שירשור חברתי.

Minimal Affair

New member
שירשור חברתי. ../images/Emo11.gif

שלום לכם, ילדים קטנים וחמודים. אני רוצה לנסות להתחיל מנהג בשם "שרשור חברתי" אני אנסה כל שבוע לשאול אותכם שאלות מסויימות, שאלות שיעזרו לנו להכיר אחד את השני. כל מיני שאלות חברתיות ונחמדות. השאלות מיועדות לכולם. והיום מספר שאלות: 1. ספר טוב שקראתם או שאתם קוראים לאחרונה? 2. שיר שנדבקתם אליו לאחרונה ? 3. מה מקור הכינוי שלכם בתפוז? 4. שיר עצוב שאתם אוהבים? 5. סרט טוב שראיתם לאחרונה? וזהו.

היה פה שירשור שלם כזה לא מזמן, לא?

בכל מקרה שירשור חברתי ואני חברתית אז שיהיה:
1. ספר טוב שקראתם או שאתם קוראים לאחרונה? "שנת הפלאות" סיימתי ממש לא מזמן, ספר מעולה על מגיפת הדבר, לא זוכרת מי הסופרת 2. שיר שנדבקתם אליו לאחרונה ? "ענה לי" מתוך "ענה לי" החדש (והמעולה) של אהוד בנאי! 3. מה מקור הכינוי שלכם בתפוז? הסברתי כבר מיליון פעם... נטוסים : ntus=מאוד ואז זה כבר סתם נהיה הלצה כזו... 4. שיר עצוב שאתם אוהבים? וואי יש המון!!!!!! אבל בגלל שזה הפורום של ברי אני בוחרת ב"באוויר" אני חושבת שזה שיר נורא עצוב ונורא יפה... 5. סרט טוב שראיתם לאחרונה? המון זמן לא ראיתי סרט.... הסרט האחרון שראיתי ואהבתי היה בחופש הגדול "שודדי הקאריביים" אני אוהבת את כל הסרטים הססגוניים האלה ואני אוהבת את ג'וני דפ

Minimal Affair

New member
היה ראיון אישי, שזה משהו אחר.

ואגב, במקום שיר עצוב שאתם אוהבים. שיר עצוב שאתם שומעים לאחרונה.

Minimal Affair

New member
אה... את התכוונת למסדר פורום.

זה קצת דומה. אבל זה קצת שאלות כל שבוע. סתם כדי שיהיה נחמד.

Minimal Affair

New member
ואני אתחיל.

1. |ספר טוב שקראתם או שאתם קוראים לאחרונה? התפסן בשדה השיפון. פשוט ספר מצוין, התחלתי לקרוא אותו לאחרונה, מהמלצה, וגם מסקרנות, ואני פשוט נהנה. הולדן פשוט מזכיר לי את עצמי לפעמים. 2. שיר שנדבקתם אליו לאחרונה קשה לי לענות על זה, אבל אני אתן שם של אלבום שאני שומע הרבה לאחרונה. "אמא אני לא רוצה להגמל" של "הקליק". 3. מה מקור הכינוי שלכם בתפוז אחח.. היו לי הרבה מאוד כינויים פה, אבל הכינוי הזה פה - הוא שילוב של שתי להקות בהם פורטיס היה שותף. 4. שיר עצוב שאתם אוהבים? יש יותר מדי. אבל אני אתן שיר עצוב שאני שומע לאחרונה. "שלד אומלל" מתוך האלבום המבריק של "הקליק - אמא אני לא רוצה להגמל" 5. סרט טוב שראיתם לאחרונה? אני מתכנן היום ללכת לאמריקן ספלנדר, או לים של אש. הסרט האחרון שראיתי בקולנוע היה "הסמוראי האחרון" וזה בהחלט היה סרט טוב. וזה הייתי אני. ר.ו.נ.י

Minimal Affair

New member
עוד שיר שאני שומע הרבה לאחרונה.

