שירשור טקטיקות...

psyche

New member
שירשור טקטיקות...

יש פה סיפורים מטורפים על הגמוניות מטורפות עם קבוצות בלתי אפשריות... אז קודם כל.. כל הכבוד. וחוץ, מה דעתכם לעלות את הטקטיקות שלכם? כולל ההוראות לקבוצה שאולי נלמד משהו... תודה מראש. ואם יש כבר שירשור כזה... אז סליחה. לא מצאתי.

Big Joni1

New member
אני עם רוב הקבוצות משחק

4-4-2 יהלום התקפי מאוד. אני אעלה תמונה אח"כ.

dlml

New member
אני משחק כמו ליון

במציאות, ואני משחק איתם גם במשחק.. התחלתי בהתחלה בדיוק כמו שהם משחקים במציאות עם אותו הרכב.. עכשיו יש כמה שינוים, ראפינה מגן ימיני (הוא פשוט אלוהי), גלאדסטון הברזילאי גוסס בעמדת הבלם (גוסס כי הוא רחוק הוטפעה אחת לא טובה מלעוף מהקבוצה) וחאטם בן ארפה פותח כקשר התקפי בצד ימין. (מה שאומר שגובו, רבלייה וכריס כבר לא בקבוצה)

Big Joni1

New member
ידעתי שאתה מוכר לי מאיפשהו!

כי גם אתה ממה"ת. ואני משחק דומה לך רק טיפה יותר התקפי

DimaStyle

New member
אני משנה את הטקטיקה בהתאם

לשחקנים. יותר קל לשנות בן אדם אחד מאשר 30 שחקנים.

הטקטיקה שלי

3-4-3 יהלום או במילים אחרות 3-1-2-1-3. ניסתי כבר להדגים את זה פה, לא כ'כ הצלחתי אז ננסה במילים. 3 בלמים באמצע קשר אחורי אחד(עם חץ קצר עד לחצי למעלה) שני קשרים באגפים(עם חצים עד לחלוצים) קשר מאחורי החלוצים ו-3 חלוצים באמצע הקשר האחורי הוא פליימקר והסגנון הוא מסירות והתקפי.

Big Joni1

New member
אני אצלם את הטקטיקה שלי מחר

למרות שהיא לא 3-4-3 כמו של אבישי (פרנק). רק אם אני רואה במחצית שאני בפיגור, אני משנה...

Megaslash

New member
4-4-2 יהלום

אך אני משנה את הטקטיקה שלי בהתאם לטקטיקה של הקבוצה היריבה, שתנאי שהקבוצה ברמה גבוהה (או שווה) משלי...

negative

New member
לא יאומן! הטקטיקה אותו דבר וההוראות

נורא דומות... אני משחק עם תאקלים חזקים ומסירות קצרות...כל השאר ממש אותו דבר. אפילו החצים לקיצוניים... עם איזה קבוצה אתה משחק?

itamar argaman

New member
4-4-2

עם קשר אחורי, קשר, ושני קשרים התקפיים משמאל ומימין. לפעמים אני משחק 4-3-3.

TomZiZi

New member
3-5-2 עם ליברפול, מאז לא מאכזב

מאז שעברתי לטקטיקה הזאת לא הפסדתי 18 משחקים. הגנה: שני מגנים, ובלם אחד קישור אחורי: שניים באמצע קישור מרכזי: שחקן במרכז המגרש קישור התקפי: שניים באגפים התקפה: שני חלוצים באמצע

למעלה