שירשור התמרמרות

• פותח הנושא dify
  • פורסם בתאריך

dify

New member
שירשור התמרמרות

כי מי אמר שהכל תמיד טוב? אם מחפשים בטוח אפשר למצוא גם רע! :)

תרגישו חופשי לחפש ולהצטרף

dify

New member
כמה אני עצבנית!!

גרררררר |אייקון תולש שערות!!!|
&nbsp
אז אמא שלי קיבלה טאבלט מתנה, איזה נחמד לי, לא?
לא!
&nbsp
לטאבלט החביב הזה יש שירות אחריות שצריך להירשם אליו עם קניית המכשיר. בחיים, אבל בחיים, לא נתקלתי בחברה שכל כך לא רוצה להיות ידידותית למשתמש. בחיים!
&nbsp
נכנסתי לאתר, באתר הייתי צריכה אשכרה לחפש בין תת הלשוניות איפה הלשונית שבכלל קשורה להרשמה לאחריות (אין קטגוריה שכזו, יש אפשרות לקנות אחריות אבל איפה בדיוק נרשם מי שכבר יש לו אחריות??)
&nbsp
מצאתי. סבבה. ממשיכים.
&nbsp
מילאתי את הפרטים של שלב ראשון, ו... אין כפתור המשך. לא קיים. למה? אולי כי הם עוד לא שמעו על דפדפן פיירפוקס.
טוב בסדר. אשמתי.
&nbsp
פתחתי כרום (טוב שלא ציפו לאקספלורר)
מילאתי את פרטי השלב הראשון, לחצתי המשך לשלב השני..
מבקש מספר סיראלי של המכשיר. בצד כתוב שכדי למצוא את המספר הסיראלי יש להקיש סיסמא מסוימת במכשיר. אני תוהה- איפה מקישים את זה בטאבלט? אני מבינה איפה מקישים את זה בטלפון.. אבל זה טאבלט ולא טלפון? אז כמובן שלא יכולתי להקיש..
&nbsp
טוב, חיטטתי וחיטטתי ומצאתי על הניירת שקיבלנו עם הטאבלט את המספר הסיראלי. רשמתי.
&nbsp
הצחקתם את האתר! הם לא מוכנים לקבל את המספר שרשמתי.
&nbsp
טוב, אמרתי לעצמי.. אתקשר אליהם
&nbsp
התקשרתי. בשעות הפעילות כמו שמצויין אצלם כמובן.
&nbsp
כמובן שזו עזרה של מענה קולי אוטומטי, כדי למצוא את המספר הסיראלי, לטענתם, עלי לפרק את המכשיר ולהוציא את הסוללה. מעולם לא פירקתי טאבלט, ולא ממש הצלחתי לעשות את זה כעת. והאמת אני גם לא כל כך רוצה לפרק אותו, הוא חדש לגמרי, אני לא רוצה להתעסק במה שאני לא מבינה בו ולא שלי ולא חייבת...
&nbsp
ניסיתי לעשות גוגל לאיך מוצאים מספר סיראלי של טאבלט, לא ממש הצלחתי למצוא תשובה שגם עבדה לי.
&nbsp
התקשרתי מחדש
הפעם בחרתי לחכות למוקדן..
&nbsp
העבירו אותי לשמיעת מוסיקת מעליות.. אבל לא, לא מוסיקה חביבה ונעימה.. בדיוק להיפך, הקלטה מלאה ברעשי רקע כאילו הקליטו אותה תוך כדי נסיעה ברכבת עם כל החלונות פתוחים. חוזרת במעגליות כל 20 שניות כשהרעשים באופן קבוע חוזרים איתה. הם רציניים שם??? זה שירות? באמת נראה להם הגיוני לשים את הרעש הזה??
&nbsp
3-0 דקות! 30 דקות חיכיתי על הקו הרועש הזה, ואז ויתרתי.
&nbsp
נכנסתי לאתר וניסיתי לפנות לשירות לקוחות כך שהם יחזרו אלי. אמנם הצלחתי לכתוב פניה, אבל אני חייבת להגיד, שלעצב את עמוד הפניה כך שהכל כתוב בפונט שחור ברור ורק הפניה שלי אליהם כתוב באפור חיוור בפונט קטנצ'יק שבקושי הצלחתי לקרוא מה אני כותבת להם (ואין לי בעיות ראיה בכלל!) שוב נתן לי את התחושה שהם ממש, אבל ממש, אבל ממש, לא רוצים שאני אפנה אליהם.
&nbsp
לא יכולתי שלא לתהות מה אמורים לעשות אנשים קצת יותר מבוגרים ממני וקצת פחות עקשנים שקצת פחות נוטים לחטט בקרביים של האתר כדי למצוא איך ליצור איתם קשר.
&nbsp
זה לגמרי, לגמרי, מקום שלא רוצה שתקבל ממנו שירות.
&nbsp
אני לא כותבת את שם המותג, אבל בחיי, לעולם לעולם אני לא רוצה קשר עם היבואן שלהם...
&nbsp
(וזה עוד כשהכל בסדר ואני אפילו לא צריכה תיקון...)

