שירשור יומי יום ג' 31.10.2006

נוסעים לאילת

הטיול שהיה אמרו להיות לצפון ושכ"כ רציתי שיגיע, הגיע... אבל... לאילת... בגלל הגשם שאמרו שירד בצפון והיינו צריכים לישון באוהלים אז העבירו לדרום ואני לא כזה מתלהבת מאילת, זה נשמע משענם, בלי מים, בלי ירוק, הכל רק חום חום חום... לא מצפה הרבה מהטיול... אז אנחנו נוסעים עוד מעט בע"ה ונגיע בסביבות 1.. ויש לנו היום את נחל שני (נראה לי...), ואת הקניון האדום... שזה לא אומר לי כלום אבל פסדר... אה, כן ובאחד הערבים יהיה שיט בים (סןף?).. ולחצי כיתה יש טראומה משיט שהיה לנו בכיתה ב' שכולם ירדו מהאוניה צהובות-לבנות... אז שיהיה יום טוב!

Good 2b Me

New member
יום מעפאן בטירוף שלנו../images/Emo188.gif

אמנם יום קצר בביה"ס אבל שעתיים מעייפות ומעיקות בחיבור
ומבחן כבד בתנ"ך.. איי כמות ההמצאות והחירטוטים שאפשר לרשום.. בערב מסיבת הפתעה לחברה..

NaaMuna

New member
אממ..דיי..../images/Emo9.gif

אבל זו לא אשמתי.. הלימודים אשמים|חבולמאוד|
,וגם קצת בנ"ע<חודש ארגון
> אבל הכי מכולם אשם המחשב המעפן שלי..<יש לי וירוס במחשב
>

elivnat

New member
איזה יום יפה../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

בבוקר היה לי שעתיים אנגלית, אח"כ שעתיים "לאורו נלך", איזה חניכה חמודה יש לי!!!!! ו2 החניכים שלי מכיתה ד' מזה ילדים טובים כאלה!! הבאתי לחניכים ולחניכה שוקולדים... שעת אזרחות, המורה עשה חזרה לקראת המבחן.. שעת ספרות- המורה סיכמה על "תרנגול כפרות"... הפסקה, אני וחברות ישבנו בבית מדרש כדי ללמוד לאזרחות, ההפסקה נגמרה ונשארנו שם גם בשיעור ספרות.. פתאום לקראת סוף השעה הרב נכנס לבית מדרש ומבקש שנכבה אחרינו את האורות, סבבה, אחרי זה הוא נכנס שוב ושואל מה אנחנו עושות שם ולמה אנחנו לא בכיתה... חחחחח חברה שלי הקריצה שהמורה הסכימה לנו והרב אמרה סבבה והלך.. חיכינו שיגמר השיעור, המורה לאזרחות נכנס לכיתה והמורה לספרות עדיין לא יצאה, בסוף נכנסנו כשהיא עוד הייתה בכיתה והיא לא שמה לב אלינו.. ב2 וחצי התחלנו את המבחן, היה ממש קל ב"ה!!! סיימתי את המבחן ב3 וחצי בערך... 8 שאלות בשעה.. הספק מעולה... חזרתי הביתה, אכלתי והכנסתי שיעורים שדחיתי בגלל המבחן... מחר בע"ה ערב כיתה אצלי

אפ7ת

New member
חולההההה ../images/Emo7.gif

מרגישה הכי חרא בעולם אבל הלכתי לביצפר לא רציתי להפסיד מתמטיקה [אחח איזה תלמידה טובה חח] הולכת עוד כמה ד"ק לרופא

תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

ואין לומר ד"ק, כי אם דק', שכן זהו קיצור מילה ולא ראשי תיבות.

