שירשור השתתפות שרית

שירשור השתתפות שרית

באוהבים את ירושלים את כל מה שיש לכם להגיד אחרי ששרית תשתתף שרשרו לפה ואל תפתחו הרבה הודעות הכל שרשרו לפה

ploompi

New member
../images/Emo67.gifהיא נראית כמו דודה בערוץ 2

עכשיו בתכנית של ירושלים,מה עבר למי שעשה לה את השיער והבגדים?!

Music4Life

New member
די למה להיות רעים???????????

מה דודה??????? להרגיע!!!!!!!!!! היא נראתה מדהיםםםםםםםםםםםםםםםםם, אמרתי לה גם שטבעי הכי יפה לה
היא נראתה אחלה, ומה, צריך שינוי מידי פעם! כן, הבגדים לא הכי משהו, אבל היא נראת עדיין טוב לאללה ! אני אהבתי.

ניבה כנסי

הרגע הראו בפירסומות שהיא עם שחור ולא כמו שהיא הייתה הרגע יותר פצצה היא כוסית בטירוף כמו שהיא התלבשה במרכז הקרגונסים בחיפה חוץ מהמכנסיים

חן חמי

New member
בואנה אנשים !

היא קטלנית
היא נראית טוב חבל"ז
מה אתם מקשקשים?
אני אהבתי יותר שהיא שרה את חגיגה, מבחינת השיער, אבל אנשים, היא פשוט נראית טוב, תפסיקו לקנא
תתחילו לפרגן..... היא סופנית

שרית

הייתה סוף הדרך פשוט מהממת כוסיתתתתתתתתתתת .... היא הייתה לבושה סוףףףף הדרךךךךך פשוט מדהימה ....

Music4Life

New member
כוסית ../images/Emo13.gif

מסכימה עם רותם. והיא תחליפ בגדים, לכל הדואגים. יהיה בסדר וואווו..איזה יפה

Music4Life

New member
../images/Emo99.gif שתהיה בריאה השרית הזאת

מטירפה שכמותה
ובקשר לבגד השחור - כן, רותם עדכנה אותי. אחלה...
... אז חזרתי לראות את התוכנית, צ'או. מקווה שאתם מקליטים.....

מושיק20

New member
שיחקה אותה עם המחרוזת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מחרוזת ארוכה, עמוסת להיטים גדולים שתמיד היו ויהיו חלק בלתי נפרד ממסורת ירושלים. אהבתי מאוד את הביצוע. אצל שרה, הכל
מתחיל בקול

morushka

New member
אני חייבת לשאול אותכם משו!!

לא כתבתי פה הרבה זמן אבל יש לי שאלה אליכם: ראיתי את שרית עכשיו בערוץ 2 והיא צבעה ת'שיער שלה לחום??????

Music4Life

New member
מור...

וואלה? הייתי כ"כ בהלם ומופתעת שהיא מופיעה על ההתחלה...שלא שמתי לב כל כך... (חחחח
) יש מצב...תני לי לראות את המשך התוכנית ואבדוק את הנושא

אמא איזה מהממת שרית אלוהים../images/Emo99.gif

אלוהים היא כזאת מהממת אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםם איזה יפה היא כפרה עליה חמסה חמסה חמסה שרית אני חולה עליךךךךךךךךךךךך ימלכה שלי מת עליךךך!!!

Music4Life

New member
ראיתם את שרית?? מהממת ../images/Emo99.gif

יואווווו
תשאלו את רותם באיזה הלם הייתי!!!! (חחח אני מטורפת אני
) היא היתה עם ת ל ת ל י ם - איזה יופיייייייייייייייייייי
שככה יהיה לי טובה, איזה חמודה
היא ממש נראתה יפייפיה עם המראה ה"חדש" הזה, בלי פן, טבעי פחות או יותר ממש חמוד לה. הכי מתאים לה פן בעיניי אבל עם התלתלים הטבעיים שלה היא כזאת מותק
אהבתיייייי
והיא שרה שירים כאלה ישראליים אמיתיים, גם את זה אהבתי
התלבושת שלה..קצת משונה אבל נחמד. והיא נראתה שמחה
וקופצנית
בקיצור תשאלו את רותם, כל שנייה אני אומרת "איזה חמודה!" התלבהתי...מותק לי.. תגיבו חבר'ה

וואי וואי...

חחחחחחח איזה הלם כפרה על ניבו'ש ממש מטורפת חחח סתם סתם את יודעת שאני צוחקת חחחח .... טוב שרית באמת יפיופה אין מה לעשות....

Music4Life

New member
חחח "אני יודעת שאני קצת משוגעת....

עזבי אותך..קטעים איתיייייייייי ועם ההתלהבות שלי
חחחח

חן חמי

New member
ניבה ממי...

גם התלתלים האלו הם לא טיבעיים.. ראיתי תשיער שלה אחרי מקלחת ... טוב- תמיד היא תהיה בשבילי מושלמת, כבר אמרתי,לא משנה איך היא נראית.. אבל היא נראית טוב :) שתהיה בריאה...

למעלה