שירשור חדש!!

guitar lan

New member
שירשור חדש!!

כמעט כל אחד ששומע היום רוק ישראלי או משהו בכלל בסגנון, לא שמע את זה מההתחלה, כמעט לכל אחד היה עוד סוג מוזיקה לפני שהוא שמע את זה... אז שכל אחד ירשום איזה סוג מוזיקה הוא שמע לפני רוק ישראלי.

ראפ / היפ הופ לועזי ..

2PAC , DR DRE , EMINEM , NAS AND MORE .. ודרך אגב , אני חדש ואני מקווה להמשיך ולבקר בפורום עוד פעמים רבות .. אני חולה על ברי סחרוף !

yuli c

New member
האמת...

לפני ששמעתי רוק בכלל הייתי דיי ילדה בערך בגילאים 12-15 שמעתי בעיקר פופ הערצתי את היי פייב (ואל תחשבו שאני איזה אומללה זה מזמן כבר עבר לי דונט וורי...) וגם את כל ספייס גירלז בקסטריט בויז וכאלה אבל כבר מזמן נתתי תדיסקים שלהם... בכלל כיום אני יותר בכיוון של הארד רוק מחו"ל למרות שיש כמה ישראלים ממש טובים כמו היהודים ויש עוד...

xero1

New member
זאת אומרת שהאחים שלי שמעו

בנעורייהם את כל הרוק ישראלי המשובח של שנות ה80 ותחילת ה90 ומשם אני מכיר את כל החרא הזה.

guitar lan

New member
זה טוב ויפה, אבל השירשור..

לא על זה... השירשור הוא על מה שמעת לפני רוק ישראלי, או מה שאתה שומע עכשיו...

xero1

New member
אה, אני צריך להתחיל לקרוא הודעות

עד הסוף. בכל מיקרה, שמעתי לפני זה פאנק רוק, ואני גם שומע עכשיו, רוק ישראלי זה לא הסגנון שאני הקבוע שלי. ופאנק רוק זה לא מה שהביא אותי לרוק הישראלי.

snapis

New member
מצטער לאכזב

אבל די נולדתי עם זה כאילו זה כל הזמן היה בבית אז כל הזמן שמעתי את זה כאילו זה היה יותר רוק ישראלי ישן אבל בחול זאת אה ודרך אגב עם את לא יודעת מי אני אז אני חדש וקוראים לי איתמר

אור 1245

New member
גם אני יאכזב....

מכיתה ב בערך אני שומע רוק ישראלי.. ור רוק ישראלי.. ולא שמעתי שום דבר אחר לפני...ולא נראהלי שהתחיל היום :)

Tyler Durden FC

New member
אז ככה, חמודל´ה...

1. אני חייה במדינת ישראל מזה שנים רבות (לפחות מהתקופה שהרוק הישראלי התפתח בארץ). 2. שמעתי רוק ישראלי בדיוק באותו זמן שהתחלתי לשמוע כל דבר אחר, בזמן שבכלל התחלתי להתעניין במוסיקה במיוחד ברוק (ישראלי ולועזי). לכן, לא היה שום דבר ששמעתי לפני הרוק הישראלי... הבנת?!

maayan15

New member
אני גדלתי בבית עם אחים ששמעו רוק

ישראלי..... אז אני גדלתי עם זה...זה סוג המוזיקה הראשון ששמעתי....

Superunknown1

New member
אני? רוק ישראלי? ../images/Emo3.gif

לא תודה. אני לא ממש אוהב רוק ישראלי... מה שאני שומע עכשיו זה אינדי רוק ואלטרנטיב רוק, לפני זה הייתי שומע אלטרנטיב מטאל [אני עדיין שומע, מרלין מנסון וכאלה] והתחלתי לשמע גם פאנקפופ ואימו. רוק ישראלי נדחף מאחורה... הנה, כך: 1- אינדי/אלטרנטיב רוק 2-אלטרנטיב מטאל 3-פאנקפופ/אימו 4-רוק ישראלי.

Superunknown1

New member
קקה בלבן,

רק לי אין אחים גדולים... לא נורא, יש ליאבא, הוא מאגניב כזה.. שומע פינק פלויד, הדלתות, דיפ פרפל ו-רובים ושושנים...

למעלה