שירשור יומי+הודעות.

שירשור יומי+הודעות.

נה נו דה. ם: ובכן, השירשור לא יהיה כשירשור יומי רגיל {אפשר להתייחס לזה גם לאוף}. מדי יום אפתח שירשור יומי בו תספרו איך עבר יומכם, ובנוסף, אעביר לכם כמה המלצות. שווה קריאה.~^ אז נתחיל בהמלצת האנימה של היום. כמובן, מה יהיה כהמלצה ראשונה וחמה אם לא: death note. האנימה מאוד ממולצת לא פחות מהמנגה, עם עלילה טובה, ואנימציה מעולה. שווה ~^ יש שם בישים! D: סרט אנימה: mononoke hime- אני בטוחה שרובכם טחנתם את הסרט, אבל זה גאוני מדי >: הסרט שודר בארץ, אך אינו ביפנית, אלא באנגלית. לא נורא ם: שורדים. המלצת סדרת טלויזיה: "אחיות או לא להיות" שווה בהחלט ם: קומדיה בלונדינית ורצחנית לגמרי על שתי אחיות שלא ממש מסתדרות ביחד~^ העונה השניה. המלצת התרחקות מהטלוויזיה: נארוטו בעיברית. אבל אם אתם רוצים לצחקק.. XD; המלצת סרט: she's the man או במילים אחרות "יש לה ביצים"(ם-ם). סרט -חזק- במובן המילה. קומדיה מעולה משולבת עם כדורגל וטמפונים. D: המלצת שיר יפני: miyavi-selfish love. כי אי אפשר שלא להמליץ על מיאבי! *-* ושיר באנגלית: Who Knew-pink- כי זה שיר יפה ושקסי ם: יאי. ם-ם אזזז ם: המשך יום נעים ^-^

נאמ ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

באחיות או לא להיות זה כבר עונה שלישית אם אני לא טועה ^_~;; וקולהכיבוד ליסע D:

NoAmItA ChAn

New member
ח"ח ליסעצ'אן D:

אני אמורה לספר מה קרה לי היום בביה"ס? :ם בכל מקרה, היום קיבלתי 90 במבחן באנגלית ^_^;; ובהפסקה השנייה הייתי במדשאה שלנו עם חברה שלי ועוד 2 ידידים טובים ודיברנו על אוכל ועל זה שאחד מהבנים סיפר שחבר שלו היה ביטבתה ואכל סלט, ופתאום הוא מצא בתוך הסלט תולעת שחורה ענקית ויטבתה השתיקו אותו ב-200 אלף שקל XDDDDDD אהמ, כן ם-ם;

AsagiSama

New member
../images/Emo187.gif She's the man זה חמוד ^_^

יומי עבר מצויין, במיוחד כשהיה היום יומולדת. בבוקר גלצ'אן שלחה לי אס.אמ.אס עם מזל טוב וזה ^_^ וזה עשה לי את היום כי היא אחת מהיחידות שלא הזכרתי לה ^^" קבלתי הרבה ספרים, מחשב חדש [אני אקבל], נעלי ספורט חדשות ומגבות ם: בקיצור, היום היה מצויין, חוץ מפול השיעורים שהיו, והעובדה שאני מותשת מהמבחן באנגלית-יום ראשון, מדעים-אתמול מתמטיקה-מחר ~.~

AbaraiRenji

New member
אוה,זה מאתמול,מה היה אתמול Oם

קמתי אחריי לילה חרא חולה אצל סבא קשה לבלוע דברים Oם דיברתי אם אנשים במסנ' חרשתי על סירטונים ביו טיוב וראיתי טריגן Oם זה בקצרה,אני לא זוכר Oם והיום אני חוזר לראשון D:

kaguma2006

New member
אני?

