שירשור טיפים מרוכז.

Leeeeeeee

New member
אני דווקא חולקת על זה....

איילינר עכשיו נכנס חזק לאופנה ויש בנות שפשוט העיינים שלהן מבקשות את זה, לאו דווקא מבוגרות. איילינר עדין עם עלייה קטנה בסוף זה פשוט פצצה לבנות מסויימות. תנסה ותראה

tiptip4u

New member
קצת מוזר

המסקרה שלי כבר שנה בארון ואין בה גושים בכלל
והיא עוד לא כל כך איכותית... טוב זה לא מפריע לי... (התכוונתי לכל ששת הצבעים של המסקרה)

yottami

New member
האמת נראה לי שזה בגלל שלא פתחת

במשך שנה אז היא נשארה כמו חדשה...

tiptip4u

New member
למה לא פתחתי?

פתחתי המון. כמעט כל הזמן. תחילת השנה פחות, אבל בסוף הרבההה יותר.

אוייי איזה קטע!!!!!!!!

זה מה שאני תמיד עושה עם הליפגלוס..!! תמיד שאני עולה על דראג אז מן הסתם אני מגדיל את השפתיים בעזרת תוחם.. והתחלתי לשים לב שאם אני עולה עם הגלוס על כל השפתיים כולל על התוחם הכל נמרח ובסופו של דבר נעלם כלא היה.. אבל אם אני שם רק באמצע השפתיים אז הגלוס פולש לשאר המקומות במינון הנכון וכל ההגדלה המלאכותית לא נמרחת ומקצ'בבת..ונשארת לאורך זמן..!

yottami

New member
יש לי את כל הגלוסים שלו ואני מאד

אוהב אותם........את הצלליות שלא לא ממש למרות שיש לי את כולן

RReuTT

New member
כן גם אני.. אני אוהבת את המרקם

שלהם... ואת הצלליות שלו אני מאוד אוהבת.. יש לו פשוט מוצרים איכותיים!

yottami

New member
למען האמת יש לו המון מבחר כנסי

אבל הצלליות אבקה שלו מאד יפה אבל חבל שהן לא מחזיקות את הברק והגוון לאורך זמן.....הצלליות של איל מקיאג' קורעות אותו באיכות.....

RReuTT

New member
לא מחזיקות לאורך זמן????

בוא אני אספר לך משהו!!! ביום העצמאות נסעתי עם חברות שלי לכנרת שמתי את צללית אבקה ורודה שלו יחד עם ערבוב קל של כתומה עם פס של איליינר. יצאתי מהבית עם האיפור בשעה 8 בערב. נסענו לשם, רקדנו, השתוללנו ואפילו נרדמנו קצת באוטו... אני נרדמתי במושב האחורי עם התיקים והשמיכות... כשקמתי בסביבות 7 בבוקר, הסתכלתי במראה ותנחש מה ראיתי??? האיפור נשאר אותו דבר מאותו רגע ששמתי אותו!!!! אתה קולט??? אחרי שרקדתי והשתוללתי ושתיתי וישנתי!! האיפור נשאר ממש אותו דבר!!!! חוץ מהשפתון כן... אבל האיפור של העיניים היה מדהים איך שהוא החזיק מעמד! החברות שלי היו בשוק.. כל האיפור שלהן נמרח ונהרס... כל החברות שלי באמצע הלילה התחילו לנגב את עצמן עם מגבונים לחים... ואני נשארתי כמו שיצאתי מהבית. עד לרגע שהגיע כבר הבוקר והיה חם ונכנסנו למים האיפור שלי נשאר אותו דבר... רק אחרי שנכנסתי למים כבר הורדתי הכל..

che55

New member
ניסיתי השבוע את הגלוס של

הלנה רובינשטיין, החדש, שנראה כמו בצורה של אגס - עם פקק זהב.... בקיצור - גלוס נפלא, עם נצנצים, מדהים. והכי חשוב, מברשת שהיא לא ספוג אלא מברשת שערות - הרבה יותר נח...

che55

New member
נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יקר בטרוף!!! 112 ש"ח ואין הנחות למאפרים
עדיין, יפה יותר מהגלוסים של מדינה מילאנו עם הנצנצים. את של בועז אני מעדיפה רק בפלטות ולא בבקבוקונים.

tiptip4u

New member
תודה רבה לכולם!

אני עכשיו אכין "אלבום" עם טיפים, בצורה מסודרת (בטח הפתעה צנועה "-D) זה ייקח קצת זמן, ואתם מוזמנים לשרשר עוד טיפים אם בא לכם. אם יש לכן גם תמונות שיכולות להתאים אז בבקשה, זה גם יהיה נחמד, ואני גם אקח מהפורום סתם כך, יש תמונות פה ושם. כשזה יהיה מוכן, אני אשלח לפה (מקווה שלא יצא גדול מדי, אם יהיו תמונות יש סיכוי שזה יקרה)... ימית. שמתחילה לעבוד במרץ היום בשעה שש בבוקר.

למעלה