שירשור התרבות

boazgilad

New member
שירשור התרבות

איזה כבוד תודה דנה!! אלבום השבוע שלי הוא? שיר השבוע שלי הוא? תמונת השבוע שלי היא? ציטוט השבוע שלי הוא? אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי? שבוע טוב לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יוּבָל

New member
ראשונה... ../images/Emo13.gif

אלבום השבוע שלי הוא? Pink Floyd- The Wall שיר השבוע שלי הוא? Pink Floyd- Waiting for the warms תמונת השבוע שלי היא?
ציטוט השבוע שלי הוא? "כישלון הוא הזדמנות להתחיל מחדש בדרך חכמה יותר" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? מוצארט סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? רוק ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי? אל תאכלו הרבה קרמבו

../images/Emo187.gifשלי:

אלבום השבוע שלי הוא?רד הוט צ'ילי פפרס-הלהיטים שיר השבוע שלי הוא?the rolling stones-angie תמונת השבוע שלי היא?זאתי=> ציטוט השבוע שלי הוא?---> "אם לא תרגיש בעל ערך בלי המדליה, אז גם לא תרגיש בעל ערך איתה." (מתוך "ג'מייקה מתחת לאפס") אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא?נירוונה,קווין סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?רוק כבד ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי?קורט קוביין~הוא פשוט בנאדם שולט(היה)

עונה

אלבום השבוע שלי הוא? שיר השבוע שלי הוא? תמיד אוהב תמיד נפגע- איגי וקסמן תמונת השבוע שלי היא? ציטוט השבוע שלי הוא? "ובראשי את מחייכת" מתוך מיתר קרוע/דניאל סולומון אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? פבלו נרודה (כותב שירה) סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? רומנטי ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי? תהיו טובים ורק אהבה

roychu

New member
נרודה.. בחור לעניין

ודווקא צ'יליאני, יצא לי להיות בבית שלו. מעניין. :]

roychu

New member
באלגנים

אלבום השבוע שלי הוא? Norma Jean - Bless The Martyr And Kiss The Child שיר השבוע שלי הוא? Norma Jean - Memphis Will Be Laid To Waste / Massive Attack - Daydreaming תמונת השבוע שלי היא? > ציטוט השבוע שלי הוא? "I'm so emo, my wrists slit themselves" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? מגריט סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא? פיסול בעיסת נייר. זה אדיר. ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי? מוותר.

LEATHER REBEL

New member
אלבום השבוע שלי!

ושוב הפעם פנינה ישנה מהרוק הקלאסי. אלווין סטרדאסט (אין שום קשר לדיויד בואי), כוכב בריטי בשנות ה 70 (שמשום מה שמעו לא הגיע לישראל) שלקח את המראה האלוויסי לכיוון כמעט פארודי. השירים כמובן היו ברובם חדשים ומקוריים. את האלבומים המקוריים קצת קשה להשיג אבל מה שיש זה אוסף שיצא ממש בימים אלו.

המפפ../images/Emo163.gif

אלבום השבוע שלי הוא?estados de animo-el canto del loco שיר השבוע שלי הוא?בוקר טוב עולם-אבטיפוס(וכן אני מודעת לזה שאני ישנה נוראאא) תמונת השבוע שלי היא?תכירו, זאת לואיסנה, היא כוסית. פשוט פורנוגרפיה השרשורי תמונות בפורומים שלי. ציטוט השבוע שלי הוא?"זונה בתחת... המממ" אמן השבוע שלי(יכול להיות בכול תחום של אומנות) הוא? אניאניאני!!! 4 שעות ביום של עבודה על הציור הראשון לפרויקט גמר שלי.. סגנון\זרם\ז'אנר השבוע שלי הוא?דאדא.. מרסל דושן מלך ותוספת חדשה, מסר השבוע שלי?גדנ"ע גוזל אנשים טובים

למעלה