שירשור המפגש!!!!!!!!!!!!! =)

sHotZy M

New member
פחחחחח

חוצפה גם אני הייתי חלק מזה!!!! ולמה לא הבאנו מצלמה??? היינו עושים מהשחיים הלילית של רן וניץ הרבה מאוד כסף!!!!!
היה הכי כייף בעולם!

DidjiT

New member
יו מכוערת אחת..

גמני רקדתי הורה.. איך שכחת ?! אני ואת היינו המייסדות של הריקוד היפה הזה! באמת שכחת.. איך ניצן הפציצה את כולנו..חח

falafel1

New member
קטע שרובכם לא ראיתם

היה איך שאני ועופרי הגענו. פתחנו ת'לונג (שיט שכחתי אותו אצל עופרי! והייתי אצלו עכשיו! חפיף) ואז לירז הגיעה וסבבה. פתאום באים איזה שניים בריצה על החוף סטייל כושר קרבי ומאחוריהם מישהו שנראה ג'אנקי כזה צועק להם "כן! עוד צעד! תמשיכו לרוץ! תרוצו והיקום יינצל! כן!!!!! היקום ניצל!!!" אחרי 3 דקות ראינו אותו מרוח על החול בתנועת "הזרקתי הרואין וכולי גבר אבל תראו, אני מקופל כמו בייגלה" חחחחחח. הוא כנראה אמר משהו מתוך עילפון לכמה ערסים שבדקו אם הוא כדי לראות אם זה כוחות ללכת איתו מכות, הוא אמר משהו והם גילו שהוא חי, אבל לא מספיק אז הם רק העיפו לו כאפה. עופרי קם וניגש אליו ותוך 10 שניות אני שומע קולות ריצה מטורפים! אני מסתובב וקולט את הג'אנקי רץ כמו שאף ג'אנקי לא רץ בחייו ועף מהחוף. עופרי מגיע ואני שואל אותו "מה עשית לו?" והוא עונה "תפסתי לו ת'יד, בדקתי דופק, היה דופק, עזרתי לו לקום ואמרתי לו קום! ולך הביתה." אז הוא החליט להביא אותה בריצה הביתה. אני רק מנחש שהריצה הזו לא החזיקה הרבה, תלוי איפה הבית. אבל הבית, כך אומרים, זה איפה שהלב נמצא. והלב שלו כלוא בכלוב ממחטים, וחבל, כי זה דוקר וקר שם. כלובים זה רע.

522 אוקטן

New member
ג'אנקי בלונדיני ?סטייל שר הטבעות?

מדובר בגור אריה.המכונה "בוף הכל" איש די מוזר שמסתובב באזור חוף התופים,כפי שראית הוא על טריפים. הוא גר לא הרחק מהחוף, בשבוע שעבר הזדמן לי לראות את ביתו, אחד הבתים המסריחים..

DidjiT

New member
חחחחחחח כן כן.. שהו שמו..

אבל עזבו זה כלום.. אמיר אחרי שעזבת ונשארנו שם .. אותו אחד.. זה עם המכנסיים המנוקדות וחולצה סגולה.. השתגע לגמרי! א. הוא חשב שהוא במלחמה וכל הזמן עשה משהו סטייל "פזסטה" רץ רץ רץ ואז צעק אש והשתטח על החול.. ב. הוא כיוון עלינו רובה (עם האצבע) ואמר עם אתם זזים אני יורה.. ושזזנו.. הוא התחיל לשאול "למה אתם זזים? תקשיבו לי!" חח.. ג. אחד האנשים שהיה שם איכשהו הגיע למילה היטלר.. ואז המסומם הזה התחיל להיכנס להסטריה.. וצרח "היטלר? אתה הנכד של היטלר יש בך זרע נאצי .. לרצוחחחחחחחחחחחח"ודפק לו בקבוק בעין.. כל החלק של העצם שם מתחת לעין נפתח לו.. מבין? חחח....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תקשיבו אתם לא מבינים עד כמה אני צוחקת ברגעים אלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין מספיק חחחח' לתאר את זה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ענקקק הבן אדם הזה היה הזוי ועדי ואני חשבנו שגילינו אותו ראשונות מסתבר שלא...-=/ אני בכלל אמרתי לה- סתכלי הנה מישהו שדומה לזה מכלא 6... לא יודעת למה הוא הזכיר לי אותו...חחח היה מצחיק מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד "1...2....3...4....5...6...6 6 6 6 6 6 6 6 6!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בום !!! " (נשמעה דפיקה וכל השש-בש הלך קאפוט).. חחחחחח

