שירשור ורדים

מ י כ ל פ

New member
שירשור ורדים

התכוונתי כבר מזמן וסוף סוף אני עושה את זה הכנת ורדים אשמח אם אחרות תוכלנה לשרשר פיסול בובות או בכלל דמויות אחרות כי בזה אני חלשה ולכן בינתיים נמנעת אז קודם כל התוצאה הסופית לא כל הצילומים יצאו איכותיים אבל אני בטוחה שתבינו את המסר

מ י כ ל פ

New member
את אחד הכדורים (רצוי הגדול ביותר)

אם יש כזה מגלגלים לחרוט בין שתי כפות הידיים

מ י כ ל פ

New member
כל אחד מארבעת הכדורים הנוספים

מקמחים מעט בקונפלור שקית סופר פשוטה מבפנים משטחים את הכדור בתוך השקית ומחליקים מבחוץ כך שתיווצר אליפסה/עיגול שצד אחד שלו יהיה דקיק והצד השני בשרני יותר

מ י כ ל פ

New member
לוקחים את אחד מעלי הכותרת שנוצרו

וכורכים אותו סביב החרוט שהוכן קודם כך שהצד העבה למטה והשוליים הדקים למעלה, מצמידים רק למטה אחד על השני לא נוגעים בשוליים הדקים למעלה בכלל

מ י כ ל פ

New member
עלי הכותרת

לוקחים עוד עלה שהחלקנו קודם מחזיקים בין שני האגודלים ושתי האצבעות ומותחים כלפי פנים כדי ליצור קימור בעלה

מ י כ ל פ

New member
מצמידים את בסיס עלה הכותרת המוכן

בעדינות לבסיס הפרח מול הפתיחה של העלה הראשון שעטף את החרוט

מ י כ ל פ

New member
ממשיכים כך גם עם שני העלים הנותרים

כאשר לכל אחד מקפלים צד אחד של השוליים מעט החוצה (להקפיד שזה יהיה אותו הצד כמו בעלה הראשון מצמידים לבסיס הפרח כשהצד הפתוח של העלה (המקופל החוצה) מכסה מעט את הצד הסגור של העלה הקודם בעלה השלישי צריך בזהירות לדחוף את הצד הסגור שלו מתחת לצד הפתוח של העלה הראשון

מ י כ ל פ

New member
הכנת עלים ירוקים - ללא חותכן

כמו בתחילת הפרח מגלגלים כדור וממנו מכינים חרוט

מ י כ ל פ

New member
מחזיקים את שני קצות העלה בקצות

האצבעות ועושים טוויסט קטן כל יד לכיוון אחר כמו סגירה של סוכריה בצלופן זה נותן לעלה נפח ומעמיד אותו כמו עלה טבעי שבדרך כלל אינו שטוח לחלוטין

מ י כ ל פ

New member
אם רוצים שושנה יותר גדולה ופתוחה

מכינים עוד סדרה של ארבעה או חמישה כדורים לשורה שניה של עלים ואפשר גם שלישית כמובן הכדורים לשורות הבאות צריכים להיות יותר גדולים מהכדורים הראשונים

למעלה