שירשור חידות

Y. Welis

New member
אתה יכול לתת לו רמז...

או לתרגם לאנגלית ולגגל. התוצאה במקום הראשון.

דהאמא

New member
רמז ותרגום

רמז: המשפט הופיע ב"אימת הפנטום". המשפט המקורי באנגלית: "Your ability to focus determins your reality". כפי שאתם רואים, "יכולתך להתמקד היא שקובעת את המציאות שלך" הוא תרגום די מדויק ומילולי. אני די מתפלא שאף אחד עדיין לא עלה על זה. אני מניח שכעת לאחר הרמז יפתרו את החידה.

דהאמא

New member
בכל עונה היו כ-20 פרקים

כל "פרק" כולה 3 דקות. לא יודע אם זה ראוי לתואר פרק...או עונה. בזמן צילומי "האימפריה מכה שנית", בסצנת הקרב בין לוק וויידר, מה מארק האמיל (לוק) חשב שויידר אומר ללוק, בעת צילום הסצנה עצמה (לא בתוצר הסופי שאנו מכירים)?

שאובי-וואן הרג את אבא שלו

ואם אני לא טועה מארק האמיל ידע זה השחקן בחליפה של ויידאר שלא ידע

דהאמא

New member
שאק טי

שמגלמת אותה אגב שחקנית ישראלית, שייכת לגזע התוגרוטה. באיזה מששת הסרטים היתה לג'ורג' לוקס קמיאו?

מצאתי אבל אני לא בטוח...

היה כתוב בIMDB שהוא בסרט השלישי משחק מישהו בשם Papanoida שקשור איכשהו לאימפריה...

דהאמא

New member
צדקת

ויידר הורג 2 קצינים. איך נקרא הסרט "התקווה החדשה" במקור, כשהופיע לראשונה בבית הקולנוע?

דהאמא

New member
אז אם צפוף לך...

...אולי תצמצם להודעה אחת בכל פעם. בשביל אתה מקדיש הודעה לתשובה, והודעה נפרדת לשאלה הבאה. לא מיותר? אפשר תשובה ושאלה באה באותה הודעה. ככל הידוע לי, ללוק היה רק בן אחד - בן סקייווקר. אך אני חושב שעדיף לצמצם את החידון רק לסרטי מלחמת הכוכבים ולא לכל ה- expended universe. אני מעולם לא קראתי את הספרים, ואני מניח שהרוב כאן לא קראו. איזה חפץ (לא יצור חי; אובייקט דומם) שהופיע בסרטים 4-6 עושה קמיאו בפרק 3?

דהאמא

New member
חפץ

יכול להיות רובוט, יכול להיות חללית, יכול להיות כלי נשק. כל דבר. העיקר הוא: אותו חפץ הופיע בכל הפרקים 4-6, ועשה הופעה נסתרת (קמיאו) בפרק 3, לשבריר שניה.

למעלה