סליחה, אני באמת באמת מבינה את התסכול, אבל התיאורים של מוזיקת המעליות הרגו אותי

&nbsp
למה לא לפרסם את שם המותג? אם ככה הם מתנהגים ללקוחות שלהם, מגיע להם שידעו.
&nbsp
אגב, את בטוחה שצריך להרשם כדי לקבל את האחריות? כי בדרך כלל האחריות רשומה אצלכם במערכת אוטומטית, ורישום המכשיר הוא די מיותר.
&nbsp
ואם כבר בטכנולוגיה ואתרים מעצבנים עסקינן, גם לי קרה מקרה לפני איזה שבועיים. בן דוד של האיש קנה כמה משחקים בארה״ב כשהם ביקרו פה, ורצה שנחליף לו כי הם לא עובדים בארץ. סבבה, ההחלפה עברה ללא בעיה.
אבל בנוסף, הקניה המקורית זיכתה אותו במשחק חינם. אממה? אמרו לנו בחנות שצריך להירשם באתר כדי לקבל את הקופון למשחק החינם. סבבה. שלפנו את הטלפון, נכנסנו לאתר, מצאנו את המקום הנכון. צריך להכניס קוד שיש על הכרטיס (יש עליו איזה חמישה מספרים ולך תבחר, אבל בסדר). צריך להכניס קוד מהחשבונית. צריך להכניס את אותה כתובת האימייל או הטלפון שהוא נתן בחנות כשהוא עשה את הקניה המקורית (דה פאק??). הצלחנו ללקט את כל הפרטים. ולא עובד! העובדים בחנות מנסים לעזור, כולם מסכימים שכל הפרטים נכונים (הם אפילו בדקו במערכת שלהם, שזה מגוחך כי אם זה במערכת אז למה צריך להכניס שוב את כל הפרטים?) וכלווווום. אומר שהפרטים לא נכונים. העובדים נואשים ואומרים שאולי זה יעבוד ממחשב.
חזרנו הביתה. רוצים לנחש אם זה עבד במחשב?
ואגב, אפילו אם היינו מצליחים להרשם, צריך לחכות יומיים לפני שמקבלים את הקוד למשחק בחינם! כאילו, יש לכם את זה ביותר מקשה?
&nbsp
(בסוף האיש התקשר למוקד שירות לקוחות ואיכשהו זה כן הסתדר. אבל למה צריך לעבור את כל העצבים בדרך)

