שירשור יומי 14.7

a Warming Sign

New member
אה,ועוד משהו../images/Emo3.gif../images/Emo194.gif

היום,בעודי מודדת את הגופיות בחנות,העיזו ברוב ומלוא החוצפה לשים ברקע את... Jessica simpson - take my breath away מי?
מי נתן לה רשות לרמוס,לדרוך ולרצוח את השיר הזה?? פושעת. תראו את הוידאו,אני אומרת לכם-הבחורה הזאת היא קונספירציה אחת גדולה! עובדים עלינו! היא פרודיה של עצמה,יכול להיות כזה דבר?
בע.

Taam YutvatA

New member
חזרתי עכשיו../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

מהמסיבה שארגנה השכבה, כפיצוי על זה שלא היה מועדון. לא יודעת מאיפה הם השיגו שתיה, אבל היה הרבה. אוי דיי למה נדפק לנו היום הזה

להתעורר לצלילי המסוקים....

אני מרגיש כמו ישוב קו עימות.. למרות שהקטיושות פוגעות איזה 10 ק"מ מפה.. אני לא דואג.. אמא שלי לעומת זאת כן... בכל מקרה יש היום רק מנגו.. כמו כל הימים.

שיהיה לכולנו יומטוב!

ובהצלחה לחיילים שלנו שמגנים עלינו באשר הם! עוד יום של לא לעשות כלום בגלל שאני גר בחור
וגם כואב לי הגב מהאורטופד שלי אתמול...אבל זה יעבור מחר ואז אני ארגיש כמו חדש..

K e R e N18

New member
היום...../images/Emo204.gif../images/Emo204.gif

עוד מעט ים... אח"כ כלום... ובערב יוצאים...
איזה מוזר, אמא שלי ואחי הקטן בחו"ל, 2 אחיות שלי לא בבית... ואבא שלי, אחותי הקטנה ואני לבד בבית.. הרגשה מוזרה משו..
אבל נתרגל... [אהה איזה חמוד אבא שלי, הוא הכין לנו אוכל
] יום שקט ורגוע לכולם!!

צליל88

New member
"..אל תדאגי לי אמא,../images/Emo179.gif

...הכל שטויות בחדשות. אל תדאגי לי אמא, גם בשעות הכי קשות אני חזק.."
היה היום סרט. משעמם
עכשיו לעזור לאמא. שבת שלום ושקטה

a Warming Sign

New member
כי היה נדמה לי שמזמן לא ../images/Emo194.gif

ראיתי את הניק שלך על גבי הפורום

Danit1988

New member
שבת חברות!!../images/Emo13.gif

להכין אוכל... להתארגן.... ולנסוע...... שתהיה לכולנו שבת רגועה ללא הרוגים, נפגעים, חטופים ונעדרים! שיהיה רק טוב! שבת שלום

../images/Emo176.gifהתעוררתי ב12:30 ../images/Emo199.gif

שוב ללמוד לתאוריה? שבת שלום לכולם

shir el

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo70.gif

שתי'הי'ה שבת שקטה, בעזרת-השם

לומינגו

New member
"יהיה טוב, יהיה טוב כן..."

אוף. כן, אוף זאת המילה שמצליחה בערך לתאר את מה שעובר עליי. מאז שהודיעו על הקטיושות אני לא מתפקדת. אני בוכה, סהרורית, לא מרוכזת (כמעט נכנסתי במישהו בנהיגה היום), עצבנית, ועצובה. הבטיחו לנו יונה. הבטיחו לנו שכשנגיע לגיל הזה "כבר לא יצטרכו צבא", הבטיחו שיהיה טוב, הבטיחו שהתנתקות תעזור (לא שהאמנו בזה) והבטיחו שזה מצב זמני, ושזה יעבור. אז למה צריך להישפך פה דם? אז ההרגשה על הפנים. למרות שת"א די מנותקת מהכל, אי אפשר פשוט להיות אדישים. אבל צריך רק להיאחז בתקווה שיהיה טוב. כי אולי פשוט לא יכול להיות גרוע. אבל יהיה טוב, חייב להיות. אז בתקווה שיהיה לנו סופשבוע שקט. תשמרו על עצמכם.

למעלה