שירשור הפרק היומי! 25.5.

NarihS

New member
שירשור הפרק היומי! 25.5.

ברוק מ-ו-ש-ל-מ-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקתרין היא פשוט השחקנית הכי טובה שיש!!!! מוכשרת שכמותה!!!!! מדהימה שכמותה!!!!!!!!!!! וזה כל מה שיש לי להגיד על הפרק חחח :).

SupeRonit

New member
התאכזבתי

ציפתי להתעלפות קצת יותר דרמטית,ולא איזה התקף חוסר נשימה הזוי שכזה..מה שגנב את ההצגה לאור הבימוי העלוב של סצנת ההתעלפות (וכמובן שאין לי מילה רעה להגיד על המשחק של ק'תרין),הייתה הצעת הנישואים של ת'ורן לדרלה.גם אני כמוה ציפתי לטבעת-גם אני התאכזבתי למראה העגילים..גם אני הופתעתי למראה הטבעת (אכן דרך מקורית ומפתיעה להציע נישואים-שיחקו אותה)
-להצעה
-להתעלפות..

ani88

New member
גם אני התאכזבתי../images/Emo7.gif

חודש שלם ציפיתי למשהו הרבה יותר דרמתי! ההצעה של תורן לא הייתה ממש מקורית, כבר מישהו עשה את זה בדיוק באותההדרך אבל בסך הכל היה פרק די נחמד

לינה18

New member
מסכימה בקשר לת'ורן ודרלה

נורא הופתעתי והיתאכזבתי למראה העגילים. באמת היה מוצלח, אבל משונה. בקשר לברוק-דווקא אהבתי. לא יודעת בקשר לבימוי, אבל קתרין פשוט גדולה בכאלה סצנות!

לינה18

New member
מסכימה בקשר לת'ורן ודרלה

נורא הופתעתי והיתאכזבתי למראה העגילים. באמת היה מוצלח, אבל משונה. בקשר לברוק-דווקא אהבתי. לא יודעת בקשר לבימוי, אבל קתרין פשוט גדולה בכאלה סצנות!

Mighty Morphin

New member
../images/Emo3.gif

באמת היה פרק טוב היום!
דרלה ות'ורן הם כזה זוג חמוד, ואהבתי את הקטע שהיה איתם. גם אהבתי איך שניק התעצבן על הכלבה הזו ג'קי ואמר לה לבטל את המסיבה שהיא מתכננת, אף על פי שבסוף נראה לי שהוא דיי ויתר
. וגם אהבתי את הקטע בין ברוק לרידג',ושהיא התעלפה בסוף (נמאס לראות אותה רק בוכה
). היה קטע אחד מצחיק ביניהם כשרידג' שאל אותה: "מתי עשית משהו והתחשבת באחרים?" ברוק: "אף פעם!" רידג': "בדיוק!"

SupeRonit

New member
אני דווקא מתקשה להתחבר לתוד

(תורן ודרלה). אני מרגישה שהרגשות שלו כלפייה אמתיים והכל (כי הוא משחק טוב
).אבל שהם לא במקום,שהוא לא ראויים. הם התחילו כזוג מלילה של שיכרון.כשהוא
בגלל דחייתה של מייסי,שמאז ומתמיד הייתה אהבת חייו. לאחר שהתברר שדרלה בהריון,תורן תמך בה,והיה לצדה.על זה מגיע לו כל הכבוד.צעד הרבה יותר בוגר,אחראי ומכובד מרוב מה שהגברים היו עושים (מתכחשים לילד ובורחים).אבל מלקחת אחריות ועד להתאהב באם בתו-המרחק גדול..לאחר הלידה הם עברו לגור ביחד-לגטימי,ושוב-בוגר ואחראי מצדו.אבל האהבה שהוא מראה כלפייה נראית לי לא טבעית.כאילו ילד(ה)=התאהבות אוטומטית באמא שלה.וזה לא נכון.ואני לא מבינה מאיזו נקודה (בלתי הגיונית),תורן התחיל להתאהב בה. ולמרות שהם נראו לי שידוך מאולץ (אולי התסריטאים שמרנים) ולא טבעי-הם משחקים אותו כל כך טוב,שהוא מתקבל על הדעת (למרות כל הספקות)-וזה שהם יהיו משפחה לאלכס,זה בהחלט יפה מצדם וראוי להערכה (רק חבל שזה לא יותר מצאותי)..

