שירשור יום ה'

jesie12

New member
שירשור יום ה'../images/Emo41.gif

מה יהיה איתכן בננות? שנפסיק עם זה? אני לא. ארוחת בוקר:פיתה קלה מחיטה מלאה עם גבינה%5 וקפה צהריים(בעבודה) לחמניה קלה+גביע קטן חומוס לייט זהו. אתן מוזמנות להגיד לי שאני מפתחת אנורקטיות אבל הייתי כל כך עסוקה ששכחתי לאכול ואפילו הבטן לא קירקרה בערב, יצאתי לחגוג את יום הולדתי, לקחתי עם האצבע קצת מהקרם של העוגה וזהו. חזרתי הביתה עייפה ומורעבת, וככה הלכתי לישון
היום אשלים חוסרים

יעל י

New member
תגידי את ממש לא נורמלית...

לא אכלת כמעט כלום... את יודעת שהגוף נכנס באיזשהוא שלב למיגננה ולא מוריד וזה קורה בד"כ במצב של חוסר אוכל... יאללה להתחיל לאכול דיאטה אבל לאכול... ספרי איך חגגת?עם מי?

° זואי °

New member
לא רק זה

כשהגוף ככה במגננה, אם אוכלים טיפונת יותר, הוא שומר הכל לעצמו ומעלים במשקל. משיגים בדיוק את התוצאה ההפוכה. אולי לא מיד, אבל תוך שבועות מספר.

יעל י

New member
איזו פולנייה נשמעתי אה?

איומה אני... האמת מה שעבר לי בראש זה שרק לא תתמוטטי מחוסר אוכל,תזונה...

jesie12

New member
אל דאגה בננות../images/Emo13.gif

כבר השלמתי חוסריםליומיים

emmanuelee

New member
מה זהו? זה ממש לא מספיק ולא טוב לישון מורעבת

והתפריט שלי היום: בוקר - גרנולה עם יוגורט (המאמנת אמרה לי לאכול תוך שעה מהזמן שהתעוררתי) חטיף- חטיף של Special K צהריים - סלט עוף חם שאני מכינה לבד (יאמי) עם מלבה טוסט + מרק ירקות שהכנתי לימים הקרובים. חטיף - קרקרים light Thin wheats וגבינה צהובה 2% דיאט קולה אחד (שיפור רציני!) והמון מים. ערב - הולכת להכין עכשיו, פרטים בהמשך. שיהיה לכולן סופ"ש נעים.

emmanuelee

New member
טוב, לא ממש מעניין ../images/Emo6.gif

אבל פתרון טוב למשהו חם שאפשר לאכול על טוסט. מאד פשוט: אני מבשלת חזה עוף במים (כן, עוף מכובס...) וכשכבר לא אדום בפנים מוציאה. אני מכניסה למאגי'מיקס קטן אבל אפשר גם לחתוך קטן קטן. מוסיפים מיונז דל שומן, קצת חרדל, מלח דל, פלפל ואני גם מוסיפה תבלין ללא מלח של מיסיס דאש. אפשר להוסיף בצל (אני לא אוהבת בצל חי). זה כל הסיפור, אני מכניסה לכמה שניות למיקרו כשאני בעבודה ואוכלת עם לחם, טוסט וכו'. עוד מעט גם מזה ימאס לי וזה כבר לא יהיה כל כך יאמי. בינתיים טעים לי.

למעלה