שירשור המלצות

FORMULA

New member
שירשור המלצות

צריך לפחות אחד כזה בכמה דפים ................ 2-3 שירים שאתם שומעים הרבה לאחרונה...יאלה

SOAD R

New member
יאללה 3

slaves on dope-i can't die megadeth-liar children of bodom-every time i die לא הכי טובים לי...אבל חפיף

7percent

New member
אממ אני אגיד מה ישל יבווינאמפ כרגע

From Autumn To Ashes-Autumns Monologue From Autumn To Ashes-The Fiction We Live Sepultura-Dead Embryonic Cells

T a L L L

New member
המ..

Ill Nino - This Time For Real Godsmack - Re-Align Powerman 5000 - Theme To A Fake Revoltion

Negative one

New member
מה שאני שומע בזמן האחרון

את כל הדיסק האחרון של cky וגם: slipknot-evrything ends alien ant farm-these days limp bizkit-eat you alive metallica-frantic

bestrafemich

New member
אז הנה שלי

Toy Dolls - olga, I cannot Rammstein - הכל Sikth - suffice, such a fool The Used - maybe memories Sublime - badfish, date rape, wrong way

KsesWes

New member
ריספקט לבחור מעליי

גם sikth גם toy dolls (הלהקה הטובה בעולם) וגם suclime כבוד אמן שירבו האנשים כמוך אני שומעת sikth - such the fool \ peep show sick of it all call to arms השיר ואת הדיסק ובצורה לא ברורה offspring - Americana

maxbass

New member
חחח

זו בחורה שמעלייך... (לא בחור) אני הייתי בטוח שאין יותר משלוש אנשים בארץ חוץ ממני ששומעים את טוי דולז (חוץ מהשיר "נילי הפילה" כמובן) אני לא שומע מוזיקה בזמן האחרון, אני בטירונות:(

bestrafemich

New member
די נו.....

די נו אני מסמיקה...
ובעלי אני מתגעגעת עליך!!!!!

lil T

New member
../images/Emo129.gif זה מה שאני שומע

כל מה שאני שומע בזמן האחרון זה system of a down את שלושת האלבומים שלהם

FORMULA

New member
אכזבה..

מה זה החרא הזה...?? זה פורום ניו מטאל לא פופ מתלהב קורן 666 .. טוב אולי תהיו מועילים בכל זאת .. מישהו מכיר FTP נורמלי למטאל, זה יהיה נחמד

turanbar

New member
../images/Emo51.gif

תודה לכולם על ההמלצות. אבל, משהו שדומה ל- slipknot ?

KsesWes

New member
אמממ שומדבר לא דומה לסליפנוט

חוץ מזה הם דיי לא משהו סליחה

7percent

New member
אממ לא ממש מזכיר אבל תוריד

משוגע זה כזה גם בטווח והרבה יותר טוב מסליפנוט

למעלה