אתה אוהב גם היאבקות?!?!ואת קורט?!?!
B bustedit New member 15/9/05 #27 שאאלום../images/Emo9.gif אני קריןןן.. חחח אני בת 14 ואני חדשה אני חולההההה על גרייי הוא פשוט מצחיק אותי בטירוף.. חחחחח זהו.. מקווה להשתלב
שאאלום../images/Emo9.gif אני קריןןן.. חחח אני בת 14 ואני חדשה אני חולההההה על גרייי הוא פשוט מצחיק אותי בטירוף.. חחחחח זהו.. מקווה להשתלב
A adar cahlon New member 15/9/05 #28 ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גמני חולה על גרי, ועוד יותר על יניב פולישוק שחקן אדיר
../images/Emo13.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif גמני חולה על גרי, ועוד יותר על יניב פולישוק שחקן אדיר
M morphin New member 15/9/05 #29 שאלוום אני סתיו ואני חדשה ^_^ אני בת 16 ורציתי לדעת אם אני הכי זקנה בפורום הזה... XD
A adar cahlon New member 15/9/05 #31 היי ברוכה הבאה../images/Emo24.gif זקנה לא נראה לי.. אני בת 14 וחצי..
K koalali New member 16/9/05 #38 ../images/Emo41.gif היי אנשים.......!........../images/Emo41.gif היי אני חדשה פה בפורום אבל זה נראה כמו פורום ממש ממש שווה אז כל הכבוד!!! אהה דרך אגב קוראים לי שחר (בת)
../images/Emo41.gif היי אנשים.......!........../images/Emo41.gif היי אני חדשה פה בפורום אבל זה נראה כמו פורום ממש ממש שווה אז כל הכבוד!!! אהה דרך אגב קוראים לי שחר (בת)