שירשור חיובי :)

IkMfNiY

New member
שירשור חיובי :) ../images/Emo42.gif

כבכל שבוע, אתם מוזמנים לכתוב את הדברים הטובים שיקרו לכם בשבוע הקרוב. ראשון- טקס מצטיינים. אממ, למרות שזה טיפשי :X שני- תעודות. הולכת להיות לי תעודה בסדר גמור, אז זה די חיובי -_- שלישי- הופעה של דניאל קורן
, שאני ממש מצפה להופעה שלו -_- רביעי- סתם יום איכסה, חרישה מוחלטת לאזרחות. חמישי- בערך ב11:00- No more אזרחות! שישי- החופש הגדול מתחיל באופן רשמי -_- פאן פאן פאן! שבת- אולי הופעה, וגם אם לא, זה יום שבת -_- תמיד ימי רביעי נורא תקועים P: יעל

אויי רעיון נחמד...

ראשון
המ... הולכים לקנות בגדים
שני
טקס סיום רשמי.. זהווו אני מסיימת י"ב שלישי
יום דיי מגעין... חורשים לאזרחות.. תוכנית טלויזיה נחמדה בערב נחשב
רביעי
יום דוחה בעליל.. רק אזרחות מבוקר עד ערב... חמישי
אין יותר אזרחות!!!!!!!!!!!!+ נשף..(כמו באמריקה.. איזה כיף!) שישי
חרישה לביולוגיה שבת
ראה שישי.. בואו נגיד.. שבוע לא משהו...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חוס| הפעם אני אוותר...

אני לא מוצאת כלום חיובי בשבוע הקרוב \: החופש שלי עוד לא מתחיל כי אני צריכה לחרוש עכשיו שבוע להיסטוריה וכמובן שאחרי זה אני ללמוד למועד ב' במתמטיקע :(

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| חחחחחחחח ^^

|חמוס| אלה האייקונים המאומצים שלי P: אז אני מתחילה איתם כל הודעה ^^

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| כי ככה ^^

העובדה שאין |חמוס| זה אומר שאסור לי להשתמש בו? P: יש מאחורי ה- |חמוס| סיפור ארוך ^^

red butterfly

New member
אני :)

ראשון- הולכים לים :) שני- תעודות. זה לא ממש חיובי אבל זה גם לא שלילי. שלישי- אממ סתם.. אולי אני אתחיל ללמוד לבגרות בהיסטוריה :/ רביעי- היסטוריה חמישי- היסטוריה שישי- הדיסק של פיטר יוצא
!! (מומלץ מאוד!!!) וכמובן היסטוריה
שבת- היום האחרון לשנה הזאת שאני אלמד היסטוריה

p p p o o o

New member
שבוע טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

טוב אז ממ ראשון - הולכים לשפיים כל הבצפר שני - לא דע...חופש שלישי - בא לקחת תעודה , יומ פעילות וישיבת הועדה שלי רביעי - היסטוריה או משו כזה.. חמישי - היסטוריה או משו כזה.. שישי - היסטוריה או משו כזה..

liraz y

New member
אממ

היום- חופששש יום שני- יום אחרון ללימודים+ שיעור בגיטרה
יום שלישי- אזשהו אירוע משפחתי לאדעת יום רביעי- חתונה לבת דודה שלי יום חמישי- צובעת לבלונד ועושה ראסטותתתתת
יום שישי- לא נראה לי משו מיוחד... שבת- לאדעת

..

היום- שומכלום, חופש..אהה וביבסיטר=כסף:] יום שני- מסיימת ללמוד לשנה, שזה אומר רק עוד 3 שנים ללמוד. ובערב יוצאת. יום שלישי- יומולדת ל3 אנשים בערב בטח. יום רביעי- חתונה לבת דודה2 שלי. יום חמישי- אולי ת"א. יום שישי- ים אולי.. שבת- סבתא, בני דודים. אני אוהבת אותם.:] אני מקווה שיהיה שבוע נחמד סה"כ. שבוע טוב אנשים.

Maytallll

New member
את לא עושה את זה יום חמישי...נכון?

אגב היה לי אחלה של שבוע...גמרתי עם הביצפר שלי!!! גמרתי את הראסטות!!! גמרתי שנהה של ייסורים!! יחי החופש!

:)

היום-אממ כלום.נראלי. שני-תעודות.לא חיובי בכלל
.ים
ובערב לחגוג כמו שצריך ת'חופש! שלישי-בטח ים.ולרבוץ בבית רביעי-אין תכנונים בינתיים חמישי-אולי ת"א שישי-יומולדת:) והופעה של היהודים. שבת-לישון כל הכל.

למעלה