שירשור יומי!!!!!!!!^0^

Yosh Yosh

New member
אני דווקא לא הולכת לסגוד לאקיהיקא

בפרק הזה
די אהבתי אותו. היקארו ממש מכוער בחליפה, אם תשאלו אותי. כולם, בעצם. רק לאוצ'י זה התאים, בצורה הזויה. הוא נראה כמו פורפסור קטן XD וטויה בכלל מתלבש מכוער. אני ממש, ממש אהבתי את הקטע שהיקארו ניסה לדבר עם טויה (אל תשאלו אותי למה לו אני קוראת בשם הפרטי ולשני בשם משפחה, נוח ככה...) וכשהוא עבר אותו הוא רתח מזעם ואמר כזה: "אני לא רק אעקוף אותו, אני גם אביס אותו, את הממזר..." זה היה קטע מצויין. ואז, כשהוא ישב מול הלוח ומישהו אמר שהוא רוצה לדבר אתו, אז היקארו ענה לו "אה..." בקול רועד ומפוחד כזה. איזה דיבוב מצויין *-*

star_female

New member
נראה לי שבגלל שבאמת יש דמויות

שקוראות להיקארו "היקארו", במיוחד סאי שהוא דמות מאוד ראשית ושומעים אותו מדבר כל הזמן, "היקארו" נשמע הגיוני... לטויה, מצד שני, יש אולי 2 דמויות שקוראות לו "אקירה" (ואומרות את השם שלו יותר מפעם אחת כל הסדרה). והיקארו כל הזמן קורא לו טויה והוא הדמות העיקרית שאומרת את השם שלו (וגם סאי אבל הוא לא אומר הרבה את השם של טויה). פשוט גם לי יותר נוח ככה אז חשבתי על זה קצת ^^; (והדיבוב באמת מצויין *-*)

זאת רק אני

או שכל הפרק היקארו ירק את השם משפחה של אקירה? ("טויה") אויש איזה חוש אופנתי יש לאקירה
היקארו נראה ממש מבוגר היום הפרק או שזאת רק אני? צחקתי כל הפרק

Fati chan

New member
פרק נסגד ביותר*_____*!

אקיהיקא*O* פרק מלא אקיהיקא><!!!! יאאאאאאאא היקארו בחליפה!!היקארו בחליפה!!*.* הוא נראה מבוגר ב-6 שנים*.* גם וואיה בחליפה*_________* שקסעעD: טויה בחליפה(למרות שראינו אותו כבר ככהP:) !!!! אקירה צועד לעבר היקארו*___* מגביר מהירות ו................ חולף על פניו בבישיות ובאדישות*O* למה???~!!!;; וווואאאההה : D בקטע הזה אני צרחתי! וצרחתי! ואמא שלי באה לבדוק מה קורה איתיXDDD ההבעות של היקארו היו פשוט מדהימות! כל הפרק! סאייייי^__________^ מסכן...הוא לא אוהב להיות רוח...
...
טויה!! טויה!! היריב במשחק הראשון! טויה לא מגיע;~~;........ מיג'יין טויה!! בבית חוליםOO: יאאאאאאאא איזה פרק יפה^__~ ו Days זה פשוט שיר יפיפה^^

PENELO

New member
XDDD החליפות @_@;

ישר שראיתי את החליפה הירוקה ידעתי שזה וואיה .. XDDDD אבל זה כל כך מוזר לראות אותם בחליפות XDD אמ.. בכלליות פרק נחמד ^^" .. אבל אם להגיד את האמת .. ידעתי מההתחלה שלא יהיה קרב בין אקירה להיקארו .. זה פשוט .. היה צפוי מידי @_@~ שיר סיום יפה P: אבל אהבתי יותר את הקודם ^..^ אמ.. בכלמקרה.. אני אשתדל להגיב יותר בפורום T_T אתם פורום חביב *...*

ד פ נ א

New member
../images/Emo4.gifעד הסוף האמנתי שיהיה משחק

וא]ילו שקראו להיקארו הייתי בטוחה שהוא הולך לשחק בחדר נפרד עם אקירה...