dify

New member
זה עלאק בונוס הרחבת אחריות

כלומר יש אחריות רגילה למוצר וזה בונוס נוסף של אחריות מקיפה.
&nbsp
המוכרת החביבה (מאד!) נתנה לנו בגאווה את הכרטיס שבו כתוב איך מקבלים את הבונוס החמוד שלהם.. ואמרה שאנחנו חייבים להירשם אחרת כמובן שזה לא יתקבל.
&nbsp
אז אתם התקשרתם למוקד שירות הלקוחות וקיבלתם תשובה. אני כאמור לא הצלחתי בכלל להגיע למענה אנושי. אבל כאב ראש כן הצלחתי לקבל מההמתנה. תודה.
אין, זה חייב להיות בכוונה. לא יתכן שהם לא מודעים לאיכות ההקלטה המזעזע של מוסיקת המעליות שלהם. אם זה לא נועד לשבור ממתינים אני נעל בית!
&nbsp
אני חייבת להגיד שאני כל כך מופתעת לרעה, ובאמת שזה ממש רחוק מלהיות הפעם הראשונה שאני משתשמת בשירותי לקוחות והרשמה דרך הטלפון או האינטרנט, כל כך מופתעת לרעה, שאני שוקלת לא לקנות יותר אף מוצר של סמסונג. (וזה למרות שמהמוצר עצמו אני מרוצה מאד.) מי שכל כך מתאמץ להוכיח לי שהוא לא רוצה שאני אצור איתו קשר, לא צריך. אני ממש מרגישה שאני צריכה להפיל את חומות יריחו כדי לרשום את עצמי להרחבת האחריות הזו שלכאורה קיבלתי.
&nbsp
(וזה לא שאני רשומה כרגע.. יעני הסאגה לא נגמרה)
ממש הזויים.

התקשרת בשעות הפעילות שלהם?

צריך לחזור ולהגיד I want to speak to a representative ולא להכנע לרובוט המדבר.
אלא אם כן זה ישראלי ואז אני לא אופטימית.

dify

New member
צלצלתי בשעות הקבלה

ולכאורה הועברתי לנציג שירות. רק שלא היה כזה שתכלס עונה.. המתנה המתנה המתנה...
&nbsp
אתמול כשצלצלתי מחוץ לשעות הקבלה התקליט אמר את זה במפורש, לכן היום הקפדתי.
&nbsp
&nbsp
אגב, בישראל יש את החידוש המדהים הזה, שאומרים לך כמה אנשים יש לפניך בתור ואת יכולה להשאיר את המספר שלך וחוזרים אליך. אם הוט כבר עושים את זה (ואני מנויה על הוט המון שנים ואני לא זוכרת אפילו רבע מהחוויה המרנינה שעברתי היום עם השירות של הטאבלט) אז אני מצפה שזה יהיה מינמלי.
&nbsp
אבל כאמור זה לא רק בשירות לקוחות, זה גם באופן עיצוב האתר והעובדה שההסברים לא מכוונים בכלל לטאבלטים אלא רק לטלפונים. אין ספק שהם רוצים למכור טאבלטים אבל אני בספק גדול אם הם רוצים לתת את האחריות המקיפה.

dify

New member
וזה כמובן בא בצרורות..

השאירו לי מקופת חולים הודעה במזכירה של הסמארטפון להזכיר לי תור שיש לי מחר. בסוף ההודעה האוטומטית צריך ללחוץ 1 כדי לאשר הגעה.
לחצתי.
שום דבר לא קרה..
כתוב על מסך הסמארטפון שלי שלחצתי 1 אבל התקליט ברקע אומר לי שהוא מחכה לתגובתי. ניסיתי שוב. נאדה.
&nbsp
אמרתי טוב, סגרתי הכל, נכנסתי מחדש לתא הקולי, הקשבתי מחדש להודעה, לחצתי מחדש 1.. נאדה!
&nbsp
&nbsp
לא נורא..
התקשרתי לקופת חולים עצמה.. לאשר שאני מגיעה מחר...
ברשת כתוב שהם עובדים היום עד 8 בערב... לא יודעת... לא ענו לי.. בכלל..
&nbsp
חסר להם, חבר להם שאני אגיע מחר ואני אגלה שהם נתנו את התור שלי למישהו אחר. חסר להם!
&nbsp
איזה יום חסר מזל טכנולוגי בגרוש.
&nbsp
&nbsp
ושיט, נראה לי שהרגתי את הפסטה שעל האש כי שכחתי ממנה. גרררר
&nbsp
&nbsp

&nbsp
&nbsp

Ginger L Honey

New member
נהיה לי כאב בטן רק מלחשוב על

מה שעברת!
&nbsp
מערכות מענה אוטומטי כ"כ מעצבנות.
ואינני יודעת מה יותר גרוע, שרות לקוחות אישי או ממוחשב.
אין דבר שגורם לי לרצות להפוצץ יותר מזה..

