שירשור חיובי! =+=

IkMfNiY

New member
שירשור חיובי! =+= ../images/Emo42.gif

מצטערת על הדילאיי. כמו בכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ובכן, השבוע הקרוב שלי הולך להיות מאוד חיובי ואממ.. מגוון. אז ככה: ראשון- חופש שני- חופש שלישי- חופש רביעי- חופש שישי- חופש שבת- חופש יעל

hodayoyo

New member
הממ../images/Emo60.gif

ראשון- אחיין שלי בא לבקר
שני- טחינה של היסטוריה שלישי- אין יותר היסטוריהההההההה רביעי- חופש! אבל צריך ללמוד לבגרות בביולוגיה חמישי- נוסעת לת"א לעשות פס בשיער

נמנמ באו נראה

היום- אמאבא נסעו לאילת ל 5 ימים
מחר- אין כלום אבל יש חברים בערב
יום שלישי- לא עובדת כי יש לי ניתוחון בבוקר ואז צריך לנוח יום רביעי- יומחופשי ונוסעת לפגוש את אסף
יום חמישי- נאדה יום שישי- עברי במועדון התיאטרון
שבת- ת"א עם חברים

red butterfly

New member
אני :)

ראשון-בגרות בהיסטוריה ואחרי זה נסעתי לעזריאלי שני-חופש שלישי-חופש רביעי-חופש חמישי-חופש שישי-טסה לדרום אפריקה

IkMfNiY

New member
דרום אפריקה? ../images/Emo42.gif

נשמע מגניב! תהני! =+= יעל

בא לי...

ראשון
חופש-אבל צריך ללמוד לביולוגיה שני
לומדים לביולוגיה ויש מסיבה בערב.... שלישי
חרישה עוצמתית לביולוגיה רביעי
מתכונת בביולוגיה חמישי
עושה בייביסיטר לבנות דוד שלי שישי
חופש
שבת
חופש

נאי עונה

ראשון- בגרות בהיסטוריה.. מתחיל החופש :) אחרי הבגרות בית קפה עם הבנות בים ואז יוצאות לציץ ביץ שני- חופש הולכת לשופינג עם חבהר מרמת אביב שלישי- פעולה + חופש רביעי- חופש שישי- חופש שבת- פעולה + חופש חוצמיזה ניבחרתי להיות א. מתקני שתייה במחנק:)

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

ראשון-
הייתה את הבגרות בהיסטוריה ואח"כ ברחתי לים ונרדמתי על החוף איזה 3 שעות עם דיסקמן ואפילו עם הדיסק של נימרוד, זה היה אלוהי, סוג של מדיטציה. שני-
חופש, ובערב בייביסיטר :X שלישי-
חופש, כנראה מסיבה בערב. רביעי\חמישי\שישי\שבת-
חופש ובטח יצוצו תוכניות.

GalitLondon

New member
פעם ראשונה שאני בשירשור הזה

טוב אז ככה- ראשון- חזרתי מהמועדון ב-5 בבוקר, ישנתי ונסעתי לדוד שלי לשחות קצת בבריכה. שני- לקום,לעשות ספורט ו... לא יודעת אולי איזה נסיעה. שלישי- לקום, (ליפול.. סתם, הייתי חייבת) ואז נוסעת לחזרה עם הלהקה. רביעי- כנ"ל יום שני.. חמישי- אם יהיה זמן לעשות עוד קצת ספורט ובערב לנסוע לחבר שלי במעלה אדומים. שישי- הופעה של עברי לידר ביפו (למרות שבשבת יש הופעה יותר שווה). שבת- הופעה של נימרוד בבאר שבע.

p p p o o o

New member
השבוע הראשון של החופש../images/Emo70.gifיאייי

ראשון - בגרות , ים , סנוקר שני - פעולת שכבג , חופש שלישי - יומולדת ליייי!!! רביעי - הישתלמות באוניברסיטה , פעולת יסעור , ישיבה חמישי - חופש , אולי בערב בנמל חיפה בפסטיבל אורנג' שישי - קרנבל פתיחת קיץ בצופים , חופש

../images/Emo9.gifמותר לי?

ראשון-וואי... אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול... :/ שני-הייתי מהבוקר בת"א שופינג עם אמא ובת דודה היה נחמד אח"כ בית קפה עם חברה פגשתי חברים באו שוטרים סמויים להציק
ואז הביתה שלישי- ממ...כלום...אולי עוד פעם ת"א עם חברה רביעי-מסיבת סיום חמישי-חופש תמיד טוב שישי-כנראה מחווה לביטלס שבת-יםםםםם
שבוע דיי נחמד... מקווה שגם שלכם...

../images/Emo9.gifמותר לי?

ראשון-וואי... אני לא זוכרת מה עשיתי אתמול... :/ שני-הייתי מהבוקר בת"א שופינג עם אמא ובת דודה היה נחמד אח"כ בית קפה עם חברה פגשתי חברים באו שוטרים סמויים להציק
ואז הביתה שלישי- ממ...כלום...אולי עוד פעם ת"א עם חברה רביעי-מסיבת סיום חמישי-חופש תמיד טוב שישי-כנראה מחווה לביטלס שבת-יםםםםם
שבוע דיי נחמד... מקווה שגם שלכם...

מ י כ ל ל

New member
ניסיתי כמה שבועות, אבל אף פעם לא

יצא חיובי, אז לא שלחתי. אני מקווה שהשבוע הזה יצא יותר טוב. שישי- מבחן בבר אילן+יום ראשון לחופש שבת- חופש ראשון- פגישה בבליך לכל המחזור =/ שני- מחנ"ג!!!!!!!! שלישי- מחנ"ג!!!!!! רביעי- מחנ"ג!!!!!! חמישי- מחנ"ג!!!!!! שישי- מחנ"ג!!!!!!! שבת- יום אחרון למחנ"ג :(

למעלה