eden242

New member
הוו. נראה לי

שזה הפרק האהוב עליי ^^ שמתם לב שמציירים את כולם יותר בוגרים? ז"א, עיניים קטנות יותר, פנים פחות עגולות וכו'. שמים לזה לב בפלאשבקים *_* ובקשר לפרק: היקארו נעשה שקסע רציני *_* הדחף שלי לאנוס אותו הולך וגדל *_* הסימפטיה שלי כלפי טויה הולכת וקטנה -__-" וכל השאר פדופילים זקנים -_-

Magma99

New member
האמת היא

שבהתחלה נראה לי כאילו "החבר" של היקארו מתעלם ממנו ואז "הבריז לו מהדייט" חחחח ובסוף הפרק שהיקארו גילה שקויו טויה התמוטט הוא נראה כ"כ מודאג זה מוזר לחשוב על אדם חזק כמו המייג'ין מתמוטט מסכן אקירה

harar8

New member
איזה פרק יפה!

כעסתי כשאקירה התעלם מהיקארו זה היה לא נחמד
והיה מוזר לראות את היקארו בחליפה, הוא כל כך התבגר וממש רואים עליו^_^ וואיה עם חליפה ירוקה ^_^ (חחחח דווקא הולם אותו[=)

../images/Emo15.gif אני תוהה האם

האדם שמעצב את הלבוש של טויה הוא קרסון קרסלי? לעזאזל! קודם סוודר ורוד זוהר ועכשיו חליפה בסגול בהיר,עם חולצה בוורוד עתיק ועניבת פסים?! הבנו שהוא אומו! לא תריך להדגיש את זה בצורת הלבוש >> סאי מתוקי ^.^ תעשה לי שיניגאמי. היקארו מסכן, אקירה מתעלם ממנו. זה אשכרה עשה לי אסוציאציות לסוקיסיו בקטע שסנאו התעלם מסורה. כשהוא ישב שם תהיתי "מעניין מה טויה ילבש הפעם?" ואז כשהוא לא הגיע זה אשכרה הרגיש כאילו אקירה הבריז להיקארו מהדייט, וכבר רציתי להגיד "איכסה עלייך" כאמרו לו שקויו טויה התמוטט. זה אשכרה גורם לי להזדהות... גם לאבא שלי זה קרה, אני זוכרת כמה פחדתי... מסכן אקירה, מסכן היקארו, חמוד לאללה סאי.

../images/Emo15.gif הבלונדי החמוד מטאצ' עליז

לסטרייט שיעיז (למה הורידו את התוכנית הזו למה?! ;;) זה שאחחראי על האופנה ונהנה להימחרח על סטרייטים בצורה מטרידשה עד שקאיין או ג'אי אומרים לו "שמוח את זה אלינו" או "בוא קרסון, תימזמז מישהו שכן רוצה" (פעם קאיין הכין מסיכת פנים מפירות והדגים לאטיזה סטרייט מה עושים איתה וקרסון נכנבס ואמר "אתם מבשלים?" וקאיין אמר "עושים טיפול פנים" ואז קרסון אמר "זה מריח טוב, חשבתי שטד כבר ירצח אותך. הדבר הזה אכיל?" ואז קרסון ליקק את הלחי של קאיין כדי לטעום מהמסיכה)

harar8

New member
או זה הוא

בגלל זה השם היה לי מוכר
הייתי רואה את זה עם אחי (מתי שהיה לי הוט או שאולי זה גם היה ביס אבל כבר הורידו את הסדרה הזו
)

Witchcrafts

New member
מדומני שלא הורידו את התוכנית. ../images/Emo2.gif

יצא לי להתקל בה לא מזמן. X-:

ס א י

New member
../images/Emo115.gif ניאאאאא~אזה פרק יפה*_____*

אני בדיילי עמוק כי ראיתי את השידור החוזר. ניא~ אני רוצה היקאקירה *_______________* הם כ"כ בישים ביחד *______________________________* אמג,אני מפסידה את הפרקים של ראשון ושני ואלו בטוח יהיו פרקים יפים;; נע, אין לי כח להוריד מהאינטרנט ;; *מתה*נאמ, תתעלמו ;; התחרפנתי@@ זה בגלל המחזור המסריח הזה ^^;

למעלה