שירשור התפקדות...

yellow cheese

New member
שירשור התפקדות...../images/Emo45.gif

שם: מקיף: כיתה: אוהב בב"ש: שונא בב"ש: (ובבקשה, שזה לא יהפוך לשירשור מטאל/פאנק/מזרחית/טראנס/אלקטרוני ושות´) תודה. אני אתחיל- שם:שירלי כיתה:י"א5 מקיף:רגר אוהבת בב"ש: את השקט היחסי שונאת בב"ש: את ההרס של האנשים עכשיו אתם..

twigy

New member
אוי שירלי כמה בנאלי מצידך

השירשורים האלה כאלה דבילים

yellow cheese

New member
אוי טוויגי כמה נחמד מצידך

שירשור התפקדות הוא שירשור שאמור להיות בכל פורום כדי לבדוק את מצבו מבחינת חברים בו. אוקיי? יש אישור?

Superdror

New member
בשביל לדעת כמה חברים יש בו תלכי

לעמוד החברים/ המבקרים בפורום........ הסקר הזה לא נותן לך כלום לגבי הפורום, יש פה אנשים שמתפקדים אבל לא פעילים בפורום כלל ובניגוד לכך, יש פה אנשים שלא מתפקדים אך כן פעילים בפורום..... בכללי, לא יודע מה השרשור בא לבדוק, אבל בהצלחה... וחבל שהוא הפך לשרשור זי#$# שכל.

טאלנה

New member
למה אתם כל כך נאחסים...

שירלי ביקשה שרשור התפקדות... כל כך קשה לכם לציין שם, כיתה, מקיף וכו´... סך הכל לכתוב עוד כמה שורות... אם אתם לא רוצים, בסדר... אבל תעזבו את השאר, יש כאלו שמסכימים לזה...

Superdror

New member
עם כל הכבוד לדבריך

אפרת.... אם תשימי לב אני לא התפקדתי.... אבל גם לא הערתי בתחילה ולא התייחסתי אל אותו שרשור. פשוט מה שקרה פה זה שלאנשים הבאר שבעיים קשה או להגיב לעניין או לשתוק... אז הם פשוט חייבים להתחיל להעביר ביקורת או פשוט לכתוב דברים שלא קשורים לשרשור הזה ולהפוך את השרשור למשהו שהוא לא אמור להיות מלכתחילה. עכשיו תסתכלי על ההודעות פה ועל התאריכים שלהם ואת התלונה שלך לגבי מה קשה לנו לציין תפני אל אותם אנשים שהגיבו בלי להתייחס אל דרישתה של שירלי..... אני לא התחלתי את החגיגה, אני סיימתי אותה, תפני אל האחרים בתודה דרור.... שמנסה להיות רישמי לשם שינוי :>

twigy

New member
אני חושב שזו זכותי המלאה

להביע מחאה על הודעה זו או אחרת בפורום אם היא לא לרוחי. תמיר שממשיך את הרשמיות של דרור.

Superdror

New member
אין לי שום בעיה עם זה........

מותר לך להביע מחאה על כל הודעה בפורום הזה, אבל אם לך מותר, גם לי מותר. אני הגבתי על העובדה שאפרת באה ורושמת תגובה שמכילה את הנושא "למה אתם כל כך נאחסים" בהתייחסות ישירה אליי כאילו שאני היחידי שסטה מדרישתה של שירלי, בנוסף היא ממשיכה לציין כי שירלי ביקשה שרשור התפקדות וכי אם אני לא רוצה להתפקד עדיף שלא אגיב בכלל. אם אפרת רוצה להעביר ביקורת, שתעביר ביקורת על כולם ולא רק עליי, גם אתה סטית מהדרישה של שירלי וגם אני. אם אתם התחלתם את "המסיבה" למה שאני לא יהנה ממנה ? ולסיום אפרת , אני אחזור על זה שוב, אני הייתי האחרון שהגיב לשרשור הזה בסטייה מהנושא, תפני אל האנשים שהתחילו את זה מלכתחילה. דרור, שנהנה בפורום.

yellow cheese

New member
דרור..צורך עז להגיב.. ../images/Emo3.gif

בעמוד חברים לא כתוב איזו כיתה ואיזה מקיף..
וחוצמזה.. דף החברים ירד כבר לפני כמה זמן..

Superdror

New member
אם כבר מדברים...... הוא ירד מבחינתי

לא מבחינתך. ולי עקרונית לא הייתה שום בעיה עם השרשור הזה מלכתחילה. נראה לי מיותר להתפקד, לא התפקדתי ולא הגבתי עליו.... לאחר שכולם הגיבו עליו חשבתי לנכון להגיב עליו ולהביע את דעתי עליו.

טאלנה

New member
דרור../images/Emo6.gif

טוב, אז קודם אני חייבת להגיד, שהצחקת אותי עם המשפטי סיום :) דבר שני, אני לא פניתי רק אליך, אלא לכל האנשים שהגיבו בצורה לא יפה... זה עיצבן אותי.. אם משהו לא לרוחכם, תגידו את זה, אבל לפחות בצורה יפה, אתם לא חושבים? ולפי דעתי שירלי צודקת, בהתחלה חשבתי שזה מיותר, אבל שירלי צודקת, אני חושבת שצריך, כי יש הרבה חברים חדשים בפורום, ואנחנו לא מכירים את כולם, ולכן זו הזדמנות טובה להכיר אותם, אתה לא חושב? וזהו... אפרת, שכותבת...

Superdror

New member
אממ את הגבת להודעה שלי.....

מן הסתם ע"י החלטת מנהלים אני החלטתי שאת הגבת להודעה שלי :) ואין בפורום חברים חדשים שלא דאגו להציג את עצמם, יאללה בואי נתווכח על זה, משעמם לי :< דרור, שלא חושב שהוא מצחיק.

הלו הלו!

אלון יגוש! שאני לא אתעצבן ואפעיל את הכוחות המרוקאיים שלי... כבר סיכמנו שאני נוהגת להכות את באי בית הספר...

DEATHRUCTION

New member
אני ימשיך....

שם- אני- גלעד מקיף- ע"ש רגר כיתה- יא´1 אוהב בב"ש- את עצמי, את הניוקליר דיסיס ועד מישהי שלא בא לי להגיד מי היא שונא- כמעט את כל השאר

DEATHRUCTION

New member
.....

רק תיקון..... זו לא מישהי אחת אלה 2 מישהים! אבל אחת מהם זה כבר ידוע

Kuki Master

New member
יאללה, למה לא...

שם: אבי מקיף:רגר כיתה: יב אוהב בב"ש: שאין פיגועים(בערך) שונא בב"ש: את הלכלוך ואת הערסים שזה בערך אותו דבר

למעלה