Love Will Tear Us Apart של Joy Division וגם הרבה מאוד להקות יחסית חדשות באזור. אבל אם אני אתחיל לדבר על להקות, זה לא יפסק.

smiley9

New member
../images/Emo68.gif שלום

אז הנה. 1.ספר טוב שקראתי לאחרונה
ג'והני אנג'ל של דניאל סטיל, מומלץ בהמון חום ואהבה! 2.שיר שנדבקתי אליו לאחרונה
kissing the pink-big man restless מתוך הדיסק המצוין שאמא קנתה לי לאחרונה בחזרה לפינגווין1 כמובן שיש גם את 2 אבל השיר הזה פשוט כל היום אצלי בראש ובדיסקמן. 3.מקור הכינוי שלי בתפוז
אוקי אז הכינוי סמיילי זה חברות שלי נתנו לי כי אני תמיד מחייכת ושמחה וההרשמה שלי לתפוז הייתה באותו זמן, והתשע הוא בגלל שכמובן סמיילי רגיל לא היה ו9 זו סםרה אהובה עליי. בלי קשר הכינוי שלי בכל מקום בד''כ זה plug in baby 4.שיר עצוב שאני אוהבת
אני אלך על לאחרונה. בלוז כנעני של אהוב בנאי שזה אחד השירים הכי יפים שיש ומה גם שהוא כתוב על מאיר אריאל... שזה עושה כזה צביטה בלב. הוא גם מתקשר לכל אחד לגבי מישהו אחר. 5.סרט טוב שראיתי לאחרונה
אם זה בקולנוע אז כבר הרבה זמן לא הייתי בקולנוע. ואם זה בטלויזיה אז לא יודעת:) אם מישהו נשאר עד כאן:) יום טוב

israel1986

New member
התשובות שלי..

1. ספר טוב - כבר מלא זמן לא קראתי, אבל מישהו הזכיר פה את התפסן בשדה השיפון, וזה באמת ספר מצוין. כשקראתי אותו בפעם הראשונה הוא נראה לי סתמי, אבל אחרי כמה חודשים קראתי שוב ומאוד אהבתי אותו. גם אני "הזדהיתי" לפעמים עם הולדן, ואני חושב שכל נער ממוצע בגיל טיפש עשרה יכול להזדהות בקלות איתו. 2. שיר שנדבקתי אליו - עיר של קיץ. 3. מקור הכינוי - אני משער שאפשר להבין לבד, זה לא כל כך קשה... 4. שיר עצוב - יש הרבה. אחד לדוגמה - Hey You של פינק פלויד (שאני שומע ברגעים אלו). 5. סרט טוב - הפסנתרן.

go girl1

New member
בררר הפסנתרן...../images/Emo5.gif../images/Emo66.gif

וואי מלא זמן לא כתבתי בפורום רק קראתי... אוקיי אז הנה אני:
ספר טוב- בתור טולקינאית הספר שאני קוראת עכשיו זה שר הטבעות שובו של המלך
שיר שנדבקתי אליו- מלא זמן לא שמעתי מוזיקה (מאוד מוזר) אז לא נדבקתי לשום שיר
כינוי- סתם לא היה לי מה לכתוב וזה הדבר הראשון שעלה לי לראש...
שיר עצוב- can't stop loving you שכמו תמיד שכחתי של מי זה
סרט טוב- יש המון...

shulhi86

New member
חחח... יש לי אח טולקינאי...

הוא חבר בכל הפורומים שלהם באורט...

Minimal Affair

New member
אם זה של הסקורפיונס....

אז זה Still Loving You אבל אני בספק שזה של הסקורפיונס... כי יש כזה שיר בש can't stop loving you... והוא לא של הסקורפיונס...

הממחל.תת

1. אה, אני קורא לאחרונה את "שירי מלחמה ומחאה" של דוד אבידן, הוא פשוט מדהים אותי, האיש הזה. 2. קח שירים- כנסיית השכל 3. שיר של מאיר אריאל 4. songs: ohia- lightning risked it all 5. האמת שלא ממש יצא לי לראות סרטים בזמנחרון, יצא לי לראות את חומות של תקווה בפעם החמישים לפני כמה ימים, וזה עדיין אחלה סרט.

