שירשור חדש(כושר)

orii

New member
ובנקודה מרכזית אתה צודק

הטאי צ´י דורש כמות בלתי סבירה של מאמץ - אם המטרה היא הגנה עצמית ברחוב.

ללמוד טאי-צ´י בשביל הגנה עצמית

זה כמו לקנות פנטיום-4 רק בשביל לחשב 2X2=4...

orii

New member
../images/Emo45.gif ובנושא ועדת החקירה...

אתמול בדקתי את שרירי הרגל של חיים בזמן פושינג הנדס (אני יודע שזה נשמע נורא). המצב דומה לממצא ביד - רובו של השריר רפוי וחלק קטן כן מתכווץ. לבריו אצל המורה שלו גם זה לא קורה. ודוד, תודה על הדיון המענין.

בדקת את הארבע-ראשי ברגל שעליה

רוב המשקל? בעמידה סטאטית? (בתנועה הדברים נראים אחרת...)

קציצון

New member
לסלבו

בקשר לשים ידיים מתחת לישבן אני כמיר את התרגיל אבל בכל זאת שאני שם את הידיים אני מרגיש שהגב מתחיל להתקער ואז מתחיל כאב גב אז הפסקתי את התרגיל הזה אם יש לך רעיון מה אני עושה לא טוב בקשר למתח לא הבנתי מה אמרת בקשר לברכיים 90 מעלות כאילו להרים אותן אל החזה? אבל שהיו ב90 מעלות?

קציצון

New member
לvalera1

אני מכיר רק בן אדם אחד שיכול לעשות את כל מה שכתבת פה והוא ממש ענק יש לו את מבנה גוף של מר עולם וזה ממש מה שאני לא רוצה הכוונה שלי היא לא לחזק את עצמי ככה אני רוצה לחזק אבל לא להיות איזה ענק שכל אגרוף לא מזיז לו דבר שני אני גם לא יכול להגיע לזה תורשתית ככה שזה לא משנה אם הייתי רוצה להפוך להיות אלי אנה או משהו כזה לא הייתי בוחר באומנות לחימה ודבר אחרון כח זה ממש לא הכל באומנות לחימה ברור שזה יעזור בגלל זה אני מתאמן אבל זה לא הכל

valera1

New member
לקציצון

ידידי, מבחן כושר זה שכתבתי הוא מאפיין רמה בינונית מאוד. אני בן 34, לא עובד במיוחד על כושר גופני עושה הכול מה שכתבתי למעט ריצה 2000 - לזה צריך קצת אימון. לא ראיתי אותך, אבל מניח שאתה ילד לפחות בעל כושר ממוצע. תתאמן אצלי ותוך שנה של אימונים מתמידים ולא מפרכים מדי תגיע לתוצאות אלה. מידותך לא יגדלו באופן דרסטי,אגב.

קציצון

New member
אז קודם כל יפה מאוד

אבל אני עדין מעדיף להמשיך במה שאני עושה ואני מאמין שעד שאני לא אעשה 100 שכיבות שמיכה רצוף ו30 מתח יש לי עוד מספיק זמן עד לחדר כושר עם בכלל מה שכן החסור כח שלי מתבטא באימונים בעבודה רכה יותר תראה אין מה לעשות בגלל זה אני לא מתאמן בדברים כמו איגוף תילאנדי כי אני לא מאמי שאני אחזיק שם הרבה זמן ובכלל אני לא אוהב את האומנות היופי בקונג פו שהוא בוני בחלקו לאנשים שאין להם יותר מדיי כח ויכולים לגבור על אנשים חזקים מהם ולהשתמש בחוזק שלהם כנגדם נגיד לא זוכר איפה ראיתי את זה אבל הנזירים של שאולין לפני חדירת המערב בכלל לא היו בנויים לא ראו עליהם שרירים הם חיזקו את המרידיאנים אם אני לא טועה לא היה להם גוף ובכל זאת הם היו מספיק חזקים

בטן ומתח

אם אתה שם את הידיים מתחת לישבן והגב כואב, זא כנראה שאתה לא מקער אותו מספיק. בכל מקרה, תוכל לנסות לשנות, ולשים את הידיים מאחורי האוזניים, ולהרים את השכמות, להשאיר אותן למעלה קבוע לכל אורך התרגיל. לגבי המתח - פשוט להיתלות על מתח, ולהרים את הרגלים (בלבד) עד ל 90 מעלות.

למעלה