שירשור חדש / נושא ישן

שירשור חדש / נושא ישן

ראשית אני רוצה לומר שעם כל התנגדותי לסיגנון של ענת - סחתיין על החיים שהפחת בפורום ה-בואו נודה על האמת-לא מאוד חי ותוסס הזה. אמנם הדיון סטה מנתיב יחסי הציבור וחלקם של המפרסמים במצעדי הגאווה, אבל הוא חשוב כשלעצמו. למרות אהדתי המלאה והמוחלטת לקהילת הלהט"ב, קראתי בצער רב את התגובות המתלהמות בשירשור הארוך שיצרה הודעתך. הייתי שמחה הרבה יותר לו כל נפגעי ההודעה שלך לא היו מוותרים על נימה של כעס, התקוממות ו/או זעזוע, אך היו עושים זאת בנימוס אלמנטרי ובכבוד, שהם כל כך דורשים לעצמם. חבל. נימוס, כבוד, קבלת השונה והאחר, קבלת דיעותיו, סובלנות ועוד מילים שכאלה - צריכים להיות נחלת כולנו. בכל מקרה, ראיתי בשמחה הערה של גת וייס, המנהלת, לגבי שפה שאינה מקובלת בפורום ואני מקווה שזו תחילתה של שיחה נעימה יותר, מנומסת יותר, חברית יותר של כל חברי הפורום עם עצמם. שנדע רק טוב!

רונית 777

New member
להעמיד דברים על דיוקם

ההערה לגבי "לשון נקייה" אינה של גת וייס, אלא של לי משירון יחצ. כנראה סוג של wishfull thinking מבחינתי... אז עוד יש למה לשאוף וטוב שלי לקחה את התפקיד...

גת וייס

New member
רונית צודקת

אני כמובן מסכימה עם לי, אך יחד עם זאת משתדלת לצנזר כמה שפחות ורק במקרים קיצוניים במיוחד. חופש הביטוי הוא ערך חשוב בעיניי ובייחוד בפורומים כאלו.

למעלה