../images/Emo116.gif

ספר טוב שקראתם או שאתם קוראים לאחרונה? צריך סוף לסיפור אהבה/סביון ליברכט, אניהו/אתגר קרת. שיר שנדבקתם אליו לאחרונה? In The Shadows/ The Rasmus. מה מקור הכינוי שלכם בתפוז? מזמן מאוד, מהשיר של ברי
[השומר של הגן] שיר עצוב שאתם אוהבים? Cats in the Cradle- בהחלט שיר עצוב. סרט טוב שראיתם לאחרונה? המממממ... עידן הקרח
בהחלט סרט משעשע

Big bear

New member
../images/Emo36.gif

1. ספר טוב שקראתי לאחרונה - אניהו של אתגר קרת, עדיין קורא אותו...ספר מעולה. 2. שי שנדבקתי אליו לאחרונה - לא משהו רצניני אבל דיי נדבקתי אליו: rock star של NERD 3. big bear אממ סתם איזה שם גם לטרקטורון שלי קוראים ככה אז לקחתי את זה משם... 4. לא אין לי אחד...אני גם לא אוהב ממש שירים עצובים. 5. סרט טוב? לא יודע מזמן לא ראיתי סרט טוב... חופשה נעימה לכולם

shulhi86

New member
הנה, הגננת, תראי מה כתבתי...

1. המון זמן לא קראתי. הספר האחרון שלי היה אני כריסטיאנה פ. חביב, ולפני יותר זמן קראתי את כל החיים לפניו של אמיל אז'אר, שכרגע שכחתי את שמו האמיתי. 2. לא זכור לי שיר שנדבקתי אליו... 3. מקור הכינוי שלי בתפוז הוא איך שקוראים לי בחיים. 3.5. מה? באמת קוראים לך שולחי? - כן. נולדתי בשם אלחנן, אבל מעט מאד אנשים משתמשים בו. מקור השם הוא שאחותי קראה לי פעם אלחי, היא כתבה לי מכתב, וחבר שקרא את זה היה בטוח שהיא כתבה שולחי... זה הכל... אההה! וגם אחותי קוראת לי שולחי... 4.יש המון. 5. בראיין כוכב עליון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חובה לראות !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מונטי פייטון עצומים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לילה טוב

giba70

New member
תשובות של אמצע הלילה...

1. ספר טוב שקראתם או שאתם קוראים לאחרונה? קראתי לפני כמה חודשים את "על העיוורון" של ז'וזה סרמאגו. 2. שיר שנדבקתם אליו לאחרונה? תמיד יש כמה שירים שנדבקים ומתחלפים ביניהם, אחד מהשירים שאני מזמזם בזמן האחרון הוא "הזמן שלי איתך" של עמיר בניון. פשוט זמר גדול. 3. מה מקור הכינוי שלכם בתפוז? עיוות ברזילאי של השם שלי, ג'ילברטו ובקיצור ג'יבה. לגבי 70 אתם יכולים לנחש (רמז: זה לא הגיל שלי) 4. שיר עצוב שאתם אוהבים? טוב, יש המון כמובן. אחד מאוד מיוחד הוא שיר שנקרא Don't Just Do Something של להקה בשם Spiritualized. ההתחלה של השיר שימשה רקע לפרסומת לטאוור רקורדס שרצה לפני כשנתיים למשך זמן די קצר בטלוויזיה. 5. סרט טוב שראיתם לאחרונה? "מונסטר" עם שרליז ת'רון שזכתה באוסקר על משחקה בו. סיפור מזעזע. וזהו...

netzer86

New member
חברתי הא

אז ככה 1. אני ממש לא קורא ספרים אולי הארי פוטר לפעמים 2. אימפריות נופלות לאט של דן תורן אני כל הזמן שומע אותו שוב ושוב 3. פשוט מאוד השם שלי 4. קשה לי מאוד לחשוב על אחד כזה 5. אשים אין על הטרילוגיה של שר הטבעות(נו באמת שולחי תתבייש לך)

ענת1986

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo141.gif

1. ספר טוב שאת קוראת לאחרונה? "דבק שקדים או ציאניד" של רקפת זהר. ספר שעוסק במקרה האונס הקבוצתי בקיבוץ שמרת בעקיפין. מדובר על בחורה שהמקרה מעלה בה זכרונות מחי הקיבוץ שלה. כרגע אני רק בהתחלה... 2. שיר שנדבקת אליו לאחרונה? במהלך כל הטיול שמעתי בווקמן את השיר: "הנה היא באה". פשוט שיר מדהים. הרבה פעמים גם נרדמתי בזכותו
4. שיר עצוב שאת אוהבת/ שומעת לאחרונה? "באים אותך לקחת"- של אלפנט. 5. סרט טוב שראית לאחרונה? זכור לי רק סרט ממש ממש גרוע שראיתי בקולנוע לפני שבועיים בערך: "אבודים בטוקיו". ממש לא מומלץ ללכת. התאכזבתי קשות
סופ"ש נעים לכולכם

למעלה