שירשור וכולו נעמה!! ההזנחה שלנו עברה כל גבול!! איזה נשמה היאאאאאאאאאא
ה הליאוריות New member 14/11/03 #1 שירשור וכולו נעמה!! ההזנחה שלנו עברה כל גבול!! איזה נשמה היאאאאאאאאאא
ה הליאוריות New member 14/11/03 #6 מאמייייייי אני מחייכת!! אנל'א מאמינה..היא עושה לי פרפרים בבטןןןןןןן
ה הליאוריות New member 14/11/03 #8 אוייש!!!! איזה פנים...ממש מדהימה האישה!! יש לב אדום ולב רחב ולב כולו זהב הלב שלי כולו שלך אני פשוט אוהבת אותך!!!
אוייש!!!! איזה פנים...ממש מדהימה האישה!! יש לב אדום ולב רחב ולב כולו זהב הלב שלי כולו שלך אני פשוט אוהבת אותך!!!
ה הליאוריות New member 14/11/03 #10 איזה פוזותתת מאמי אני ימות אם יקרה לה משהו!! פשוט אמותתתתתתתתתתתתתת
ה הליאוריות New member 14/11/03 #14 טוב... תמונה אחרונה..כי אני זזה!! ליקנות בגדים דהההההההההה חחח..יאללה ביי אוהבת!!! אסטרו סתו'ש ונושה ב=ד=ם=!
טוב... תמונה אחרונה..כי אני זזה!! ליקנות בגדים דהההההההההה חחח..יאללה ביי אוהבת!!! אסטרו סתו'ש ונושה ב=ד=ם=!
ש שרון שימרון1 New member 14/11/03 #16 אחלה שירשור!../images/Emo140.gif יאללה עכשיו שירשור על כרמי ....
ח חמסיקות הפ33ות New member 14/11/03 #15 ליאור../images/Emo46.gif!!!!!!!!! זה לא יפה אני המצאתי!!!!!!!!!!!!!