Ginger L Honey

New member
אז הדבר המעצבן של השבוע-אזהרת חפירה

יותר נכון, של הסופ"ש שעבר
&nbsp
קודם כל, מזג האוויר המוזר פה, שלא מאפשר לי לצנוח כבר שלושה שבועות שלמים!
בכל פעם שיש יום יפה אני בעבודה, ובימיי חופש יורד מבול, או רוחות חזקות מידי, או מבול ורוחות! אני צריכה את מנת השמים שלי!!!!
היום מהמם בחוץ, ואני מקווה שאסיים לעבוד מוקדם מספיק בכדי להגיע לשדה התעופה ולצנוח לפחות פעם אחת...
&nbsp
ודבר מעצבן שהחוויות שלך הזכירו לי.
אז בשבוע שעבר לאחר בחירת תמונות לאלבום החתונה הייתי באיזה שוונג של תמונות (מה שגרם לי להבין שאין לנו כמעט תמונות ולעלות את שאלת הצילום פה בפורום).
החלטתי להרכיב אלבום דרך טארגט-פוטו בתור מתנה שהייתי צריכה להביא ביום ראשון האחרון.
הרכבת האלבום באתר שלהם נחמדה ולא מסובכת, בסה"כ כיף. אפילו היה מבצע עם הנחה של 30% להזמנות באתר.
אז עצבתי אלבום, מלאתי פרטי משלוח ואשראי, שמתי את קוד ההנחה,
וסימנתי משלוח UPS שמגיע תוך יומיים ועולה כפול. הם מתחייבים על הדפסת האלבום תוך שלושה ימיים, אז הסקתי שעם המשלוח המהיר החבילה שלי תגיע בזמן.
ואז, "היהודי החסכן" שבי (כפי שבילי קורא לזה) התעורר!
30% הנחה ואני כבר משלמת כפול על משלוח, אנצל את זה בכדי להדפיס כל מיני תמונות שאני רוצה לעצמי באותו הזמן.
אז לא סיימתי את הרכישה, חזרתי אחורה ובחרתי כל מיני תמונות שלנו שאני רוצה להדפיס.
לאחר בחירת התמונות התברר לי, שהתמונות יודפסו בחנות טארגט הקרובה לביתי ולא באותו משלוח כמו האלבום שמגיע מהמפעל. אני יכולה לבחור אם לאסוף את התמונות בחנות או לבצע משלוח נפרד. אז סימנתי שיגיעו לחנות.
חזרתי להזמנה של האלבום והשלמתי אותה.
לאחר מכן קיבלתי אי-מיילים שמאשרים את שתי ההזמנות.
והתברר לי, שהמשלוח של האלבום השתנה מהכתובת של הבית שלי לכתובת של החנות בה אאסוף את התמונות שלי.
התקשרתי מיד לשרות הלקוחות של טארגט-פוטו ואחרי מליון שנה בערך ענה בחור נחמד בשם כריס. הסברתי לו את המצב, ואמרתי שלא באמת אכפת לי לאסוף את האלבום מהחנות, אבל בגלל שהוא מגיע עם UPS על השם שלי, ולא על שם החנות אני מקווה שלא תהיה בעיה, ושהם לא ישלחו את זה חזרה או משהו.
כריס אמר שהיות ורק ביצעתי את ההזמנה אין שום בעיה לשנות את הפרטים שלי במערכת. את נתתי לו את הכתובת הנכונה וחשבתי שבזה זה הסתדר.
יומיים לאחר מכן אני מקבלת אי-מייל בו נמסר לי שהחבילה נשלחה- לכתובת של החנות!!!
התקשרתי שוב לשרות לקחות, שוב עונה כריס. שאלתי אותו מה קרה, חשבתי שהוא שינה את הכתובת. הוא בודק במערכת ואומר, אל דאגה, פשוט במערכת האי-מיילים האוטומטית הכתובת לא השתנתה. הוא מקריא לי את הכתובת שלי מהמחשב שלו ואומר החבילה תגיע מחר לביתי.
