שירשור יומי 14.7

שירשור יומי 14.7

הב א נייס דיי

אללי

צפירה ליד הבית שלי לפני דקה... מה נסגר? כאילו עושים את זה לא מעט באמצע היום אבל בלילה?? יש גבול.. מה נפל קאסם בגדרה? סעמק.... יום נעים... ומבוזבז וחראאאאאאאאאאאאאאאא

elivnat

New member
יום שקט ../images/Emo42.gif

בע"ה שנעביר את השבת הזאת ברוגע יחסי, שהמצב לא יעכיר על אווירת השבת... בשורות טובות

onix 88

New member
סופ"ש הגיע

למחר עוד אין לי כ"כ תכניות. שיהיה לכולם לילה טוב, מקווה שיהיה קצת יותר שקט, לפחות בסופ"ש. מצורפת תמונה שצילמתי לפני כמה זמן.

m i r u s h i

New member
"מרגיש כל כך נפלא,../images/Emo108.gif

אנחנו עם סגולה אנחנו עם סגולה אז למה לי פוליטיקה עכשיו?" שישי. לעזור לאמא בבוקר צהריים האח והגיסה באים לארוחה בערב אולי לצאת שיהיה יום נעים,שקט ורגוע לכולנו

DreamS_HunteR

New member
הממ.. עוד 3 ימים כי טוב../images/Emo121.gif

רדיו (12-2 בצוהריים). אח"כ להיות בבית ולא לעשות הרבה.. בערב שוב רדיו (9-12) וזהו. לא נראה לי שאני אצא היום.. סופשבוע שקט לכולנו..

gilgula

New member
יום שישי ../images/Emo13.gif

מקווה שיהיה סופשבוע שקט! אין לי כ"כ תוכניות לסוף השבוע... נזרום

jenngirl

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo82.gif

מחר עבודה מ-9:30 עד 4 וחצי נראה לי. ובערב נפגשת עם חברות. יום קשה מחר. יום טוב לכולם ובלי נפגעים

C u b e

New member
my back is killing me

חזרתי עכשיו ממשמרת קשה של 8 שעות, אני ס=ח=ו=ט=ה
מחר לא לעשות כלום, ובערב-לילה עובדת.

דוש קפה

New member
ערב מהנה לבני נוער גאים../images/Emo34.gif

יתקיים מחר בחיפה [בעצם כבר היום..
] , על אף המצב, וכולכם מוזמנים. פרטים נוספים בפלייר המצורף. [גם חברים מוזמנים להגיע] נשמח לראותכם :) נ.ב. אלה מכם שמתעניינים בערבים האלו מוזמנים לשלוח מייל ל[email protected] ולהצטרף לרשימת התפוצה שלנו... [כל כתובות המייל נשארות חסויות, ואינן מוצגות בפני שאר חברי הרשימה]

a Warming Sign

New member
מהסתומרת 3 ימים?../images/Emo194.gif

עוד 3 ימים אני טסה להופעה של רובי? אתם בטח עובדים עליי
נסעתי לחגוג עם חברות יומולדת לחברה..הסתובבנו,ישבנו בבית קפה[עדיין כואב לי הראש מהברד לימונענע],היה נורא מצחיק..ניסינו להיכנס לאיזה פאב[יש לנו שתי קטינות בגרוּפ
],לא הצלחנו
[נו,במילא היה מפוצץ
] וראינו את גושגיצה!
3 חברות אשכרה חזרו כדי לראות אם זה הוא כי הן לא שמו לב..אני מכחישה כל קשר
איזה שומם היה..די עצוב וריקני..חוץ מערסים.. אחד שעברנו לידו התחיל לשאוף
[כמו לשרוק,רק הפוך ובאופן מטומטם
,מנסה נואשות לזכות בתשומת לב] לא יכולתי להתאפק.."ככה אתה שורק? דביל"
וחזרתי.היה ממש כיף. גם קניתי היום שתי גופיות
,תמיד אני באה כדי לקנות משהו שאני צריכה[הפעם טי-שירטים],לא מוצאת,ויוצאת עם משהו שיש לי יותר מדי. אבל הן יפות

a Warming Sign

New member
אה,ו..../images/Emo194.gif

חברה שלי סיפרה על איזה כתבה שמדברת על "דור האני"[שאנחנו בערך חלק ממנו
],וכל העניין של הנרקיסיזם..זה ממש עניין אותי אבל חיפשתי ולא מצאתי כלום על זה באינטרנט..מישהו מכיר איזה כתבה/ספר על כל ה'פילוסופיה' הזאת?

למעלה