שירשור חיובי ..

Pink Punk Girl

New member
שירשור חיובי .. ../images/Emo45.gif

בפורום הזה אנחנו ת-מ-י-ד מתלוננים על ההורים שלנוץ וזה נססרי כי באמת יש הרבה על מה להתלונן ..
כל מקרה החלטתי לעשות פה משהו מיוחד בעקבות כמה אירויעם שקרו לי לאחרונה ולפתוח בשירשור ..
הורים (או אמא/אבא) תודה על ..
כל החד יכתוב את הדבר התאים בכותברת ויכתוהב את סיפורו .. אז עכשיו אני אתחיל
בשנה האחרונה מאוד מאוד קשה לי. יש סיפור ארוך עם כמה בנים בכיתה שלי וזה משפיע לי על הכל (ציונים, חברים, ביטחון עצמי, התנהגות ..)
. אמא שלי די קלטה את זה והיא סחטה ממני את כל מה שקרה. אני חייבת לאמר שפחדתי להגיד לה כי לא רציתי לערב אותה בזה ..
אבל עם כל הכבוד- זה היה לטובה
אמא שלי עזרה לי להבין כמה דברים ואפילו שינתה אותי לטובה במשך כמה ימים אבל אחרי שחזרתי להיות מדוכאת היא פשוט הייתה שם לצידי ועשתה כל דבר לעזור לי
התקופה לא עברה .. שומדבר לא עבר
פשוט ........ אני ממש ממש שמחה
שאמא שלי שם לעזור לי .. אז זה הסיפור שלי, עכשיו תורכם
שיר

Heavy Thought

New member
אני לא מפסיקה לבקש תודה על...

הגיטרה הכוסית שלי, והשיעורי גיטרה שההורים שלי משלמים עליהם.

זה יהיה קשה ../images/Emo6.gif ../images/Emo16.gif

הממ... תודה על הממ... לא יודע... כרגע הדבר היחידי זה תודה שאתם נותנים לי לאכול, לשתות ולישון, אה כן, וללכת לשירותים
.
ניר

טוב, אז......

תודה שהם הולידו אותי
תודה שהם חינכו אותי טוב
תודה שיש לי כל מה שאני רוצה (כמעט..)
תודה שהם נותנים לי יכולת להתבטא ולהיות מה שאני
תודה שהם נותנים לי לדבר איתם
תודה שהם לא תמיד מפדחים אותי בפומבי
נראה לי שזהו ....

Heavy Thought

New member
וואו

ההורים שלך חינכו אותך טוב? ההורים שלך נותנים לך כמעט כל מה שאת רוצה? ההורים שלך נותנים לך את היכולת להתבטא? ההורים שלך לא מפדחים אותך בפומבי? כיף לך!

אמ...

כן , נראה לי שהם חינכו אותי טוב.. אני די מרוצה ממה שיצא (הכוונה מהחינוך שקיבלתי..) יש לי כמעט כל מה שאני רוצה , כי גם אין לי דרישות גבוהות במיוחד .. יכולת להתבטא- כן , עד גבול מסוים כמובן .. מפדחים - לא אמרתי אף פעם ... הם פשוט לא ת-מ-י-ד מפדחים

Heavy Thought

New member
להורים שלי יש חרא של חינוך

אז אני מחנכת את עצמי
אני לא יכולה להגיד שאני מקבלת כמעט כל מה שאני רוצה... כי אני לא. אבל אני עובדת על זה
לא נותנים לי יכולת להתבטא בגרוש, בגלל זה אני רבה עם ההורים שלי המון... והם תמיד מפדחים אותי, תמיד. בעעעע..

Heavy Thought

New member
ההורים שלי שואפים לשלמות

אמא שלי פחות, בעיקר אבא שלי. הם מנסים לחנך אותי בדרך המושלמת ביותר, הם רוצים שאני אצא בדיוק כמוהם. שאני אפסיק לעשן(אמא רק יודעת, אבא לא... אני מעדיפה למות בגיל מאוחר יותר) שאני אפסיק לצאת עד מאוחר (גיל ההתבגרות, נו באמת... מותר לי!) שאני אפסיק לשמוע מוזיקה מזוהמת, שאני אביא הביתה 100 כי 95 זה לא מספיק, שאני אפסיק לקלל את אחותי הקטנה (אחרי שהיא מקללת אותי ומרביצה לי בכוונה, כמובן)שאני אפסיק להסתובב עם "עבריינים" (נניח) ושאר שטויות. כמובן שכל הדברים האלה באים מנקודת המבט שלהם... חצי ממה שכתבתי כאן ממש לא נכון. ובגלל זה הם מנסים לחנך אותי לדרך מושלמת, שאני אצא ב-ד-י-ו-ק כמוהם. וזה ממש לא מהנה...

אני חולה על ההורים שלי../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

אני חולה על ההורים שלי הם תמיד לצידי גם כשאני לא רוצה בכך, הם מבינים את כל מה שאני "עוברת"...זה גיל ההתבגרות גיל שבו אנו מנסים לבטא את עצמנו ולהיות תמיד בעניינים בכל דרךשהיא......אמא שלי תמיד מראה לי את ההבדלים בין רע לטוב תמיד מראה לי איפה טעיתי ואיפה לא אלך ואיפה אלך.......אמא שלי היא הכי הכי הכי........ואני לא יכולה בלעדייה.....וזה בדוק..אז נכון שאנחנו תמיד צועקים ומורדים אבל לפעמים כדאי שנעצור קצת ונחשוב על מה בדיוק אנחנו צועקים......ואני תמיד מגיעה למסקנה..... אני צועקת על שטויות.....זה לפחות מנקודת מבט שלי..לא יודעת מה שלכם........שבת שלום וערב מקסים לכולםםם

../images/Emo26.gif תודה לאמאבא../images/Emo36.gif

על זה שהן מסכימים שאני ילך לחוג בעיר אחרת כדי להישאר בקשר עם החברות שלי
ותודה שהם מסיעים אותי לכל מקום שאני צריכה (טוב לפעמים) תודה שהם לא פידחו אותי היום כשכול הכתה וכל ההורים שלהם היו בביצפר... ואקיצר... תודה על כל האהבה שהם מעניקים לי, התמיכה,וההבנה
ת-ו-ד-ה-
-
-

אפר0ק0ית

New member
אמממ אני חדשה פה, אני גם יגיב...

תודה לאמא ואבא שלי על הכל!! פשוט על הכל... אמנם אני יותר מסתדרת עם אבא שלי... כי אבא שלי מרשה לי ונותן לי הכל {כל עוד אני לא מגזימה} אבל הם תמיד מבינים אותי ועוזרים לי ותומכים בי, פשוט כל מה שאני צריכה...

*neta*

New member
איזה כיף לכם שיש לכם בשביל מה

להגיד תודה. אני רק רוצה להגיד תודה לאמא שסופסוף נתנה לי להזמין משהו מהאינטרנט השבוע(וזו לא פעם ראשונה שאני מזמינה, ואני משלמת, סתם עשתה קונצים)

למעלה