מנקודת מבטו של "בוף הכל"
השעה 23:00 בלילה אני ישן את שנת היופי שלי בחוף, פתאום מגיעים חבורה של ילדים תוהים וטועים ונכנסים לטריטוריה שלי, אחד עם גלביה לבנה שחושב שהוא משה שבא להציל אותי מהמצרים, אחד משחק באש חושב שהוא בקרקס ועוד כל מיני אנשים שחושבים שהם חבורת זמר, בהתחלה המשכתי לישון עד שההוא שמשחק באש בא ומציק לי , הוא חשב שאני מת או משהו, אז קמתי והתחלתי לרוץ כמו מטורף להראות לו שאני ער, אחרי זה חזרתי לישון ואז שוב התעוררתי מהרעש, אז החלטתי לשחק אותה משוגע, כדי להבריח אותם, ניסיתי כל מיני שיטות , אבל השיטה האהובה עליי היתה לשחק אותה בהלם קרב מהמלחמה, אז עשיתי להם פזצטות ויריתי אליהם, כמובן לא עם אקדח אמיתי אלא עם האצבע אבל זה לא עזר, אז אמרתי לעצמי אולי עכשיו הם יירגעו ויתנו לי לישון את שנת היופי שלי, עברה חצי שעה ושוב רעש העיר אותי , הפעם החלטתי סופית שאני חייב להעיף אותם, שוב יריתי עליהם ואפילו הרבצתי לשש-בש, כנראה שזה ממש כאב לו כי אחרי זה סגרו אותו ולקחו אותו לטיפול נמרץ או משהו, זהו, זה עבד בסוף הם הלכו, פינו את המקום, יכולתי שוב לחזור לישון, אבל אז הבנתי עד כמה קשה זה להירדם שוב , אז החלטתי להמשיך עם משחק המלחמה, חיפשתי חבורה חדשה של ילדים להציק להם אבל לא מצאתי אז התחלתי לספור את הכוכבים...1,2,3,4 פזצט"א...אש,אש,אש...יורים עליכם, תתכופפו ! עד כאן מנקודת מבטו של "בוף הכל".