח
וזהו, מתארגנת לדברים אחרונים, צריכה לסדר תיק (שונאת את זה!!)...והכי גרוע, אני צריכה ללכת לישון מוקדם היום. בכל מקרה,
לי, ו
לכולם!!
והמשך יום מהנה!!

למעלה