שירשור חיפושים

user1000000

New member
אני מחפש הכוונה למשחק קיים או לפתוח שלו

אני זקוק מערכת שתתן משוב למשתמש על מהירות התגובה הקולית שלו. לצורך כך אני זקוק לתוכנה שתתן חיווי ויזואלי שאותו אפשר לעצב (נניח עיגול אדום גדול שמופיע ונעלם מייד) על קול נקישה שיוצא דרך line out (בדומה למה שיש בנגן של המדיה פלייר, אבל שזה יהיה חיווי אחיד מסויים). ז"א שכל פעם ששומעים ברמקול נקישה, מופיע העיגול האדום על המסך. במקביל אני צריך חיווי דומה שיופעל לפי מה שנכנס ב line in. ז" שכאשר נאמר למיקרופון משהו מעבר לסף עוצמה מסויים, אראה על המסך חיווי של - נניח - עיגול כחול. ז"א שאם למשל יש מטרונום שפועל דרך המחשב, הוא יפעיל סדרה של חיוויים ויזואליים, ואם במקביל מישהו מחקה את זה דרך המקרופון בסדרה של נקישות, זה יפעיל מערכת מקבילה של חיוויים ויזואליים. אפשרי?

saritcs

New member
מחפשת פרויקטור/חברה לפיתוח משחק מחשב

אני מחפשת מישהו מאזור ת"א לפיתוח משחק מחשב בהיקף לא גדול שישמש לצרכים פנימיים של חברה, מישהו מכיר? יכול לעזור?

De-Panther

New member
זה אפשרי, אבל זה לא קשור למשחקי מחשב. זה יותר

קשור לפיתוח של תוכנות. נסה לבדוק בפורום שפות תכנות(מספר 89)

ahillel

New member
תפרסמי כאן קצת יותר פרטים על הדרישות

של המשחק. בעקרון כולנו כאן יכולים ברמה מסויימת. השאלה מה את צריכה. גרפיקה תלת מימד? דו מימד? וכ'...

user1000000

New member
תודה על התגובה המהירה

אם קיימת אפשרות כזו אני רוצה להפוך אותה למשחק. (משחק שמלמד את המשתמש להגיב קולית במהירות ובאופן מסויים לגרוי שהוא שומע).

De-Panther

New member
אני בטוח שהרבה אנשים ישמחו לייעץ לך כאן איך..

לעשות משחק מצעצוע שכזה. ואמנם יש כאן גם הרבה מתכנתים, אבל גם היום, שימוש בקול, זה לא דבר כל כך טריוויאלי במשחקים. אם יש כלים מוכנים לזה שאנשים מכירים, הם יגידו עליהם. אבל לדעתי יהיה יותר נכון להתייעץ בפורום של מתכנתים(פורום שפות תכנות), לגבי תכנות של דברים כאלה. אם אתה רוצה להתייעץ איך כדאי להציג את זה בצורה ויזואלית, איך לעשות את זה יותר מעניין, איך לשלב את זה בתור משחק, אז פורום פיתוח משחקי מחשב יותר מתאים

user1000000

New member
אני רוצה לנסות לעקוף את העניין של בנייה מאפס

אני רוצה לנסות לקצר דרך: אני באמת רוצה לבנות משחק פשוט למטרות טיפוליות. ולמעשה אני רוצה לבדוק אם יש אפשרות להלביש את זה על נגן קיים. זה יקל מאוד על המשתמשים. למשל - במדיה פלייר יש כל מיני פריטים חזותיים שמלווים מוסיקה. הבעיה אתם שהם קבועים. אם יש כאן מישהו שיכול ליצור פריט חזותי מסויים פשוט שמתאים לנגן (למשל עיגול האדום גדול שמופיע ונעלם אחרי נניח חצי שניה), זה כבר חצי מהמשחק. החצי השני צריך לעשות משהו דומה, אבל פשוט על ה LINE IN . ז"א שאם הוא מזהה במקרופון קול מעל עוצמה מסויימת,(רק עוצמה. לא שום דבר מתוחכם) הוא מגיב בעיגול כחול גדול בנגן. אם זה אפשרי זה פותח כל מני אפשרויות משחקיות, ואז יש טעם לפנות למישהו שיבנה על העקרון הזה משהו יותר מתוכם וסקסי מבחינה גרפית. אבל לצורך היתכנות אני רוצה משהו פשוט שלא יעלה יותר מדי. האם יש כאן בפורום מישהו שיכול - או שמכיר מישהו שיכול להשקיע בזה קצת מחשבה? (החל מייעוץ ידידותי וכלה בהצעה לפתרון בתשלום - כל דבר יתקבל בברכה). תודה

ahillel

New member
זיהוי עוצמה זה די מתוחכם

זה אומר לנתח את דגימת הצליל ולזהות את העוצמה שלו. זה לא פשוט כמו שזה נשמע. וזה גם לא פשוט כמו שזה נשמע להתחבר לWMP ולצייר עיגולים אדומים וכחולים... נראה לי שהרבה יותר קל לפתח משהו מאפס. ואל תטרח לפנות לפורום פיתוח תוכנה כי הם בטח לא יודעים. אתה צריך לחפש פרילנסר בזירת bizreef או xplace OFF- אין לי מושג מה המטרה של הפורום ההוא. איך אפשר באמת לרכז את כל שפות התכנות תחת קורת גג אחת?

De-Panther

New member
אל תזלזל באנשים שאתה לא מכיר. בעבר הייתי קורא

הרבה בפורום ההוא ויש שם אנשים שמבינים בתחומים שונים. ויש סיכוי יותר גבוה שהוא ימצא שם מישהו שיוכל לתכנת דבר כזה מאשר כאן. בקשר לדגימת צליל, עוצמה של קול זה משהו שלא אמורה להיות בעיה גדולה לבדוק - כל נגן ורקורדר יודעים לעשות את זה. זה פשוט שזה לא משהו שקשור לפיתוח משחקים, אלא לתכנות באופן כללי. אם הוא היה מדבר על לזהות מה המילה שנאמרת או הצליל שמושמע, זה היה בעייתי יותר.

Tiger 2

New member
אני ממליץ לך

לבדוק את פלאש, זה לא כזה פשוט אבל זה גם לא אמור להיות יותר מדי מסובך לעשות את זה עם פלאש, יש גם פורום פלאש (222)

elijakill

New member
מחפש מפתח משחקים

ידע מוכח ב ++C נסיון בעיצוב משחקים - יתרון נסיון פיתוח על xbox360 - יתרון אדיר ידע במנועי 3D - יתרון נא לשלוח קורות חיים ל: [email protected]

Getonic

New member
Startup חדש מחפש מוכשרים

היי, שמי עמרי ואני עובד בחברת GETONIC, החברה שלנו היא חברה חדשה בתחום האינטרנט ותחום היצירה. אני אשמח אם מישהו חושב שהוא מוכשר ויוצר דברים כגון: אומנות דיגיטאלית, מוסיקה מקורית, כתיבה ועוד יצור עימי קשר באימייל. אם פייסבוק פתוח אצלך כל היום, שולח הודעות לכל החברים אז אין למה לחכות, צור עימי קשר. השירות שלנו בקרוב יהיה פתוח לכל העולם וישנה אפשרות להרוויח סכומי כסף מאוד מכובדים. [email protected] תודה עמרי

למעלה