שירשור יומי!!!!!!!!^0^

imdark

New member
נצל"ש זה מזכיר לי משהו

ELFEN LIED או איך שכותבים את זה מישהו פה מכיר? (עם זה אסור לשוחח על זה אז תומרו)

imdark

New member
סליחה

אבל פשוט נזכרתי שהייתה שם דמות שגם אמרה ניה וזה ממש הזכיר לי עם את רוצה נבקש מהאדמין(או אדמינית) למחוק או להעביר אין לי בעיה :)

star_female

New member
היא אומרת ניו, לא ניה

וסדרה גרועה לדעתי. הדבר הכמעט יחיד שכן אהבתי בה זה המדובבת של לוסי(/ניו, אבל שמתי לב שזאת היא כשלוסי דיברה) שמדובבת גם את טויה אקירה.

../images/Emo15.gif מה?!!! oO

המ... מדובבת... ש... של טו...טויה אקי...אקירה.... מדובבת... את... לושי?!!!!! *שוק* איך?!

star_female

New member
^^;

קלטתי את זה בפרק האחרון. שומעים אותה מדברת, ואני חושבת "..... רגע... הקול הזה ממש מוכר לי...." *הולכת לבדוק* "ידעתי!!! ידעתי! טויה! 3> לפחות משהו טוב אחד יש בסדרה הזאת!" היא מדובבת כל כך טובה... זה באמת גרם לי להעלות לסדרה את הציון ב-anidb בחצי נקודה XD

harar8

New member
אני דווקא אהבתי את הסדרה^^"

אבל באמת הדם היה ממש בהגזמה ולא היה חסר עירום, אבל לדעתי הסיפור היה טוב. כמובן כל אחד והטעם שלו קראתי הרבה תגובות על זה של אלה שאהבו ואלה שלא.

star_female

New member
הסיפור היה בסדר

הזכרונות אפילו היו טובים. זה פשוט לא הצדיק לדעתי את כל הפנסרביס (גם מבחינת עירום וגם מבחינת אלימות) שיש בסדרה. היו גם הרבה דברים לא נחוצים שכמעט או בכלל לא התייחסו אליהם בהמשך וסתם שמו אותם כדי שהם יהיו שם.. בשביל הפנסרביס... זה ממש הפריע לי.

היה איזה קטע שאמרו

היקארו הוא ילד צעיר ועוד לא בן 14 והוא כבר מקצוען.. אני משערת שהוא בן 13/12

star_female

New member
14 וחצי

כמעט בדיוק, אפילו. היום הולדת שלו חל ב-20/9, והפרק הזה היה ב-4/4 (אמרו את זה!). ועברו יותר משנתיים מאז שהוא נפגש עם טויה והוא היה בן 12 אז. הוא נראה יותר גדול בגלל החליפה. ^^;

star_female

New member
פרק 52~

פרק 52 - היקארו נגד אקירה (@_@ כבר?! זה מתקדם מהר מדי...) "כל השבחים מגיעים למורה שלך ^_^" סאי מתגאה בתלמיד שלו~ מורישיטה-סנסיי: "אתם חייבים לעצור את טויה אקירה" XDD כאילו הוא איזה פושע... היקארו בחליפה, סאי צוחק XDDD אמא של היקארו: "זה לא מתאים לך" באמת לא מתאים לו, אבל מתרגלים. ^^; הנעלי ספורט הצהובות הרגילות שלו כל כך שונות מהנעליים השחורות האלגנטיות שהוא לבש XD וואיה עם חליפה ירוקה... כמובן XD עומד עם הידיים בכיסים... רק וואיה יכול לגרום לחליפה להיראות כל כך זרוקה
היקארו: "מעניין מי יהיה היריב הראשון שלי" וואיה: "זה עלול להיות אני" ^^; טויה בחליפה סגולה, חולצה ורודה, פרח ועניבת שינדו XDDDD ענק!! שינדו: "טויה!" טויה: o_o *בוהים אחד בשני* *טויה מתחיל ללכת לעבר היקארו* "טויה, אני.. סוף סוף... D:" *ומתעלם ממנו לחלוטין.... איזה קור לב :<* "רק כי הולך לו קצת..... טוב, אולי קצת יותר מ"קצת".. לעזאזל" וואיה
"אני לא רק אגיע אליו, אני אעקוף את הממזר..." זה באמת נתן לו מוטיבציה XD טויה ישחק נגד שינדו D: ובגלל זה הוא התנהג ככה... "זוגות לאוטאי" זוגות~
"והיריב הראשון שלי הוא... טו...יה... O_O" "היריב שלי הוא טויה..." *המדריכים ממשיכים להסביר על כל מני דברים* ".. טויה..." "יוש! (אני אראה לך... טויה...)" היוש הזה בטח נשמע מה זה לא קשור לוואיה XD (אקיהיקא~) סאקי
אני אוהבת אותו. הוא נורא חמוד. ^^ והוא בא לעזור להיקארו לא להתרגש במשחק הראשון שלו... היקרו שואף ונושף אוויר עם עיניים עצומות *-* מזכיר לי את הקליפ של עידית~ "אני עוד מעט אשחק נגד טויה..." *לוקח את הקופסה עם ידיים רועדות... כמו טויה...* ... "הוא מאחר... טויה..." ... (שואל את האוויר) "טויה?" שינדו בשוק שטויה לא בא... וואו, דפיקות לב @_@ טויה קויו התמוטט :< "אהה?" איזה קול מאוכזב :< נשמע כאילו הוא עומד לבכות... כתבתי הרבה. @_@;

eden242

New member
הוא באמת פושע,

מה זה הבגדים האלו? @______@;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

shui chan

New member
דווקא את הפרק הזה מכלהפרקים פיספסתי

?! ;__; איזה תזמון >; נשמע כמו פרק שנחמד לראות זז. ופרק 69 כל כך מתקרב.. מתקרב בצעדי ענק >;

למעלה