שירשור יום ה'

jesie12

New member
שירשור יום ה' ../images/Emo21.gif

ארוחת בוקר: לחמניה קלה + קוטג' + קפה צהריים: 2 שניצל תרד לייט +סלט ירקות וסלט כרוב תפוח, קיווי ערב: שוב קפה(נס) +2 ערגליות יותר מאוחר יוצאת לרקוד

michahz

New member
אני החלטתי שאני אוכלת כל 3 שעות משהו....

לי זה מאוד עוזר, אני לא מרגישה רעבה בכלל (כבר עושה את זה כמה ימים). בוקר: טוסט מחיטה מלאה וקוטג + קפה 10: 2 מקלות סלרי קלמנטינה ותפוח + קפה צהריים: 100 גרם פסטה, 140 גרם בשר בולונז וירקות (הכנתי לפי מתכון מוואלה אוכל) וקלמנטינה 4: בננה קלמנטינה וקפה ערב: 2 פרוסות טוסט עם 150 גרם אבוקדו קלמנטינה וכמה צימוקים. זה נראה ממש המון, אבל הכל שקול ומדוד (כולל החלב בקפה) והכל ביחד 1500 קלוריות. בבוקר שתיתי גם כמה כוסות תה ומים, חייבת להוסיף עוד שתיה אחרי הצהריים.

jesie12

New member
אני לא סופרת קלוריות

אין לי זמן וסבלנות להתעסק בזה. אוכלת 3 ארוחות קבועות ומסודרות משתדלת שהארוחה האחרונה תהיה מוקדמת - ככה ירדו ממני 28 קילו שיהיה לך

ואצלי

א. בוקר - כלום. א. צהריים - 2 פרוסות עם טונה וביצה קשה + 2 כפות פסטה א. ערב - צלחת מרק ענקית + 2פרוסות עם כף חומוס וחמוצים שלוש שעות הליכה. מחר בבוקר שקילה - אני ממש מפחדת הפעם.

תוספת לא. שחיתות כמו שאני קוראת לה

4 פרוסות עם סלט קישואים 1 פרוסה עם שוקולד למריחה השחר (זה בטוח רק שומן יש שם לא מאמינה שיש שם אפילו קמצוץ שוקולד).

emmanuelee

New member
היום היה לי קצת קשה

לא האוכל, הכושר. אני חושבת שהגעתי לאימון קצת רעבה ואחרי האימון לא הרגשתי כל כך טוב. חוץ מזה, מכירות את זה שאחרי שעובדים כל כך קשה מצפים לראות איזו רזונת מול המראה. אז זהו שלא...נו טוב, גם זה יגיע. בוקר- יוגורט ודגנים בריאים של kashi חטיף- חצי בר שוקולד (נו, כזה של דיאטות) צהריים- ארוחת של שומרי משקל ערב- אתמול בסוף לא הכנתי את הצ'ילי אבל היום כן. היה נהדר! אני חושבת שלא שתיתי מספיק מים היום. אני חייבת להקפיד על זה יותר. וכמובן אימון עם המאמנת האכזרית שלי שמוציאה לי את המיץ (טוב, בשביל זה אני משלמת לה).

emmanuelee

New member
ואחרי שרשמתי ראיתי

שלא אכלתי מספיק ירקות היום (רק פלפל ירוק בצ'ילי).

לילית462

New member
ואני גם... וטיפ מעולה שפיתחתי

בוקר - קפה הפוך עם 2 סוכר (בבית קפה ושכחתי להביא את הסוכרלייט שלי) 12:00 כוס אורז עם גזר, 5 כדורי בשר ברוטב עגבניות, 2 חתיכות כרובית מטוגת אננס מיובש - ללא סוכר 2 קוביות שוקולד
הרגשתי שאני יכולה לסיים את החבילה אז ברחתי משם 20:00 פוקורן למיקרוגל (כתוב על זה 170 קלוריות...) עוד אננס מיובש. והטיפ היומי בארון של כל המתוקים והאסורים... אתן יודעות על איזה ארון אני מדברת
הנחתי שם חטיפים 'שלי' שהם דלים בסוכר, בשומן, בקלוריות (ובטעם). כך כשאני מיואשת ומגיעה לארון הזה, הם מחכים לי שם ואני לוקחת אותם במקום חטא אחר.

למעלה