שירשור חשוב!!

שירשור חשוב!!

אנשים! נועה (בובה יקרה מדי) חולה ואני רוצה שנעשה לה שירשור החלמה מהירה וגם שלא תתבאס שהיא לא באה למפגש פורום... אני ראשונה: נועה מותק שתחלימי מההההההר! שלא יכאב לך כלום ושתחזרי לשגרת חייך בספיד!!! תראי את הצד הטוב: את בבית! אנחנו בביצפר... התעודדת??? ובקשר לפורום.... לא נורא! תמיד יש פעם הבאה..

Ez sLeeP

New member
תרגישי טוב מתוקתי!!

ושימלאו לך כבר 18, שתוכלי לבוא בלי החששות של אמא.

ZVI Z

New member
לא פסו אנשים טובים מהעולם..

נועה מותק תחלימי מהר ותרגישי טוב! ואשכרה תהני מזמן איכות בבית,אמרת שאין לך זמן להיכנס לפורום אז הנה..כבקשתך. ואל תתבאסי שאת לא באה למפגש פורום,יהיו עוד הרבה כאלה ומתישהו את כן תוכלי להשתתף. 'אל תכעסי על אימא,בנאדם,כי היא רק אותך אוהבת מבין כולם!'.להלהלהללהלה.

OfrikiG

New member
החלמה מהירה

תרגישי טוב בובה ותזכרי: * לנוח הרבה * לאכול מרק עוף * לשתות לפחות 10 כוסות מים ביום lots of LOVE

החלמה מהירה מותק!

אני יודעת איך תחלימי מהר!!!! תשמעי את השירים הישנים ואהובים של עברי!! חח תחלמי כבר!!

נועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בובית יקרה! תרגישי טוב אני חושב שכמה ימי מנוחה רק יועילו לך (הרי רצית שיהיה לך חופש וזמן לא?) תהני בובה

נועה מותק

אני עדיין לא מכירה אותך .. אבל .. רפואה שלמה
גאד לרשום הודעה דרך פלאפון זה קשה.. תרגישי טוב
ענבלוש

נועה בובית שלי!

תרגישי טוב!!!!! אל תהיי חולה... ותהני בבית ותצחקי על אנשים שכן הולכים לביה"ס. כמוני וכמו נדב שיש לנו ערבית מחר למרות שלא אמורים להיות לימודים לשמיניסטים
|אייקון של נושי ונדב מרגישים פראיירים| החלמה מהירה! נושי.

תודה רבה!!!!!

תקראו את מה שקרה לי בבוקר-אני עוד יותר חולה עכשיו. זה תמיד קורה בחופשים. פעם נסעתי עם כל המשפחה לאילת-וכל כך חיכיתי לזה! וקניתי בגד ים יפה כזה...פתאום תקף אותי 40 מעלות חום! בא רופא ואמר שאני לא יכולה להיכנס לבריכות! זין עליו! ניכנסתי כמו גדולה...ונעשיתי עוד יותר חולה. ממממ חבל!

למעלה