NarihS

New member
גם אני לא מתחברת לסיפור

של ת'ורן ודרלה... אצלי בראש ת'ורן ומייסי שייכים אחד לשני.. ואם כבר שת'ורן יהיה עם מישהי אחרת.. אבל לא יכולה לראות אותו עם דרלה..

לינה18

New member
ות'ורן וברוק

אבל דרלה? זה לא אמין ולא הגיוני בכלל. וחסר כל בסיס. רק בגלל שהיא הכי מיותרת בסידרה.

Traped In A Box

New member
I don't agree with you at all

I'm writing in english because something happened and this stupid computer makes stupid sighns and woudln't right in hebrew in the fourom. So.........as I was saying....I think Thorne and Darla do love each other and darla always loved Thorne and has been jelous at Macy. And it was a good episode!! Brooke and Ridge had a good and little funny convesaition (I know I didn't write it right, but..whatever) and they talked about things they usally don't (by the way,there was another funny thing that Ridge said about Stepheni) well.... that's all for now

NarihS

New member
חח, אתה בדעתך, ואני בדעתי.. :)

זה היה באמת פרק חמוד ביניהם.. אבל עדיין זה לא עושה לי משהו, היחסים שלהם..

אתם זוכרים איך דרלה היתה בהתחלה?

מי שזוכר את תחילת דרכה, היא היתה מזכירה טפשה וחסרת שכל בחברת "ספקטרה" וסאלי תמיד היתה יורדת עליה וקוראת לה "איינשטיין" כדי להדגיש את השכל הרפה שלה. מה שמצחיק זה שהשם הנ"ל נהיה שם משפחתה, ומשום מקום, דרלה הפכה להיות ככל הדמויות - אינטיליגנטית, נבונה, רגישה -- ללא כל זכר לדרלה הישנה, שהיתה דווקא דמות משעשעת בפרקים של אז. אף פעם לא היה לי ברור השינוי הזה, אלא אם כן היה איזה פרק שבו השתילו לה מוח ופספסתי...

לינה18

New member
פלא שהיא בכלל שרדה עד היום

אמנם לא ראיתי אז, אבל סיבת השינוי ברורה לי לחלוטין. זה מראה על מחסור חמור בדמויות והם פשוט מעדיפים לנצל את הקיימות. אף פעם לא אכפת להם משינוי אופי לא הגיוני.

לינה18

New member
מה הדבר המצחיק שריג' אמר על סטפני?

לא שמתי לב. וזה נכון שדרלה היתה כבר ממזמן מאוהבת בת'ורן. אבל רק זה שהיא אם ביתו(בזה אני מסכימה עם רונית) לא מחייב אותו להיתאהב בה. הוא אף פעם לא שם לב אליה.

לינה18

New member
מסכימה עם רונית

אמנם ת'ורן ודרלה זוג נורא חמוד ונחמד לראות זוג אחד מאושר, אבל זה כל-כך לא הגיוני שפתאום הוא מאוהב בה! אני לא מצליחה להוציא לי את זה מהראש כל פעם כשאני רואה אותם.

NarihS

New member
וואי באמת??

יא ראיתי את הפרק אבל היה קטע שעשיתי משהו במחשב ולא ממש שמתי לב למה שקורה.. אוף.. איזה באסה שפיספסתי את זה.. זה באמת נשמע מצחיק!

לפני שבוע קרה לי מה שקרה לברוק ..

והיא עשתה את זה אפילו יותר טוב מימני .. (לא קרה לי בדיוק מה שקרה לה הסתבר לי משו מגרון ונחנקתי .. )

למעלה