שירשור המלצות

axnholic

New member
שירשור המלצות

העונה ה-2 של "ה-4400" מתקרבת לסיומה, ויש לא מעט זמן לחכות עד לעונה ה-3. בזמן שאנחנו מחכים לעונה ה-3, אנחנו צריכים סדרות שימלאו את זמננו הפנוי. אילו סדרות אתם רואים? אתם רואים בטלוויזיה? הדודים שלכם שולחים לכם קלטות מארה"ב? המליצו ונמקו

dorgilyt

New member
סדרות וסדרות

בזמן האחרון רכשתי לעצמי כשלוש סדרות ב-DVD להלן: פיירפלי-Firefly, ג'וס ווידון, אם אני זוכר טוב זה שודר באקסטרא הוט בעבר. רוזוול-על כ-שלושת העונות, יגיע בקרוב, 17 דיסקים נפלאים בטלסטר גלקטיקה-2 העונות, סדרת מד"ב נפלאה

buffgirl

New member
פיירפליי ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הדיוידי הכי טוב בעולם! [אחרי מארז צ'וזן של באפי
]

dorgilyt

New member
המארז הזה!

זה בעייתי מאוד למצוא אותו באתרים שפויים, הדבר הכי טוב שהצלחתי למצוא כולל משלוח נורמלי לארץ, זה משהו מפוקפק ב190 דולר באיבי.

buffgirl

New member
קניתי מאמזון, בזמנו, כשעוד מכרו את

זה. לא מצטערת לרגע

dorgilyt

New member
קשה, קשה מאוד

כרגע אני משלים את אוסף קווין סמית'
עד סוף השנה אני כבר אקנה את זה, אני מקווה

danielle23

New member
קודם כל אבודים

עונה שניה.. Kitchen Confidential, זהות בדויה, מדיום נחמד, אני רוצה לראות את הונה השניה של האוס אבל אין לי זמן כל פעם.. אממ.. עכשיו שכחתי הכל אבל אני אכתוב עוד אם אני אזכר

אממ

the oc בנות גילמור (למי שעוד לא ראה העונה החמישית והמעולה!! עולה בשבת הקרובה בערוץ 10) ורוניקה מארס זהות בדויה (פשוט סדרה מעולה!) וזהו נראה לי אה וכמובן שתמיד מזל שיש את חברים

axnholic

New member
../images/Emo18.gifהמלצה לפניך!

כמה דברים ששווה לבקש מחבר בארה"ב שיקליט
: לוסט [אבודים] עונה 2 הישרדות עונה 12 המירוץ למיליון עונה 9 מלקולם באמצע עונה 7 - האמת שאת זה לא ראיתי כבר הרבה זמן. אני משער שזה נשאר מעולה. זה בעקרון הדברים שאני רואה דרך אתם-יודעים-מה. כמובן שיש סדרות שפשוט שווה לראות כמו: סימפסונס, פיוצ'רמה וכדומה.

axnholic

New member
עונה 7 זה רע או טוב?

או שאתה סתם מופתע מהעניין? אני ממש אוהב את הסדרה.

dorgilyt

New member
מופתע מהעניין

גם אני ממש אוהב את הסדרה, וגם כן קניתי את ה-DVD של העונה ראשונה, אבל משום מה הוציאה רק אותה על DVD, ולפעמים אני תופס את זה בסטאר וורלד.

ההמלצות שלי (כמישהו שקצת מבין ..)

אבודים ג'ואי פריזנט ברייק דה יוניט יש עוד כמה סדרות שמשודרות בחו"ל , ואם אתם מחפשים משהו חדש להתמכר אליו אז תוכלו למצא בהרשימה הבאה : Four Kings • Sons & Daughters • The Loop In Justice • What about Brian, Masters Of Horror • Related • Heist • • Freddy • Hot Properties • Conviction • The Evidence • • SURFACE • My Name is Earl • The E Ring • Inconceivable • Out of Practice • Close to Home • Criminal Minds • Ghost Whisperer • Bones• Crumbs • Free Ride • •Just Legal • The Unit • •Twins • Big Love

Prison Break../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבודים עקרות בית נואשות 24 אבל אם באמת רוצים להתמכר אז Prison Break (בארץ התחילו לשדר את הסדרה ביס וקוראים לה נמלטים)-מומלץ ביותר.

adir555

New member
טוב אז ככה:

קודם כל אבודים, אני בדיוק סיימתי לראות עונה 1 ואני מתחיל את ה-2. לאחר מכן זה הסדרות הללו: על טבעי פלישה האנטומיה של גריי עקרות בית נואשות עונה 2 יש עוד משהו מעניין?

למעלה