אז למחרת -זה כבר יום שישי, אני מחכה כל היום לחבילה. שש וחצי בערב והחבילה לא מגיעה. אני מתקשרת שוב לשרות הלקחות, שפתוח רק עד שש. איכשהו דרך האתר מצאתי איך למצוא את המספר החבילה שלי בUPS וזה ממש לא היה פשוט למצוא.
ואז באתר של UPS אני רואה שהחבילה שלי הגיע לחנות מישהו חתם עליה!!!
התקשרתי לחנות, הסברתי להם את המצב, העבירו אותי טלפון שבור ממוקד אחד לאחר, במוקד האחרון ענתה לי מזכירה אלקטרונית להשאיר הודעה!!
התקשרתי שוב, הפעם צרחתי על הבחורה בטלפון שהיא לא מעבירה אותי שוב ושמישהו יגיד לי איפה החבילה שלי. אז היא הלכה, חיפשה ומצאה, ואמרה שהחבילה תחכה לי שם. אמרתי לה, אני אגיע מחר בבוקר, לאן בדיוק ללכת?
היא אמרה לעמדת השרות שתהיה משמאל לכניסה.
שבת בבוקר, בילי ואני הולכים לחנות, אני שואלת בעמדת השרות על החבילה.
הבחורה מסתכלת עליי כאילו נפלתי מהשמיים (וכפי שציינתי, לא זכיתי ליפול משמיים כבר שלושה שבועות!).
היא מחפשת בחדר מאחור, בערמות המגובבות על השולחן מאחוריה ולא יודעת מזה כלום.
הסברתי לה את כל הסיפור, דרשתי לדבר עם מי שענתה לי אתמול בטלפון, אבל היא היתה בחופש.
היא קראה לאחראית, שעזרה לה לחפש. האחראית אמרה, "אולי זה במשרד. חכו לי פה." בילי אמר שבינתיים ילך לאסוף בחנות כמה דברים שאנחנו צריכים לקנות. רבע שעה חיכיתי לבדי והיא לא חזרה. עמדתי לרצוח מישהו.
חזרתי לבחורה בעמדה. שאלתי מה קורה, היא התקשרה לאחראית, שאמרה לה "מה? הם עדין פה. קחי טלפון ותגידי להם שנחזור אלייהם." ואני כמובן, שמעתי הכל, והתחלתי לצעוק על הבחורה המסכנה, אמרתי לה, שאמרו לי אתמול שהחבילה שלי שם, ושהיא מחכה לי. אני לא הולכת לשום מקום לפני שאקבל אותה, ואם אצטרך אפרק את כל הסניף שלהם לחתיכות עד שאמצא אותה!
בינתיים בילי חזר ושאל, "עדין לא מצאו את האלבום?" ואני אמרתי התמונה הבאה שיוצאת מפה זו כנראה הmugshot שלי אחרי שארצח פה מישהו!
האחראית חזרה והחלה להתנצל, בינתיים הן התחילו לפתוח ולהפוך את כל המגירות, ואז באחת המגרות זהיתי את האלבום שרכשתי!
אמרתי "מה זה?! את יכולה להראות לי?" וכן, זה היה האלבום שלי! מישהו הוציא אותו מהקופסא ושם אותו במגרה
בלי הפרטים שלי או כלום!
האחראית שאלה, איך את יודעת שזה שלך?
אמרתי לה, "נראה לך שאני רוצה אלבום של מישהו שאנ י לא מכירה? ויש תמונות שלנו בפנים!"
ואז היא שואלת את עצמה, "איך אפשר לדעת עם זה שולם?"(??)
מה??? זה היה אמור להיות סגור בקופסא של UPS על השם שלי!!!! את צוחקת עליי?????
אז היא נתנה לי את האלבום, ולפחות היא העבירה במחשב את הדברים שרצינו לקנות בחנות והתעקשה שלא נשלם
&nbsp
ההדפסה של האלבום היתה סבירה פלוס מינוס
התמונות שהדפסנו לעצמנו (ואספנו כמה ימים לפני כן) יצאו טוב מאוד
&nbsp
בקיצור עצבים, אבל היתה לי מתנה מוכן בזמן