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אוי הקטע עם השש-בש היה ענקקקקקקקקקק !!!!!!!! אוי אני כל כך צוחקת שאמא שלי צרחה לי מלטה "שיררר?? את בוכה??" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

nawa

New member
מנקודת מבטו של "בוף הכל"

השעה 23:00 בלילה אני ישן את שנת היופי שלי בחוף, פתאום מגיעים חבורה של ילדים תוהים וטועים ונכנסים לטריטוריה שלי, אחד עם גלביה לבנה שחושב שהוא משה שבא להציל אותי מהמצרים, אחד משחק באש חושב שהוא בקרקס ועוד כל מיני אנשים שחושבים שהם חבורת זמר, בהתחלה המשכתי לישון עד שההוא שמשחק באש בא ומציק לי , הוא חשב שאני מת או משהו, אז קמתי והתחלתי לרוץ כמו מטורף להראות לו שאני ער, אחרי זה חזרתי לישון ואז שוב התעוררתי מהרעש, אז החלטתי לשחק אותה משוגע, כדי להבריח אותם, ניסיתי כל מיני שיטות , אבל השיטה האהובה עליי היתה לשחק אותה בהלם קרב מהמלחמה, אז עשיתי להם פזצטות ויריתי אליהם, כמובן לא עם אקדח אמיתי אלא עם האצבע אבל זה לא עזר, אז אמרתי לעצמי אולי עכשיו הם יירגעו ויתנו לי לישון את שנת היופי שלי, עברה חצי שעה ושוב רעש העיר אותי , הפעם החלטתי סופית שאני חייב להעיף אותם, שוב יריתי עליהם ואפילו הרבצתי לשש-בש, כנראה שזה ממש כאב לו כי אחרי זה סגרו אותו ולקחו אותו לטיפול נמרץ או משהו, זהו, זה עבד בסוף הם הלכו, פינו את המקום, יכולתי שוב לחזור לישון, אבל אז הבנתי עד כמה קשה זה להירדם שוב , אז החלטתי להמשיך עם משחק המלחמה, חיפשתי חבורה חדשה של ילדים להציק להם אבל לא מצאתי אז התחלתי לספור את הכוכבים...1,2,3,4 פזצט"א...אש,אש,אש...יורים עליכם, תתכופפו ! עד כאן מנקודת מבטו של "בוף הכל".

חחחחחחחחחחחחחח נאור יה מטורףףףףףףףף

איזה ענקק!!!!!!!!! אהבתי אהבתי את היומן המסתורי של האיש ספק מסתורי ספק מהורהר בנפשו...=/ חחחחח " 1,2,3,4 פזצט"א...אש,אש,אש...יורים עליכם, תתכופפו !" חי חו חי! מצחיקקקקקקקקקקקקקק לגמרייייי ... אשכרה לעשות מערכון על זה ב"יום טוב 3"...=)

DidjiT

New member
חחחח.. אוי נאור נאור נאור...

אתה פשוט מופרע! חחח.. קרעת אותי אחי ! =)

חחחחחחחחח היה נהדר

קודם כל תשואות רבות מגיעות לעדי על הסיכום המדהים (= שאני צויינתי בו בכל שנייה נתונה חחח.....שמי צויין פה 11 פעמים חח כבוד..ואפילו ב2 מתוכם קראת לי הילה (מוזר..) בכל מקרה חוסה נהנתה מאוווווווווד.. אני אוהבת אותכם נורא אנשים טובים שלי :)

לא, לא..תשואות לאמא של חוסעעעעעע

על הבורקסיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

למעלה