nir2107

New member
נראה אם הבנתי את הרעיון

שעתיים משמימות של מתמטיקה ואחריהן שעתיים של חלון (ככה זה כשמסיימים אנגלית בי"א), שבהן הלכתי לבדוק אם המנהל הספיק להכין לי מכתב המלצה לגל"צ. מסתבר שהוא השאיר את זה אצל הרכז שכבה, שאמר לי שנעשה עסק שהוא יתן לי את המכתב ואני אצא לטיול השנתי (יש לי היסטוריה של חוסר יציאה לטיולים שנתיים). בלית ברירה הסכמתי, ובחמש הדקות הבאות כל מה שיכולתי לחשוב עליו זה: שיט, אני יוצא לטיול השנתי. למה חמש דקות? כי אז צלצל פלאפוני, ומאחוריו הייתה מפיקה של תוכנית בשם "בראש צעיר", שאני אגיש בה בקרוב (הפלאג יגיע בשעתו, לא לדאוג), ואמרה לי שהיא השיגה לי אולפן ל14.11, שהפלא ופלא - הוא אחד הימים של הטיול השנתי. זה מסוג הדברים שאתה מרגיש שזה פשוט meant to be. אני מניח שבלי השיחה הזאת הייתי יוצא לטיול, ככה שזה די הסתדר לי. קיצר, הייתי בהיי בשאר היום ככה שקרימינולוגיה, תנ"ך ותקשורת עברו חלפו ביעף. וואי, רק ההודעה השניה שלי בפורום וכבר מגילה

devilz

New member
אם זאת מגילה...

אתה מוזמן לקרוא את מרבית ההודעות שלי פה:-X .... יש לי הסטוריה של מריחת טקסט... ממממ לא לצאת לטיולים שנתיים?! וואי למה?! זה הדבר הכי כיפי בתיכון! רציני! ועוד לזה של יב... וואי ניר (ניר נכון?)... טוב נו כל אחד ודעתו... שלי סתם מעופפת
וכן הבנת תרעיון

nir2107

New member
לא יודע האמת..

בכל הטיולים השנתיים שיצאתי אליהם (ו' + הטיולים של החטיבה) ממש סבלתי, ולמען האמת לא הכיתה שלי ולא השכבה שלי הם אנשים שאני רוצה "להתגבש" (שונא את המילה הזאת. מה אנחנו מלח?) איתם. אני בהחלט מעדיף שלושה ימים בבית.

devilz

New member
אהמ......

לא יודעת... אני רק יודעת.. שהטיול היחיד שלא יצאתי אליו היה בכיתה ט'.. וגם זה כי הייתי חולה.. ותאמת ממש התבאסתי... השכבה שלי מלאה מטומטמים... וכך גם הכיתה... אבל... יש לי תחברים שלי וזה... וכולם ביחד... וגם הכיתה עד כמה שהיא מלאה מטומטמים... אני עם רובם מכיתה ח'... (כיתה מדעית... המשיכו למסמת.. ואותנו תקעו כקישוט למלא תכיתה ל40.... אשכרה עברנו מט6 לי8 כמעט באותו ההרכב...) וממ... חח
גבישים זה מגניב
אתה לא רוצה להיות גביש? אז אולי גבינה? נופ! בטר יט! גבינה צהובה!

nir2107

New member
אני לא צריך

לישון באוהל בדרום כמו בדואי כדי להיות עם החברים שלי. את זה אני יכול לעשות בחדרים ממוזגים\מחוממים באזור השרון. אף פעם לא הבנתי את הביג הייפ שיש סביב טיולים שנתיים, אבל אני מבין שאני החריג כאן ולא כל אלה שמתלהבים ממנו, ככה שאני מקבל את זה. ולי טוב בתור בן-אדם. עוד לא הגעתי לשלב שאני שואף להפוך למוצרי חלב.

devilz

New member
ממ...

כמו שאמרתי... כל אחד ודעתו... אני נהנת לישון באוהלים... ועושה את זה גם בלי בית הספר... (מוזרה? ללא ספק...) ותאמת.. דווקא השנה אנחנו ניהיה במלון... (שנה שעברה הם היו בבריזה.. עדיין לא ידוע.. לנו בכל מקרה איפה ניהיה) וזה קצת מבאס כי בניגוד לשנתיים הקודמות זה אומר שהרבה יותר אנשים יצאו.. ותאמת.. שנה שעברה יצאנו שליש שכבה.. והיה הכי כיף בעולם.. אני אמרתי שאתה חריג? לא... אבל אבל! אבל.. זה גבינה! גבינה זה טוב!

למעלה