dify

New member
זה יהיה ממש מגעיל מצידי

אם אני אספר לך שההודעה שלך הצחיקה אותי?
&nbsp
אמרתי לה, "נראה לך שאני רוצה אלבום של מישהו שאנ י לא מכירה? ויש תמונות שלנו בפנים!"
&nbsp

&nbsp
לפחות זה נגמר בסוף טוב. אבל כן, בירוקרטיות מהסוג הזה הן הכי מעצבנות, בעיקר שזה באמת על שום כלום ואת עושה את הצד הכי טוב והכי אחראי מהצד שלך!
&nbsp
לא יודעת אם יצא לכם להתקל בסיפור על הדואר, אבל אני קראתי וחשבתי לעצמי שזה כל כך אופייני לדואר שאני פוגשת כל פעם שאני באה לקחת חבילה, סיפור קפקאי אמיתי שכתוב כל כך טוב ששווה את זמן הקריאה שלו:
&nbsp
https://www.facebook.com/dify.dify.5/posts/1539908236233093
&nbsp
&nbsp

ady18

Well-known member
אצלי

מקווה שזה בסדר:
אני לא בא להרגיז:
1) מאוד מעצבן אותי השכמת הפתע בשתיים בלילה מצבע אדום, שיום שלם קשה להתאפס....
2)הטלוויזה משדרת רק מלחמה , וגם ברדיו המצב לאר מאוד שונה שירים נוראים... שממש קשה ככה לקבל העלאת מורל...

dify

New member
אני דווקא מבינה אותך מאד

איזה חברה שלי אמרה אתמול שערב שלם היא לא ראתה טלוויזיה וזה בלבד הרגיע אותה קצת.. לי אין טלוויזיה בכלל לשמחתי ואין לי ספק שזה מוריד מתחושת הלחץ.
&nbsp
אני לא חושבת שאנחנו צריכים לחגוג ולשמוח כשאנשים נפגעים ומתים, אבל אני גם לא חושבת שאווירת הלחץ בתקשורת הישראלית תורמת באופן חיובי אלא נועדה לעודד הפחדה וזה לא עוזר לאף אחד. נקודה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
לגבי האזעקה, נו אין מה לעשות, הם יכולים לירות בכל שעה.. אחד הדברים שמפחידים אותי זה שזו רק ההתחלה, שככה זה היום, בעוד שנתיים, ב"מבצע" הבא, הם יעירו אותנו כל שעתיים, והרבה יותר גרוע מזה, הפצצות יהיו חכמות יותר ומזיקות יותר. מפחיד. מאד.
אז באמת אנחנו צריכים להגיד תודה לדעתי שזה נגמר רק באזעקה שמפריעה לישון, יכול להיות כל כך יותר גרוע, ויש אנשים שחיים את היותר גרוע הזה ממש עכשיו וממש לא רחוק מפה.

מצטרפת לקיטורים (כיאה לפולניה
)

אני מרגישה כל שריר בגוף שלי, כולל שרירים שלא ידעתי שקיימים.
&nbsp
הבוס שלי התגלה (שוב בפעם האלף) כאחד שאם נותנים לו אצבע (ביקש שאגיע היום לשעתיים למרות שהייתי אמורה להיות בחופש בגלל המעבר) הוא רוצה את כל היד (רצה שאשאר עד חמש). כמובן שסירבתי

&nbsp
עברנו לבית של ההורים של הבעל- אוהבת אותם מאוד אבל זה לא פשוט לי להיות במקום אחר, לא בבית, לא להרגיש שהכל טבעי. קצת בבאסה. לא שהייתי מרגישה אחרת בבית של ההורים שלי.

למעלה