יא עצלנית אז אני אעשה סיכום
השנייה נכנסתי הביתה...כולי ג'יף ...רצתי להפעיל מכונת כביסה (אמא בחו"ל) ועכשיו אני אכתוב סיכום ואלך להתקלח ולישוןןןןןןןןןןןןןןןן אז מע היה לנו???? (מע לא?!) זה התחיל בנסיעה של 3 שעות, מזכירה טיסה משו...אני מקדימה ליד נאור...חוסע אומנם מאחורה אבל ניתן היה לשמוע את קולה הערב כל הנסיעה (ואני מתכוונת כ-ל הנסיעה) שבכתה וקיטרה על זה שהיא מפסידה את ההופעה של אלג'יר (הא צחוק הגורל בהמשך) עם חוסע הצטופפו מאחורה גם שיר הידועה בכינויה "הסוליע" ולי מנהלת הפורום החביבה שלנו וליאור- מפורום אביב גפן אבל הצטרף להילה להופעה ולמפגש של הפורום שלהם מאוחר יותר... בכל מקרה...נסענו ונסענו...ונסענו...ונסענו ובסוף בערך כולם, חוץ מלירז שעמדה לה לבדה וחיכתה לנו בים...כולם דפקו איחור אופנתי בסטייל ככה(= אז המפגש לא באמת התחיל ב9 וחצי....יותר ב11 ומשו... אז באמצע היו טלפונים מלירז, אמיר שאמר שהוא מחכה לנו, הדר שאמרה שהיא שכחה ת'פלאפון אז היא חזרה מהתחנת אוטובוס הביתה וחששנו שגם היא כבר לא תגיע...אך אל חשש!! הכלה (כפי שכונתה ע"י שיר) הגיעההההה לי קיבלה גם טלפון תמוה משו ממספר חסום, קול של זכר מפוקפק הודיע : "אנחנו בסוף הסלעים". וכך היה אז להגיע לבארבי לא ממש ידענו, נאור עצר בכניסה לת"א פתח מפה (חבל שלא שולחן הייתי ממש רעבהההההה) של העיר וחיפש את המועדון....בסוף מצאנו (תודה לניווטיה של מאיה) והורדנו את חוסע וליאור במועדון מונית השירות של נאור בע"מ המשיכה לכיוון עזריאלי, לאסוף את רן כמובן רן הגיעה, שישו ושימחו...הביא גיטרה , אתה מלך!!! המשכנו לנו, סוף סוף לכיוון חוף התופים, כשלפתע קיבלנו טלפון בהול. חוסע!!! "לא נתנו לנו להכנס! נגמרו הכרטיסים!!" אויה חוסע, אויה !! נאור לא יוכל להציל אותך הפעם. כבר אמרתי צחוק הגורל? אז הגענו לים...הבחנו בחבורת ברנשים על החוף ומיד ידענו (לפי הגלביה של אמיר כמובן) כי מדובר בחבורת המטורללים מהפורום לפתע זיהיתי דמות חשודה - הדר העונה לכינוי "נוש" מזנקת לקראתנו!!! ושוב- שישו ושימחו חיבוקים נשיקות אחר כך ראינו את אמיר וניצן עם הראסטות (והכינים) המדהימות!! פגשנו את לירז (אליס) ולא ייאמן כמה אושר התמלאתי כשעמדתי לידה (היא 1.54!!) טוף, התרווחנו לנו ובהמשך הגיעו מאיה ושוצי, הילה וליאור שהגיעו בעזרת חבר של אמיר שאגב סיפק לנו בידור עם להטוטי לפידים...סחטיין עליך הכרנו את שלומית- חברה של מאיה חמודה ביותר! וכמובן את לילך הקטינה (= עם אסף המלך חברה (= פתחנו נרגילות (שעכשיו כשאני חושבת על זה..לא עישנתי מהן!) וניצן האחות הרחמנייה, מיהרה להכין צ'אי מדהים לנזקקים. חוסע הביאה בורקסים עם פטריות (יאמי) שחוסלו להם במהירות (מעניין מי החזיר
) היו חטיפים, ופלים של נאור ושאר ירקות ושתייה.... רן התחיל לנגן שירי שוטי הנבואה, פתחתי במופע שריקה, ובהמשך שרנו שירים גם של היהודים והיה בנזונעעעעעעעעעע רן יא מוכשר (= הגיע שלב התקף הצילומים....קבוצתיים, אישיים בלה בלה...ואמיר הפך למשך 5 דקות לסלבריטי, כולם הותקפו בדחף עז להצטלם איתו (= אח"כ חלק מהאנשים הלכו להתבודד/לטייל/להתפלסף...בכל מקרה, בשלב כלשהוא הדר ואנוכי הבחנו באיש מוזר שטומן ראשו בחול וזוחל על גחונו!!! צחקנו לנו והשתעשענו מהתופעה....שהתגלתה מאוחר יותר כמסוכנת!!! השיכור הזה זרק בקבוק על מישהו, וכשהוא דחף את ליאור..החלטנו לעבור מקום אז כך ארזנו את הפקלאו"ת, ועזבנו באלגנטיות ..נודדים כנוודים במדבר בחיפוש אחר דורות..הממ טוב בחיפוש אחר מקום בלי פסיכופתים (יש מספיק בפורום הזה) התמקמנו במקום אחר , פרשנו את השמיכות וZZZZZZZZZZZZ לילה טוב לילדי הפורום...כמובן שחוסע לא יכלה להירדם והחליטה להציק קצת לאנשים, כפרע עלייך חוסע תהיי לי בריאה אינשאללה בסביבות 6-7 התעוררנו קצת, נפרדנו מלילך ואסף, אחר כך משוצי ומאיה...ובסביבות 7 עזבנו אנחנו..האחרונים חוסע ליאור והדר תפסו מונית ונסעו להם, שיר ,נאור, לי ואנוכי חזרנו לנו עייפים אך מרוצים לכיוון המכונית (שנותרה בודדה בחניון) נסענו לנו לכיוון הצפון, עצרנו בדרך בנתניה בשביל הסידורי עבודה של נאור, לי שיר ואני נכנסנו לשירותים בבניין שם...אח"כ ישבנו על הרצפה במסדרון ליד איזה משרד של עו"ד וכל מי שעבר שם הביט בנו במבט ספק מרחם ספק מזועזע עד שנאור הגיע וגאל אותנו מהבושה.. (????) אז נאור מלכנו, עצר לנו כמו ג'נטלמן (למה כמו???) במאפיית הטאבון בנתניה וקנה לנו בורקסים טעימיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחרי זה אני נשפכתי ונרדמתי לי...שיר לא הספקתי להפרד ממך !! ישנתי בעע וכך הורדנו את לי בבית ואח"כ אני....נאור הגעת בשלום????? (= אז היה אחלה לראות את כולכם אנשים, וכיף להכיר את החדשים מנוחה נעימה לכולם אנשים יפים ואני אעלה את התמונות יותר מאוחר