שירשור התרבות

boazgilad

New member
את?../images/Emo3.gif

אנג'לינה ג'ולי אליסה מיליאנו ויש עוד מלא! למרות שהיא חמה אש:-S

idanem

New member
אני אני אני!

אלבום השבוע שלי הוא? MetallicA - ...and justice for all שיר השבוע שלי הוא? MetallicA - dayers eve תמונת השבוע שלי היא? אממ..--->> ציטוט השבוע שלי הוא? "קשה יש רק בלחם, וגם אותו אוכלים" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? לא יודע..כל מטאליקה! סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? ט'ראש מטאל!!! ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי? אל תעשו ביג דיל מהדברים הכי קטנים

../images/Emo6.gif!!!חחחחחחחחחחח!!התמונה!!!../images/Emo6.gif

זה חזק!!!!!!!!!!!

=]../images/Emo163.gif

אלבום השבוע שלי הוא?Nirvana-In Utero שיר השבוע שלי הוא?Rape Me-Nirvana תמונת השבוע שלי היא? ציטוט השבוע שלי הוא?"אני כוס!!!!!" תפרשו את זה כרצונכם
אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? אליזבט וורצל-סופרת. [דור הפרוזאק] סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? פאנק.=] ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי?אם המנהל עבודה שלך כועס עליך, לא רק אתה אשם. מוקדש למנהלי עבודה שנותנים לארבע בנות 12-14 לסחוב תנור של 90 ק"ג, ואחרי זה מתפלא כשהוא נופל=]

boazgilad

New member
אני

אלבום השבוע שלי הוא?DUKE ELLINGTON-MOON INDIGO שיר השבוע שלי הוא? alice in chains - heaven beside you תמונת השבוע שלי היא?>>>>>> (הדגל שתליתי שלשום בחדר שלי בנעורים) ציטוט השבוע שלי הוא?1)לואי ארמסטרונג-"מוזיקאים אף-פעם לא פורשים. הם מפסיקים רק כשאין בהם עוד מוזיקה" 2)בריטני ספירס-"להתחתן עם הנסיך וויליאם? הייתי מאד רוצה. אחרי הכל, מי לא תרצה להיות נסיכה?"(כמה סתומה אחח,אדוה עוד ציטוט שמוקדש לך
למרות שאני לא מבין מה את אוהבת בה חוץ מהגוף:-S) 3)אני לא מבין"איזו הודעה אתה מעביר בקשר אם המצרים באים?". איזה אינטרס יש להם לבוא פה בחום הזה ?" - גבעת חלפון אינה עונה אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא?אלביס סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?רוק אנד רול וג'אז ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי?תיהיו חזקים "עברנו את פרעה נעבור גם את זה" שבוע טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענק!!!!!!!!!

יואייי זה הקטע הכי טוב בסרט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחחחחחחחח אני מתה על הסרט הזה

shahf

New member
"מה אתה עושה אם המצרים באים?!"

"מה שעשינו ב56...." "ומה עשיתם ב56?!" "מה שעשינו ב48! הכי טוב!" "ומה עשיתם ב48?" "30 שנה...מי זוכר?!.."

shahf

New member
ידעתי שזה "לך תזכור"

אבל זה לא נשמע לי טוב אז שיניתי בכל מקרה זה מה שחשבתי עליו

יש לה את ה-שירים לרקוד.

ואני רוקדת כבר הרבה יותר מדי שנים.. חוצמזה היא פאקצה, קטנה, חמודה ומצחיקה
האאא ואין לי בשביל מה לאהוב את הגוף שלה, אני לא נמשכת לבנות.

למעלה