קודם כל ח"ח לך. איך בבצפר?יש לנו 3 מבחנים כל שבוע,ומבחן בדצמבר במומולדת שלי דווקא.;-; סופסוף מתחילים את החוגים (אני בגיטרה,ויטראג' וחריטה בעץ)וצירפו אותי לקבוצת מצוינות בחשבון,כי אני מחוננת וחכמה D;.מחר אני הולכת למכללה (מחוננים,המקום הזה שכל החכמים הולכים אליו) ואני לומדת שיאצו,קולנוע, ועזרה ראשונה וזה מה זה כיף כשמדגימים עליך מסג'ים בשיאצו. והיום בבוקר קיבלתי את הבושם של בריטני ספירס מהתחרות במעריב לנוער, ויש לו ריח טוב.ובהחלקה על הקרח עוד מעט אעשה סולו ^-^

mikokikyo

New member
אוףףףףףףףף><

כמעט חצי שעה לקח לי כתוב מפורטמפורט את התגובה היפה והמפורטת שלי, ופתרום באה סערה, משום מקום, והייתה הפסקת חשמל>>>>>><<<<<< אוף>< טובנו, שיחזור עלוב: כל הכבוד ליסה, רואים שהשקעתD: she's the man באמת שווה צפייה. היום היו לנו שלוש שעות מדעים*O* אני לא מאמינה שהפסדתי את יום רביעי שבוע שעבר, ועוד כשרייצ'ל (המורה הקודמת לאנגלית) באה לבקר;;;;;;; במדעים עשינו עבודה חמדמדה, ופתאום עדן שלח לרום מכתב אהבה שכתוב בו "רום ההומו" באותיות גדולות ריקות כאלה כשה"מילוי" שלהן הוא המוןהמון שורות של "רום ההומו" XD המורה תפסה את הפתק, ובעקבות האירוע הנ"ל עשתה לנו דיון מגניב כזה של איזה 20 דקות על הומואיםD: היא שאלה "מי יודע מה זה הומו?" ואני קיבלתי רשות דיבור ראשונהD: הרצתי להם על הומוסאפייאנס, על ארקנטוס ועל נאנדרטלים וכל זה, ואז נתתי הגדרה מדעית למדי למילה "הומוסקסואל" DDDD: ואז המורה שלנו הציגה בפנינו את דעותיה בנושא, שהן שהומואים ולסביות זה טבעי וזה בסדר, ושכל אחד יכול לבחור את בחירתו ועל השאר לכבדה^^ איזו מורה למדעים מגניבה יש ליD: אנגלית היה משעמם ומוזר כרגיל (איכס על המורה הזאת, רוצים את רייצ'ל>:) ובמקום הנדסה דיברנו על יום ניהול והוראה, שבסוף הוא רק יום ניהול, בלי הוראה;; המחנכת שלנו אמרה לנו שזה בגלל שלדעתה הניהול הוא שולי ושהקטע ביום הזה הוא להתנסות בהוראה, ושגם לא תהיה הוראת מורים (ללמד את המורים) כי בשנים קודמות הם לא התרכזו בשיעור והפריעו XD [מדמיינת את ליאת(המורה למדעים) מדברת בשיעור ומעבירה פתקים למגי (המחנכת-הסופר-מפחידה-כשהיא-צועקת שלי) XDDDDDDDDDD]. ובכללי היה די הזוי היום^^ שוב ח"ח לליסה על העבודה המושקעת, וח"ח גם לכל מי שקרא את זה^^ (אוף, זה היה הרבה יותר ארוך, יפה ומפורט לפני ההפסקת חשמל>< אוף עם זה><)

BlackEyedSpirit

New member
כלהכבוד ליסע~! 3> ../images/Emo29.gif

קבלי ח"ח וכלזה ^___^! היה לי יום..מצחיק X3~ פירוט בבלוג. ^-^;~ ותגיבו, זונות 3>. ומסתבר שאני היחידה בעולם שלא ראתה מונונוקה הימה TT__TT~!

לא את לא ^_~../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif*אהמאהמ*

אבל אני לא דוגמה טובה במיוחד @_@;;;

למעלה