שירשור חדשים

YBSrock

New member
../images/Emo168.gif וואלה חבר'ה, שיחקתם אותה...

כבר יומיים/שלוש אני נכנס כאן לפורום ונדהם מכמות המידע האיכותי שבידכם. ממש מלהיב, כמי שהאזין ללד ולדיפ מלפני 15 שנה, אני יכול לומר לכם... שאני שמח שיש צעירים שגם היום מאזינים למוזיקה כזו נפלאה!!! פשוט מתסכל לשמוע את ההאוס והטראנס וההאנדרגראונד המכנים והקרים... ובעיקר- ללא המילים! טוב שאתם כאלו, תמשיכו כך, זה עשה לי חשק להוציא את התקליטים הטובים ופשוט להאזין בכיף. דרך אגד, יש כאן רשימה מדהימה של להקות שאתם מציינים- ואני יכול להצדיע לכם, כי הרשימה בהחלט משקפת איכות ובעיקר הנאה.

pink floydror

New member
שלום לכולם! :)

אני דרור, בן 15 וחצי, אוהב רוק..:) (מן הסתם) ופרוג..:)...בטח חלק ממכם מכירים אותי מפורום פינק פלויד שומע: פינק פלויד(!!!), לד זפלין, גאנז אנד רוזס, הנדריקס, פרל ג'אם ועוד המון..!..לאחרונה אני מתחיל להקשיב בעיקר לפרוג כמו קינג קרימזון, כאמל, יס ועוד..:) מקווה להשתלב.....וזהו..

אני חדשה פה...../images/Emo9.gif

ראיתי פה את הפורום כבר כמה ימים ואף פעם לא הגבתי. אני שומעת doors ובאופן כללי גם אופן פרוג

John LennonS

New member
אני רוצה לשאול אותך

כן המוסיקה פה היא איכותית ביותר! אני כתבתי דברים דומים על המוסיקה של היום וכמה אנשים פה די קטלו אותי. אתה חושב שהיום יש מוסיקה גרועה?

קיר קמט

New member
יופי, מישהו ששומע דלתות מלבדי.

התחלתי להרגיש לבד כאן.
ברוכה הבאה.

קיר כשמדובר על הדלתות את אף פעם

לא לבד... אני איתך כבר המון זמן רק שאין לי כל כך מה לחדש לפורום הזה.....

CaerBannog

New member
יש פה די והותר חובבי דורס.

כי אממ, למיטב ידעתי כל האלבומים שלם (מלבד התפילה האמריקאנית) נמצאים במאה אלבומי החובה. כמו כן מוריסון קיבל מקום שלישי בתחרות הזמרים (אני עדיין אומר שזה צריך היה להיות ראשון, אבל מילא). יא.. אוהב להיות מקופח אחד

noosh

New member
היי קיר, אתה אף פעם לא לבד!

אני מתה על הדורז ואתה יודע שהמון כאן אוהבים את הדורז.... זה שג'ים מוריסון מקום שלישי לא אומר שאנחנו לא אוהבים אותו יותר!!!!!

קיר קמט

New member
אומר, בטח אומר.

אבל אף אחד לא מדבר על הדלתות! נמאס לי כבר מזה ששר כמו כוסית ! (נחשו מי
) ואתם לא אוהבים אותו יותר! ואף פעם לא אהבתם את אלביס! וזה גם מעליב! ואת איאן אנדרסון - אני לא שכחתי מה עשיתם לו! אבל הסכין בגב המוריסון.... זה באמת כאב לי.

ThePiper

New member
הייי! ככה לא מדברים על פלאנט!

הוא רק נראה כמו כוסית
ולגבי הדורז. קיבלתי פוסטר שלהם מחברה, חברה נהדרת! היא אמרה לי שבדיוק נגמרו הפוסטרים של לד זפ אז היא קנתה לי של הדורז, הוא כמובן יצטרף לג'ימי פייג'.

noosh

New member
היי היי עד פה!!!!

אני מממממממששששש לא הייתי נגד איאן, אני ממממממש לא רציתי שהוא ייפול, וגם אני נורא נורא נורא כעסתי כשזה קרה ובקשר לאלוויס... מה לעשות, לייק יותר טוב

Chocoholic

New member
את מקורבת לריי במקרה ? ../images/Emo13.gif

ואם כבר מדברים על אחת מהלהקות שנמצאות בעשיריה הראשונה שלי... ביום שישי ראיתי את מופע הקאברים של שליחי הבלוז. חביב, לא יותר מזה. יותר מדי דיסטורשן (רובי לא היה משתמש כבד של דיסטורשן) ויותר מדי מילים מבולבלות/לא נכונות... הקטע האהוב עלי היה The End, עם האמן האורח שניגן על סיטאר!!

YBSrock

New member
ל-LennonS , אז ככה...

מוסיקה היא עיניין של טעם... כל אחד חושב בדרך שונה וכל אחד מתחבר למשהו אחר וטוב שכך אחרת לא היה משהו מיוחד!!! לדעתי בנוגע למוסיקה של היום, הגענו לאיזשהו מיצוי, לאנשים יש גישה להכל מכל... ובעידן המחשבים הכל כך קר שכל אחד מסתגר בתוך הקופסא שלו (בניגוד לעבר, קומונות, טיולים, דשא והופעות..) נוצרה אוירה של מועדונים לכל היותר ושם שולט המחשב!!! זו מוסיקה שקל ליצור, נסו בעצמכם ותיווכחו כמה קל ליצור קטע טראנס או האוס בתוכנת מחשב. אין כאן כל אהבה למוסיקה או התחברות למילים, סתם מתמסטלים ועושים טראקים ללא כל טעם. אז נכון, יש כיום עדיין רוק, אך הכיוון שלו עדיין ממוחשב. חבל שכך... אך זו רק דעתי כמובן. עוד משהו בנוגע למחשבים - כמה אנשים קונים היום מוסיקה מקורית מחנות דיסקים??? כולם מורידים/צורבים וכך גם המוסיקה נראית, לאומנים אין כסף והגלגל רק מתגלגל לו. The History repeat herself because we never learn from her

למעלה