שירשור הPAW:

nitsansh

New member
היו כמה טעויות...

ותיקנתי אותן בטבלה שלי... וגם אתי טעות שלי מאתמול...

אני עוד יכול לחולל מהפך משום../images/Emo185.gif

שאני עוד שומר הימורים...תראה את קאמויה יש לו כבר 12 ונשאר לו עוד הימור אחד.......לאורן ולך 10. לניר זה עוד ב סדר 9,ולי רק 8.

מה אתם הימרתם היום?../images/Emo185.gif

אני זקוק לנק' לכן הימרתי על מאוריסמו נגד קלייסטרס,בכושר של מאוריסמו היא עוד יכולה להפך את הטורניר לגמריי!. ואני גם זקוק ל-17 נק' ולכן הימרתי על בובינה נגד דוונפורט,אני מנחש שכולכם גם כן תעשו את ההימור של בובינה.

משהו על ה-PAW ומשהו אחר../images/Emo185.gif

של חדשות העולם..גם כי צריך וגם לראות אם השירשור הזה כבר קופץ...שאולי בצהריים נפתח שירשור חדש. הא..ואגב-ההימורים שלי כבר מספיקות לחצי-גמר וגמר. הימרתי היום על עוד 3 (ביחד 10) מחר אהמר על עוד 2 (ביחד 12) ומחרתיים על עוד אחד (ביחד.................13!).

עכשיו הבנתי!!../images/Emo185.gif

למה ניצן וניר מעדכנים ת'טבלה והטבלה בעמוד הראשון של הדף של התחרות לא מתעדכנת.....כי מי שעשה עד כה ת'משחק פרש. ניר(חוהל על אגאסי),ניצן אחד מכם..או שמישהו אחר לקח אחריות על הטורניר של שוויץ בשבוע הבא. צריך לפתוח כבר הודעת PAW על הטורניר בפורום של הטורניר.

הא..../images/Emo185.gif

על ההצפה. אבל כפי שאני רואה....אין בגלל הרשמה לטורניר של שוויץ.....מעניין.

nitsansh

New member
יום ששי - משחקי הישראלים

CAMOYA (מקום 2, 76 נק') - הנין NIR (מקום 22, 55 נק') - פירס, הנין OREN987 (מקום 29, 48 נק') - הנין NITSANSH (מקום 32, 45 נק') - פירס NAVE2 (מקום 38, 40 נק') - ?

nitsansh

New member
המשחקים של NAVE2

בובינה, מאורסמו. נראה שלא הרבה הימרו עליהן היום...

שאלה לניצן

אתה ממשיך לארגן את הטבלאות לאחר הטורניר הזה? ויש גם הבדלים בין הטבלה שלי לשלך וזה משפיע על המיקום הנה דוגמא: יש אחד בשם Froosters ונתת לו 36 נק' ויש לו 43 נק'. אם קשה לך עם החישובים תגיד לי ואני אעזור עם הטבלה שלי.

הינגיס

New member
ח'ברה, זה פורום טניס, לא PAW

אין לי בעיה שתדונו על הנושא הזה כאן, אבל שימו לב שלא אחת השרשור הזה משתלט על העמוד הראשון של הפורום. צמצמו דיונים על כך בפורום הזה, ובנוסף, אין צורך למשוך את אותו שרשור שלושה ימים ברציפות...

nitsansh

New member
זה מעניין לפחות 4...

שזה לא מעט בפורום הזה... עד עכשיו הקפדנו להתרכז בשרשור אחד, ומכיוון שהטורניר נמשך שבוע אז גם השרשור נמשך כמה ימים... היום זה היום השלישי ואח"כ הוא כבר לא יקפוץ למעלה... זה לא דבר יוצא דופן בפורומים שיש שרשורים ארוכים, וכל זמן שזה נשאר שרשור אחד זה לא דוחק לעמודים הבאים שרשורים אחרים... מי שזה לא מעניין אותו שלא יפתח... כנראה שלא היו רגילים פה לפורום פעיל שכל יום-יומיים מתחלף דף...

nitsansh

New member
בשבוע הבא אני בחופש...

מיום שלישי עד שבת... גם מ-PAW וגם מהפורום הזה (אלא אם אני אמצא מחשב מזדמן...). אני קיבלתי על עצמי לנהל את הדירוגים באופן זמני רק עד סוף טורניר פילדרשטאט... לא התחייבתחי על יותר מזה, ובשבוע הבא אני בשום אופן לא יכול לעשות את זה... לגבי ההבדלים בין הטבלאות... עשיתי את החישובים שלי ובדקתי אותם פעם נוספת כדי לוודא שלא טעיתי... (ואל תשאל כמה שעות זה לקח...) במקרה אחד (דווקא של BUTCH) היתה לי טעות אבל ביתר הטעות היתה שלך... ל-FROOSTERS יש 43 מ-9 גם בטבלה שלי...

הא..../images/Emo185.gif

למה אתה בחופש? ראית אבל שאתה משתתף בציריך...וazza בטח ירכז את הטבלאות.

הינגיס

New member
שי, ניצן

לא מקובל עלי... ראיתם גם את התגובות לעניין. אני מבקש שוב, תקצצו בידיעות, ותשמרו על סדר השרשורים. ניצן, ההסבר שלך לא ממש נכון, 4 אנשים זה מעט, אבל זה לא כל הפורום, וישנם לפחות 4 אנשים דומים, שזה כן מפריע להם. לא אמרתי שלא תדונו בזה פה, אבל דברו על דברים חשובים בלבד. את השאר תעשו בפורום העולמי או במסרים אישיים. מרגיז לחפש פה מידע חשוב בין כל ה- PAW שלכם!....

למעלה