שירשור השמתם
ש...

שירשור השמתם ../images/Emo23.gif ש...

ראיתי את זה בפורומים אחרים והחלטתי להביא את זה גם לפה
...שרשרו כל מה ששמתם לב בשמנייה למשל: שמתם לב שאותה שמלה שאיה לבשה למסיבה של אבי זו גם אותו שמלה של אמא שלה שהיא שמה יום אחרי שהיא וניני הפכו להיות בני 15?
תמשיכו....

קרןןןן

New member
שמתם ../images/Emo23.gif ש...

אדם כ"כ כוסון! הוא פשוט מדהים!!! טוב מה אני תוהה חח

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif כן, סיפרתי כבר

בהודעה הראשונה שלי בפורום, ראיתי אותה בבארבי בת"א, שהייתי בהופעה של סינרגיה (ועוד כל מיני אמנים אני באתי בשביל סינרגיה), היא ישבה שם בחוץ עם יובל מנדלסון...

ראית את איה? ../images/Emo12.gif../images/Emo66.gif

סליחה אני לא יודעת מה השם שלה במציאות
....ספרי קצת פרטים
איפה? מתי? למה?

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif כן חח

קוראים לה הילי, ראיתי אותה ב-23.6, בבארבי בת"א, למה? אני הייתי שם בגלל הופעה של סינרגיה, היא היתה שם עם יובל מנדלסון, בטח היא ידידה שלו או משו

מההההההההההההההההההה

יובללללללל מנדלסון????????? יאווווווווווווווו אני בשוקקקקקקקק הזמר האהוב עליי עם השחקנית האהובה עלי פשששששש איזה שווווה
ויש לי ת'טלפון של יובללללל :):):):):)

סינטטית

New member
../images/Emo66.gif הוא הסולן של שייגעצ

והגיטריסט... חש תעצמו יותר מידי הוא סנוב :/

תביאי לי!!!!!!!!!!!!

שייגעצ שולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ושמתם ../images/Emo23.gif ש...

מאז שדגנית הייתה אצל רוברטו היא גם שחכה מהמורה לחשבון (מרוברטו
) וגם לא מראים יותר את בן-בן
...

shir1400

New member
שמתם לב ש...

רותם כותבת ממש מהר שזה כבר לא נראה כאילו היא כותבת?!

למעלה