שירשור חדש בנושא ...

ליאור111

New member
שירשור חדש בנושא ...

מחנות קייץ !!!!! כן כן, רבים מאיתנו יוצאים למחנות קיץ, אם זה דרך הצופים ואם זה דרך הנוער או החברה להגנת הטבע. בשביל חובבי וחובבות מחנות אלה - שירשור חדש !!! כל מי שיוצא למחנות קיץ מכיר את סטייל הלבוש בהם , והנה - כאן אתם יכולים לשים דוליז עם כל האופנות האפשריות !!! אני אתחיל את השירשור עם דולי שהוצאתי ישר מתוך מחנה קיץ בצופים !!!

missT

New member
*מתלבטת*

יש דולי שהכנתי לפני.. רגע.. חודש וקצת נראה לי, שאני לא יודעת אם היא ממש בלבוש מתאים לצאת למחנה קיץ (לפחות לא מבחינת המכנס), אבל החולצה- שווה! לא בגלל שאני אומרת שהיא יצאה טוב, כי היא לי, אבל מה לעשות- למחנה קיץ של הנוע"ל יוצאים עם חולצת תנועה.. אופס, רק עכשיו שמתי לב ששכחתי לעשות לה שיער... קבלו אותה בקריאות *בוז* סוערות- הדולי!

שמוצה

New member
דולי נוער

גם אני עשיתי דולי נוער....

שמוצה

New member
אפשר לשפר

אהבתי את הרעיון+את הבגדים
השיער מרובע מדי
אין לה נעליים, אלה 2 קווים...

CrazyBitch

New member
הבגדים יפים

אבל הבייס דפוק נוררררא. כלומנר, ממתי לגוף אין הצללה? וממתי הבפנים של העין בצבע העור... זה אמור להיות לבן. חוצמזה, הפה דפוק גם... אבל כמו שאמרתי, הבגדים יפים!

CrazyBitch

New member
חחח... היה לי משעמם נורא אז...

טה דההה! הוספתי לך גם חתימה כי לא הייתה לך... אל תכעסי

ליאור999

New member
אני רואה שכולם

פה בנוער.. והקטע הוא לא שהיא בחאקי, אלא שהיא בבגדים שהולכים בהם במחנה קיץ... (חולצה שהצווארון שלה גזור, ומכנסים קצרים )

singirl

New member
i need ../images/Emo53.gif דחוף

אני לא יודעת איך מכינים דוליז ואני מתה ללמוד את יכולה לעזור לי?

missT

New member
מיכל! הפסים האדומים לא היו שם קודם

אבל היא יפה! רגע, גם שיער לא היה לה קודם... ושמוצה (נראה לי שזו היית את), החולצת נוע"ל היא לא כל כך צמודה... למרות שנראה לי שגם את שלי עשיתי צמודה, אבל אני עצלנית עם תעודות אז אני מרשה לעצמי להשאיר אותה ככה..

שמוצה

New member
אני יודעת!!!

ניסיתי לעשות לא צמוד אבל יצא בלעעעעע
זה נראה כיאילו היא שטוחה+תעודות....

HaMsTeR

New member
הנה זאת שנרשמה לנוער העובד כבר

בכיתה ג´- בקייצת הראשונה, והייתה לכל אורך השנים, מד´ ועד ט´ וכמובן שהייתה פלוגית בדרך ועכשיו בקורס מדריכים!
התסרוקת מוזרה, אבל יש גם כאלה.. קצת מפחיד... ואני אשמח לקבל שינויים והערות

למעלה