שירשור חדש!

sari7

New member
שירשור חדש!

אז הנה - אני מתחילה שרשור חדש! ודרך אגב- טוב שאת לא בריאן... צל"ש על הבדיחה! אז מה היה לו מוזר? היה לו מוזר כשאמרתי לו שאני מחפשת תמונות של הכי גאים... אבל הוא בן ואפשר להבין לא? זה כמו ההתמכרות שלהם למשחקי וידאו ולסיליקון ב-"משמר המפרץ" (מזל שאין פורום כזה בתפוז לא?) בכל אופן- אני מנסה שוב ושוב לשים תמונה אחר תמונה- ואני לא מצליחה ודרך אגב- לא נראה לי שהתמונה הזו היא מהסדרה, אלא סתם תמונה שלו בפוזה של שנות הארבעים...

lolly1

New member
אז זהו..

שזה כן מהסדרה.. תודה על הצל"ש.. :) התמונה היא מהפרק שמייקי וד"ר דייב עושים מסיבה כזו עם איזה סנטורית או משהו.. וכל החברה באים עם הבגדים הכי מצועצעים שלהם!! (למרות שלדעתי..בריאן נראה מצוין..) ומייקי היה בשוק!! ובסוף התברר שהיא נורא נחמדה וכולם דיברו הכל הסתדר.. זוכרת? ובקשר לקבצים.. תקשיבי.. תיכנסי לאיפה שהם נמצאים תפתחי אותם ואז תעשי save as.. יש למטה חץ שנפתח ואת צריכה לבחור אחד ממה שמותר לשים פה (jpg) ואז תשמרי ותנסי לשים...

sari7

New member
תודה! אני אנסה!

איזה זיכרון! אני לא חשבתי שזה מהסדרה! אבל יכול להיות שאת צודקת...

lolly1

New member
בטח שאני צודקת..../images/Emo6.gif

תנסי.. אני רוצה לראות משהו תנסי לשים משהו נדיר שלא תמיד רואים..

sari7

New member
עדיין לא...

אבל לא הבנתי- איך אני יכולה לשנות (ותסליח לי על הבורות...) את השמירה של התמונה שאני רוצה לשים...? אני לא מוצאת את זה... השאלה שלי היא אם אני יכולה לשנות את השמירה אחרי שאני מורידה את התמונה?

lolly1

New member
כן..

הסברתי לך.. כנסי לתמונה. עכשיו למעלה יש file ואפשרויות פשוט תעשי save as.. ותשני את זה ככה שיניתי את שלך.

sari7

New member
ושוב לא!

אני עדיין לא מוצאת את: save as... מצטערת, אני מנסה...

lolly1

New member
שלחי לי במייל.......

את נכנסת לתמונה? ואת יכולה לעבור בין כל התמונות נכון?

lolly1

New member
שרי-תשלחי

אני חוזרת עוד מעט.. אל תלכי אבא שלי לוקח את המחשב קצת..

lolly1

New member
בינתיים אני עוד פה..

אם אני אעלם בפתאומיות.. לא להיבהל.. אני אחזור.. והנה התמונה..

למעלה