שירשור חדש!!

TkTk

New member
האמת???../images/Emo103.gif

שמאז ומתמיד רוק ישראלי היה אצלי בדם... אני מאלה שהאחים(במקרה שלי - אחיות) שלי גררו אותי לזה מגיל צעיר, מאלה שבגיל 8 היו בהופעת פרידה של משינה, למרות שידעתי בקושי שלושה שירים שלהם. היה לי(ויש לי עד היום) את הג´וק של הראפ הישראלי, לפני רוק - אבל מאז ומעולם - רק ישראלי

-אלה-

New member
חחחחחחחחחחחחחחח גם אני...

אהבתי את כל המוסיקה של אם טי וי... זה לא שעכשיו אני שונאת... את כל הפופ והמוסיקה הזאת זה טוב רק בשביל לרקוד..... המוסיקה הזאת לא שווה הרבה...

G MaN aka Satla

New member
אני מקווה בשבילך שאתה לא נעול על

ז´אנר אחד בלבד.. אני שומע רוק ישראלי הרבה זמן אולי כבר איזה 5-6 שנים ועם הזמן זה מתחזק (עכשיו כבר לא , אבל אני מדבר על אז=\) , ומאז וגם לפני הייתי פתוח לסגנונות אחרים , הייתי שומע ראפ , רוק לועזי , רגאיי וקצת אמטיוי כמו כולם בזמנו , עד שפסלתי את זה.

Superunknown1

New member
למה פסלת את אמטיוי?

ואיזה להקות אתה אוהב, לאו דווקא ישראליות....

G MaN aka Satla

New member
פסלתי כי..

די זה הגיע לשלב של סופר-דופר-התמסחריות יודע\ת מה? עזבי לרגע את בריטני ואת כל שאר הפופ(מי שבריטני הגיעה נראה לי הפופ עצמו שהיה סביל איכשהו(מבחינת"שמיעה באמטיוי ככה פעם ב..", נהרס) המוסיקה , מה שהיום באמטיוי זה לא כמו פעם. יש רק מוסיקה ממוסחרת , ושאני אומר אני מתכוון להכי ממוסחר שיש אז אמטיוי הפסקתי לראות , קיבלתי YES עברתי לאמטיוי בייס ורק שם מדי פעם (גם ב-M2) [למרות שאני כבר בקושי רואה טלויזיה] יש יציאות טובות.(ואני לא יודע מה כבר הולך שם היום). ובקשר להקות? אני אוהב\מכיר המון , ואני פתוח לכל דבר גם כן. אז אין מה לפרט כי יש הרבה ויש גם מכל סגנון כמעט.

צודק

האם טי וי של פעם זה באמת לא האם טי וי הממוסחר של היום. אחחחח... איך אני זוכרת בתור ילדה קטנה חוזרת מביצפר ופותחת את האם טי וי של שנות התשעים... נוסטלגיה
ו-mtv2 זה ערוץ נהדר!

Superunknown1

New member
M2 ממוסחר בדיוק כמו MTV

עובד על אותו עיקרון, להקות פופ [או דאנס פופ, איך שלא תקראו לחרא הבריטני הזה] בערוץ אחד, ולהקות פופ אחרות [ או ניו מטאל או רוק אלטרנטיבי או פאנקפופ, איך שלא קראו לחרא הבלינק 182 הזה] בערוץ השני. מהבחינה של המיסחור אני לא מוצא שום הבדל. מה גם שלהקות כמו בלינק 182, מטאליקה, פאנטרה, קורן וכדומה ממוסחרות הרבה יותר מלהקות כמו בקסטריט בויז, ווסטלייף וכאלה. קורן למשל, איפה שלא תדרכי תמצאי פצ´ים שלה, מחזיקי מפתחות, דיסקים, חולצות, הכל... הם מופיעים גם באמטיוי נריל, וגם באמטיוי2, מה שהופך אותם לממוסחרים יותר מכריסטינה אגילרה למשל. [אני לא יודע מה איתך, אבל אניהייתי בהרבה חנוית שמוכרות חולצות ושאר מרצ´נדייס של להקת, ואף פעם לא ראיתי של כריסטינה אגילרה...] בלה.......

אין ספק...

שהערוץ הזה ממוסחר, אבל הגזמת! יותר ממוסחרים מכוכבי פופ טיפשים? השתגעת? חוץ מזה, מה איכפת לי מקורן, יש שם מוזיקה טובה, ועוד להקות חוץ ממזה שהזכרת.

kity

New member
זה די מפדח...

אז כשהייתי בת 10 הייתי מעריצה של אקווה (חחחח...) אחר כך עברתי לפייב... אחר כך לרוק לועזי ועכשיו רוק ישראלי. די מפדח שבכלל שמעתי משהו כמו אקווה ופייב אבל צריך לחיות אם הבושה...

פירחוש

New member
אמממממממממ

לצערי.. פופ.. התחלתיח לשמוע רוק ישראלי בערך בכיתה ז´.. לפני זה שמעתי פופ....ניראה לי..

למעלה